Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 08.05.2025, 4:05
Dnes je štvrtok 8. mája 2025, meniny má Ingrida a zajtra Roland

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 42 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 Prvá kúpa auta 4x4 
Autor Správa
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
RENSO píše:
určite choď do 4.0 a hore :!: budeš sa tešiť dobrej kupe :wink:

vies to podla seba ze??? :-D

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Uto, 23.03.2010, 22:59
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
romo a máš aj nejaké stránky kde hľadať, ktoré by si mi mohol odporučiť?

efendi auto budem mať prevažne v meste no počas svojho voľna chcem skúsiť aj terén, keďže tu mám v NR kamaráta čo ma upravenú Nivu tak zatiaľ iba sním po okolí NR, pokiaľ by som nenazbieral nejaké skúsenosti. A do budúcna určite aj viacej by som skúsil. A to sa aj týka aj nejakej tej úpravy auta. No na to som ešte baby :-D

Uto, 23.03.2010, 23:00
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Abyo: skus prezriet: tipcars.cz, autobazar.cz, bazos.cz, jeep-club.net...obcas aj na ceskych off forach sa objavia nejake auta na predaj...treba len hladat a vyberat...nekupit hned prve ale najst a vybrat si auto co ti bude po vsetkych strankach vyhovovat..hlavne najprv vela citaj co bolo na forach popisane nez sa rozhodnes...drzim ti palce k dobrej kupe :wink:

Uto, 23.03.2010, 23:10
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Laco viem čo píšem, nejaký kilometrík so 4.0 už mám a tak ako som sa ja ojebal s tym motorom sa hadam už neojebe nikto, tak preto :wink:
Abyo pre vysvetlenie: ja som na rozdiel od teba nekupil 2,1 ale 2,5 benzín (montovaný do YJ a XJ) a je to asi o niečo lepšie ako ten 2,1 ale pri pneu 35x13,5 vypúšťa dušu už na ceste, a to len preto lebo som dal na rady magorov že 4.0 vela žerie a pod, teraz v čo najbližšej buducnosti idem/musím meniť motor buď za 4,0 alebo až by sa zadarilo kupiť 5.2 tak ... :-D

ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Uto, 23.03.2010, 23:15
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ďakujem. Snáď sa mi podarí nájsť niečo obstojné čo nebude vyžadovať veľkú investíciu. Či už vo forme montáže plynu alebo nejakej nečakanej opravy.

Uto, 23.03.2010, 23:17
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
cez víkend som bol na zásnubach u martina JA :-D !!! a vypadá to sľubne...termín svatby pri pomoci všetkých svätých je už tento víkend...len martinko namontujú "plynovie kachle do kufra "a ja mašírujem na východ po krásavca čo bude v Rima Szombe pri Lidli vystatúvať sa aký je šumní :smt127 ....ale tentokrát už po ceste a nie krížom skratkou :-D cez Smolnícke hory a lesy :-D

Uto, 23.03.2010, 23:55
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak teda gratulujem. Dúfam, že budem mať aj ja takéto šťastie v blízkej budúcnosti.

Str, 24.03.2010, 0:01
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
RENSO píše:
Laco viem čo píšem, som sa ja ojebal s tym motorom sa hadam už neojebe nikto, tak preto :wink:
Abyo pre vysvetlenie: ja som na rozdiel od teba nekupil 2,1 ale teraz v čo najbližšej buducnosti idem/musím meniť motor buď za 4,0 alebo až by sa zadarilo kupiť 5.2 tak ... :-D

nuz hej ja som mal ale iba mal v tom motor2.1 ale uz mam vacsi 2,5 ku,,nehovorim ze je to sice naj.motor, ale dobry, ujde to kazdopadne silnejsi, alee pravdupovediac by so tam mal radsej niake to 4liter HO alebo nonHO CKO v tom, to je uz volaco je to paan motor !!!to uz ma svoje grady, a spotreba neni vacsia ako u 2,5 ky.

:-D

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Str, 24.03.2010, 8:08
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Prave včera som sa dozvedel , že aj JURO predava svoju 2,1 no a nevyzera veru zle aspoň na obrazku a maš to za rohom v LV. ak bude zaujem dam ti cez PM . kontakt :wink:

Str, 24.03.2010, 8:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
janoP píše:
cez víkend som bol na zásnubach u martina JA :-D !!! a vypadá to sľubne...termín svatby pri pomoci všetkých svätých je už tento víkend...len martinko namontujú "plynovie kachle do kufra "a ja mašírujem na východ po krásavca čo bude v Rima Szombe pri Lidli vystatúvať sa aký je šumní :smt127 ....ale tentokrát už po ceste a nie krížom skratkou :-D cez Smolnícke hory a lesy :-D
A tak to je skvela sprava... tesima sa aj za Martina aj za teba a aj za tu dzipku ... zasluzi si dostat sa do dobrych ruk.

Str, 24.03.2010, 11:32
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
janoP píše:

Prosím ťa, až by si mohol, daj vedieť, kedy budeš pri tom Lidli v RS, dobehol by som pozrieť .
Díky.

Str, 24.03.2010, 13:37
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ak ti mozem poradit daj na rady od ludi co sa autam 4x4 venuju a nie takym co vidia 3,0 a kricia, ze to vela zere.
Ak pozres tu na fore vela ludi ma V8 a vedia preco, najazdis zhruba tolko rocne co ja a to je jedno aj ked by zral 20l rozdiel je zanedbatelny (ine by bolo ak najazdis 15 - 25 tis. km za rok)
Ked mas teraz malo € pockaj a prisetri urcite nekupuj slabe auto len preto, ze teraz ti na ine nevyda, casom ta to bude urcite mrziet.
Na trhu je stale dost JEEPov s V8 co teren nikdy nevideli a budu len lacnejsie.

Str, 24.03.2010, 17:33
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 42 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný