|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je nedela 25. mája 2025, meniny má Urban a zajtra Dušan
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Autor |
Správa |
Tepes
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 30.12.2010, 23:51 Príspevky: 316 Bydlisko: Poltár
|
Ahoj všetci... - mám záujem o kúpu Volvo XC90 D5 Summum A/T...resp. o Volvo XC90 - ak sa tu nájde nejaký odborník čo má otestované toto SUV a vie mi sem popísať recenzie a nejaké postrehy bol by som mu veľmi vdačný - jedná sa o to, že potrebujem 7 mieste vozidlo do každého počasia...žiadne extrémy - meter blata a pod. - je síce pravda že na nejakom fóre Volvo, alebo na nete by sa niečo našlo, ale ak niekto vlastní celý život len Volvo, tak len Volvo je najlepšie auto...ak ma chápete Konkrétne ma zaujíma vlastnosti vozidla na asfalte, na snehu, na blate...aké sú tam systémy pohonu, čo sa najviac kazí, či sú veľmi drahé náhradné diely atd.
dakujem pekne vopred za všetky postrehy...
|
Sob, 06.07.2013, 22:10 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
Možno Ti niečo pomože z tejto temy viewtopic.php?f=99&t=16700...alebo možno sa ozve saj sam majitel Volva 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Sob, 06.07.2013, 22:49 |
|
 |
Tepes
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 30.12.2010, 23:51 Príspevky: 316 Bydlisko: Poltár
|
Nikto nič ?
|
Str, 10.07.2013, 1:01 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|