|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je nedela 18. mája 2025, meniny má Viola a zajtra Gertrúda
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Autor |
Správa |
masurko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.09.2007, 12:05 Príspevky: 1818 Bydlisko: Trencin
|
Zdravim pani,
prehodil som motor v Nissane primera a stale sa mi zda akysi lenivy. Preliezol som cele auto znova a znova, vcetne kontroly vyfuku, zapojenia podtlakov a vsetkych moznych pricin ale na nic podstatne som neprisiel. Prisiel som vsak na to, ze na sani mam tzv. swirl flaps co su akesi viriace klapky. Vyzeraju byt ovladane podtlakom, ale kvoli niecomu mi ich neotvara. Ked spravim v hadicke ustami podtlak tak sa otvoria ale podtlak v sacom potrubi akosi nevladze utiahnut tieto klapky (pritom som skontroloval uplne vsetky podtlaky a spoje niekolko krat). Mate nietko skusenost s tymto? Mozem ich nechat napevno otvorene (viem, ze na niektorych BMW sa odpajali)?
_________________ "Bolesť trvá len chvíľu, víťazstvo trvá navždy" Ex: JEEP CHEROKEE 4.0i, 4.5" lift Ex: Patrol K260, 2.8D homemade pickup Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba
|
Uto, 04.01.2011, 10:02 |
|
 |
marisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 19.12.2008, 21:40 Príspevky: 2030 Bydlisko: Košice
|
Na mondeách sa vyberali. Vyber ich skôr než motor nasaje ich úlomky.
_________________ Ford Bronco 5.8, Mercedes 300GD, EX Jeep WK2 SRT 6.4
|
Str, 05.01.2011, 7:19 |
|
 |
masurko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.09.2007, 12:05 Príspevky: 1818 Bydlisko: Trencin
|
Tiez som nasiel, ze aj z niektorych BMW ich vyberali kvoli rovnakemu problemu. Ono ja by som ich aj vybral, len k saniu mam dost blby pristup a skor ako cez leto sa mi s tym fakt babrat nechce, tak by som ich docasne vyradil z cinnosti tym, ze by som ich napevno otvoril. 
_________________ "Bolesť trvá len chvíľu, víťazstvo trvá navždy" Ex: JEEP CHEROKEE 4.0i, 4.5" lift Ex: Patrol K260, 2.8D homemade pickup Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba
|
Str, 05.01.2011, 8:35 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|