|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 8. mája 2025, meniny má Ingrida a zajtra Roland
nalepka na celne sklo s napisom pajero
Autor |
Správa |
PATaMAT
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 01.09.2008, 16:29 Príspevky: 501 Bydlisko: Michalovce
|
603: celkom nič mimo vymenovaného? nedávno som kamarátovi lepil fóliu širokú asi 5cm na predne okno nepriesvitnú je v tom problém? širšiu sme ju dávať nechceli aby to veľmi nekričalo a ak si dáš slnečnú clonku v aute tak je ta fólia zarovno z clonkou tak sme vychádzali z toho že mame výhovorku zatiaľ nikto nič proti nej nemal a aj jeden príslušník povedal že ak to nepresahuje pod clonku tak je to oka... 
_________________Ford Maverick 2.4i, T3, CB, winch 5t, svetla,hilift, pevnosťáky, dáka gurtňa a mnoho dalšieho... 
|
Str, 07.04.2010, 16:42 |
|
 |
603
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.11.2008, 23:39 Príspevky: 529 Bydlisko: ba//mi
|
☺☺ volakedy to tak mohlo byt a clonky boli dobre vyhovorky, ale teraz co viem nebarz dobre... kamosovi co isiel zo zrazu mal nalepene cislo a i ked ho daval pred policajtom dolu, tak skutkova podstata cinu uz bola naplnena... osbne zbytocne neprovokujem, lebo ak narazis na "neludskeho" policajta dodrbe ti i nove auto, nie kraksne na ktorych chodim ja..☺
_________________www.khvmi.sk
|
Str, 07.04.2010, 17:15 |
|
 |
JohnGee
Ťažký Profík
Registrovaný: Sob, 27.02.2010, 2:02 Príspevky: 281 Bydlisko: Stará Lubovna
|
cista pravda tiež už som neraz musel prehovarat policajtov a vymyslat vseliake vyhovorky  napriklad raz mi chcel dat jeden 60E pokutu zato ze mi kola strcali spod blatnikov ale ukecal som ho na 20E a o tych nalepkach nehovoriac je to pekne aj na slke ale podla mna z tym nikdy nebudu poliacti suhlasit je to na kazdeho veci ci si to da alebo nie...
ja zatial po skle nelepim nalepky ale nikdy clovek nevie mozno sa mi niekedy jedna zapači a bude tam 
|
Str, 07.04.2010, 19:15 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|