Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

| Autor | 
            Správa | 

| 

pavol2078 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Štv, 04.03.2010, 19:40 Príspevky: 1447 Bydlisko: povazska bystrica

| 

to kakes mi prideš  trošku keď musim povedať narušený pise ze chce auto na tazky teren na chatu a aj navijak týmto nechcem odsudit pandu(pandík vie) ale nemaj ble reci typu v plnej vybave panda ako tak citam a nie len ja prides mi trochu nezbehnuty tu na fore tak si radsej predtym zahrizni do jazyka .....

k tomu offu ak chces kratasa tak by som volil galloper maverick alebo terrano, ak chces nieco ine a mas tazsi teren tak pajero 2 vzhladom na zadnu uzavierku ale tam cena 3tis. bude asi malá a co sa tyka toho ze sorento sa ti zda velke tak isto sa ti bude zdat velke aj 3dverove pajero alebo podobny stroj    

_________________Myšiak 2,8TD,+8cm hore -pevnosťák ARB, HELLA 181,PMR,CB,Super Swamper 33",gurtna, dobrá duša za volantom   OFFROAD CLUB LÚKY 

| 

| Sob, 10.03.2012, 19:38 | 

| 

| 

| 

kakes 
				Az to tu zije 

Registrovaný: Štv, 25.03.2010, 23:24 Príspevky: 219 Bydlisko: Báhoň

| 

Rastislav píše: a panda to nebude    
robis chybu  

_________________Felicia Offrajd project 4,2 Turbo   

| 

| Sob, 10.03.2012, 20:29 | 

| 

| 

| 

MARTINO 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3141 Bydlisko: VYCHOD PO

| 

..troška zmenim "žaner" s inou značkou ...ked ľahši offroad ,tak nad takym niečim nepouvažuješ? ...ma to redukciu,klasicku štvorkolku ,auto na rame,ťažne,celkom slušny motor,mechanicke volnobežky ...akurat ta spotreba bude určite okolo 10 litrov     a auto nie je 3dverak,  tak ja  len tak pre info:
 http://auto.bazos.sk/inzerat/13827618/K ... 20-16V.php 

_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom.   ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk 

| 

| Sob, 10.03.2012, 21:48 | 

| 

| 

| 

geri 
				Začínajúci koumák 

Registrovaný: Sob, 10.03.2012, 21:08 Príspevky: 112 Bydlisko: Žilina

| 

kia ?, nechcem strašiť ale my sme kúpili kiu, (rio combi 2004) na také práce okolo nedostavanej chalupy, a 4 krát nám tiekla olejová vaňa , a problémy s olejom , mazaním ,.... Po tejto skúsenosti by som do kie nešiel, prečítal som si túto debatu, doporučil by som jimnyho, lahký malí tank , má redukciu pohon 4x4 a parádnu priechodnosť     

| 

| Sob, 10.03.2012, 22:24 | 

| 

| 

| 

petriiik 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Uto, 01.01.2008, 14:27 Príspevky: 1285 Bydlisko: Dohnany

| 

tato kia sportage nieje ako ostatne kie, sused ju ma akurat dieselovu a nestazuje si, radooffroad mal myslim takuto istu benzinovu, 

_________________ lepší je si to posrat podle svýho, než podle toho, co ti raděj ti druhí !!! 

| 

| Sob, 10.03.2012, 22:41 | 

| 

| 

| 

Rastislav 
				Učeň 

Registrovaný: Pia, 09.03.2012, 20:20 Príspevky: 13 Bydlisko: Bardejov

| 

mal som možnosť jazdiť Pandou ešte keď som robil v taliansku a má to fakt ďaleko od mojej predstavy o off roade,ale samozrejme každý má iný vkus

geri asi si mal len zlú skúsenosť s kiou,ja mám so sorentom najazdených 140000 km(síce povvečšine cesty a dialnice)a musím povedať že je to absolútne bezúdržbové auto,len olej a nafta,jazdím sním odčas aj po polných cestách a lúkach(keď sa približujem k lesu na huby alebo kôli chate čo som tu už spomínal),pre mna kia max spokojnosť. 

| 

| Ned, 11.03.2012, 12:05 | 

| 

| 

| 

geri 
				Začínajúci koumák 

Registrovaný: Sob, 10.03.2012, 21:08 Príspevky: 112 Bydlisko: Žilina

| 

bude to zlá skúsenosť, ale čo poznám viacerých ľudí tak majú tiež problémy,....     
preto ja osobne by som do tohto auta už nešiel     

| 

| Ned, 11.03.2012, 14:49 | 

| 

| 

| 

MARTINO 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3141 Bydlisko: VYCHOD PO

| 

_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom.   ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk 

| 

| Pia, 16.03.2012, 22:04 | 

| 

| 

| 

Little PEPE 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Uto, 06.07.2010, 20:34 Príspevky: 1291 Bydlisko: Myjava

| 

ten zvuk motora ma brutalny tento model    

_________________Pepe K160 3,3TDi + Red Banditos Y60 4,2 D, Hyena V8 6.2D + Audi A6 2,5TD UTE Y60 TD42 vo výstavbe "ked motor tak kladivo, ked smrad tak z diesla" td42@safe-mail.net 

| 

| Pia, 16.03.2012, 22:40 | 

| 

| 

| 

lumenos 
				Ťažký Profík 

Registrovaný: Pia, 02.11.2007, 22:19 Príspevky: 304 Bydlisko: PO-UBLA

| 

Dobra volba a Tento vyzera ozaj dobry...mal som podobny ale teraz mam V8 a to je zvuk    

_________________ Land Rover Discovery 2,  2,5 TD5, lift 2" OME,  Allamat 296, 235x85x16 Hankook MT RT03, 
  EX - Jeep Grand Cherokee WJ, limited 4,7 V8, QD +LPG, CB allamat 296,  2" lift, BFG AT 245x70x16, kompresor,svetelna rampa, navijak 12000lb 

| 

| Sob, 17.03.2012, 0:01 | 

| 

| 

| 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|