Dnes je štvrtok 8. mája 2025, meniny má Ingrida a zajtra Roland
Autor |
Správa |
GaboSB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR
|

pejo píše: Rudi píše: Tak to si nechaj poradiť, pejo mal už strašne veľa Pajer!  nedá mi to, musím odpovedať. Pajero som síce nemal ani jedno, ale mojím zvykom je poučiť sa na cudzích chybách. Pajero je bezpochyby dobré auto, ale nie do ťažkého terénu. Kto ho takto využíva a na pneu typu T3, po čase sám príde na to, že mám pravdu. Rudi, aj ty si sa o tom neraz presvedčil, že to nie je pravé orechové do extrémov. Tak neviem o čom teraz točíš. Ale je pekné, že si verný značke. http://www.4x4club.sk/pictures/files/ ... dwxk81.png
Pejo, a ty, chodíš s Patrolom do ťažkého terénu? Určite áno, teda do tak ťažkého, koľko dovolí tvoja osobnosť. Aj ja chodím s Vitarou do tak ťažkého terénu, koľko dovolí moja hlava, niekedy aj do takého kde hlava nechce, ale tam zlyháva pud sebazáchovy. A predsa chodím Vitarou, ktorá mimochodom tiež nieje do ťažkého terénu každy Boží deň do práce. Tak nechaj reči, kt. auto je do ťažkého terénu a ktoré nie. A tú diagonálu máš pravdu len z časti, lebo inak tuna na videu by boli min tri búdy.
http://www.youtube.com/watch?v=0CokQhLlq4I
K téme - Pajero má okolo mňa spústa ľudí, jazdia všetko čo príroda u nás dá a bez problémov.
_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Ned, 10.01.2010, 19:17 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Prepáč lukáš že som Ti to tu trochu zasral,nechal som sa uniesť.Ako píšu chalani tu je každá rada drahá fakt záleží čo od toho auta očakávaš kde chceš na ňom jazdiť a tak.Ale najdôležitejšie je akú budeš mať šťastnú ruku pri kúpe.Potom nezáleží ani tak na značke,lebo sto ľudí sto chuti,ide len o to aby sa auto podarilo! 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Ned, 10.01.2010, 19:18 |
|
 |
603
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.11.2008, 23:39 Príspevky: 529 Bydlisko: ba//mi
|
ja som za H1...
_________________www.khvmi.sk
|
Ned, 10.01.2010, 20:07 |
|
 |
Igor_SB
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 26.10.2008, 21:13 Príspevky: 366 Bydlisko: Drienica - ŠOMA
|
Aj mňa by zaujímalo čo ťa nepočúvalo na tom starom voze. Daj podrobnosti.
_________________ Život je prikrátky na to, aby som všetko skúmal sám, preto ďakujem za radu. { PAJERO 3,5L V6, 37",navijak + ostatné potrebné OFF vybavenie...}
|
Ned, 10.01.2010, 20:57 |
|
 |
jenki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 16.03.2009, 1:26 Príspevky: 2389 Bydlisko: Zvolen
|
Ja ti teda neporadím, lebo profík rozhodne nie som.
Pajerá som mal iba dve, a Patrola mám teraz prvého, ale ani na jedno z týchto áut nedám dopustiť (a ďalšie Pajero hľadám - viď inzercia), lebo každé z nich je super. V práci vonku veľa jazdím s Toyotou (občas aj Suzuki Potohar), piesok, skaly, vymleté cesty, nie offroad, iba cestovanie ale občas bez ciest.
Toyota je tiež super, Potohar nie je super  .
Tie reči o ťažkom a neťažkom teréne neberiem príliš vážne.
Ale dôležité podľa mňa je to, čo ťa chytí za srdce. Inak nikdy nebudeš spokojný.
A hlavne by som to pred odovzdaním dukátov preliezol s mechanikom, ktorému verím, aby som nekúpil kasičku.
A neporadím a neporadím.... 
_________________ Jenki
Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané
|
Ned, 10.01.2010, 21:04 |
|
 |
dindaj
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.03.2007, 19:34 Príspevky: 1808 Bydlisko: SE
|
Ja som Ti to hovoril.Zacni sa zucastnovat OFF akcii hoci ako spolujazdec. Naberies skusenosti,okukas a budes vediet co Ti sadne.
PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,
_________________ Bývalý offroadak
|
Ned, 10.01.2010, 21:47 |
|
 |
Igor ZA
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 05.03.2009, 10:24 Príspevky: 408 Bydlisko: ZILINA
|
JENKI napisal si to spravne.Ja len tolko,neviem kolko sa tomuto konicku venujes a kolko akci mas za sebou ale uz len z rozpravania by si mal si sam vybrat co tebe najviac pasuje.Ja som mal tuto volbu na jar a ostal som verny znacke uz po 4x a som spokojny.tiez som pocuval reci to je take hento take,kazde ma to svoje + a -.Aj tak nakoniec urobis podla seba. 
|
Ned, 10.01.2010, 21:52 |
|
 |
tisovnik
Učeň
Registrovaný: Ned, 10.01.2010, 17:53 Príspevky: 10 Bydlisko: Horný Tisovník
|
medzi akymi vozmi sa rozhoduje ?
|
Pon, 11.01.2010, 17:04 |
|
 |
jenki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 16.03.2009, 1:26 Príspevky: 2389 Bydlisko: Zvolen
|
Medzi autami na offroad 
_________________ Jenki
Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané
|
Pon, 11.01.2010, 18:19 |
|
 |
roman lh
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 06.12.2009, 16:26 Príspevky: 316 Bydlisko: Liptovsky Hrádok
|
Tak ako bolo vyššie napisane, zučastni sa dakych off akcii ako spolujazdec, a vybereš si čo ti pasuje, niekde je patrol ťažky a lepšie pajerko, niekde je lepší patrol,..... alebo ak ti to ponahľa si kup off auto ktore ti padne do oka a časom vymeniš 
_________________ čo neurobím,obkeciam
|
Pon, 11.01.2010, 19:52 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Aký sú si všetci istý, že pajero je lahšie, ako patrol.... 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pon, 11.01.2010, 20:08 |
|
 |
pejo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 02.01.2007, 7:21 Príspevky: 1810 Bydlisko: Lúky
|
keď vidíš tú subtilnú prednú nápravu, tak vopred jasné že je ľahšíe  .
Ale dosť kecov. Ja mám v TP prevádzkovú hmotnosť
1860kg  . Koľko má pajero?
_________________ Nissan Patrol K260 2,8d, mierne ,,vylepšený" a to isté z motorom RB30 v štádiu skúmania. Seat Arosa na ľahké presuny. Múdrejšiemu neraď, silnejšiemu nezdvíhaj!
|
Pon, 11.01.2010, 20:29 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Patrol dlhý GR Y60 1945kg
Pajero II vagon 3,5l V6 2050kg /nové pajero má ešte o 200kg viac/
Mercedes G 290GD 3dver. 1980kg
Range rover 2115kg
Defender 90 /najkratší/ 1890kg
Lada niva 1210kg
Jeep cheroke 1430kg
Jeep grand cherokee 4L 1850kg
Wrangler 2,5l 1470kg
Hmotnosť sa môže líšiť od roku výroby, motora a výbavy.... 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pon, 11.01.2010, 20:44 |
|
 |
juzko507
Čumil
|
dindaj píše: Myslis ze dostanes zodpovednu radu na takuto otazku? viewtopic.php?t=9566PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL, PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,PATROL,  veru ze tu bolo o tom popisane o tom dost vela, nastudoval som aj nove informacie nabral teraz uz len dosporit a kupit auto 
|
Pon, 11.01.2010, 20:56 |
|
 |
603
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.11.2008, 23:39 Príspevky: 529 Bydlisko: ba//mi
|
Kapo zabudol si na jeep grand wagoneer )))
2041 kg
_________________www.khvmi.sk
|
Pon, 11.01.2010, 21:41 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|