|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Autor |
Správa |
dzordzo
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 26.02.2007, 14:27 Príspevky: 399 Bydlisko: Bratislava
|
nazdarek. chcem elektrifikovat posuvnu branu ako je na obrazku ale neviem si poradit s brankou pre pesich, ktora je sucastou brany. Zostava mi domysliet ako zabezpecit branku (brano?) proti otvoreniu pri otvarani ale hlavne zatvarani brany a ako vyriesit doraz na stlpiku pri pesej branke aby fungoval ako fixacia ale zaroven sa branka dala otvorit bez el. pohonu. diky.
Prílohy:
brana.png [ 2.45 KiB | Zobrazené 3728 krát ]
_________________ unlimited
|
Uto, 26.02.2019, 11:58 |
|
 |
masurko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.09.2007, 12:05 Príspevky: 1818 Bydlisko: Trencin
|
Riesim veeelmi podobnu dilemu a dopatral som sa k takymto rieseniam: https://www.youtube.com/watch?v=njAvcUHdjRohttps://www.ploty-brany.cz/posuvna-bran ... -1123.htmlVzhladom ale na relativnu komplikovanost a cenu vyrazne vyssiu ako brana+branka=cena asi dopadnem tak, ze dam pekne krasne stlpik a na ten sa zavesi branka. 
_________________ "Bolesť trvá len chvíľu, víťazstvo trvá navždy" Ex: JEEP CHEROKEE 4.0i, 4.5" lift Ex: Patrol K260, 2.8D homemade pickup Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba
|
Uto, 26.02.2019, 12:54 |
|
 |
dzordzo
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 26.02.2007, 14:27 Príspevky: 399 Bydlisko: Bratislava
|
Ja tam nemozem dat stlpik. Musim to urobit takto. Vsetko sa da ale nechcem vymyslat vymyslene. Urcite je dost takych co to chcu takto, tak som myslel, ze je tu niekto kto s tym robi a bude vediet poradit. Dam tam brano proti samovolnemu otvaraniu, ostava mi domysliet ten doraz.
_________________ unlimited
|
Uto, 26.02.2019, 17:10 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|