Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 22.05.2025, 6:38
Dnes je štvrtok 22. mája 2025, meniny má Júlia Juliana a zajtra Želmíra

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 25 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Nákup prvého OFF - asi VITARA 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pozri,ak si rozhodnuty pre vitaru tak do toho urcite chod :D , nenechaj sa prehovarat, ved nikdy nie je neskoro vymenit a vyskusat nieco nove :wink:

PS: ako ma vitara riesene 4x4 ? len tak so zaujimavosti, ide mi o medzinapravovy diff, teda ze ako to ma riesene

Uto, 09.11.2010, 21:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
medzinápravový dif mať nebude, len natvrdo priraditeľný predok a redukciu

Uto, 09.11.2010, 21:47
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vieš to aj sám, no i ja vážne upozorňujem na koróziu Vitar. Každé auto má svoje chúlostivé miesta na karosérii, ale ostatné časti sú "zdravé". U Vitary, napr. i u tej, ktorú som práve dokončil, to až tak neplatí - na nej bolo zhrdzavené "všetko". Auto ako od Flinstonovcov - nohami po vozovke, prahy takmer žiadne, už len zvyšky vnútorných blatníkov, kufor, výstuže karosérie,... jednoducho všetko napadnuté. Z japonskej plechariny som absolútne sklamaný, lebo vidím že je to u všetkých Vitar. Pliešky sú jemnučké, slabúčke ako toaletný papier. Keby som nemal doma autogén, tak si s CO-čkou ani neprdnem,... jednoducho nebolo ani čo, k čomu zdravému privariť,... Vyfúkal som doprázdna obe fľaše (cca 100 €)... Ale teraz sú okrem iných vyrobené aj nové prahy, komplet nové podlahy, kufor, výstuže... a miestami i dupľom ( aj z vnútra).... navyše všetko z 1,4 mm plechu... ešte z toho auta niečo bude....

Pointa je ale v tom, že všetko som porobil sám. Keby som mal niekomu ešte za tú robotu aj platiť tak som prerobil aj gate ..... POZOR NA PLECHY !!!

Uto, 09.11.2010, 21:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
predok natvrdo + redukcia a cesty len zadokolka...

nio mal som aj nivu isty cas ale tak dako nelutujem volbu vitarky... nic tym nepokazis... vitarka sa da stale predat neije to tak nepredajne vozidlo

Uto, 09.11.2010, 21:52
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
k tomu 4x4 u vitary, je to ako na nissanoch, napr patroloch starsich a pod? ze tiez mam na pake 2H,4H,4L a ked je 4x4 tak je ako keby cez zavrety medzidif, cize zaradovat len na nespevnenom povrchu ?

Uto, 09.11.2010, 21:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Moja plechovečka je/bude na predaj za 2500€, ale bez navijáka. Určite však potrebuje GO karosérie. Ale viac cez SS, ak máš otázky.

viewtopic.php?t=1302&postdays=0&postorder=asc&start=45

album_personal.php?user_id=51

Uto, 09.11.2010, 22:00
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ahoj, aj podla mna budes s vitarou spokojný súdiac podla toho co od auta ocakavas. Ja som velmi spokojný, dost veci som si uz upravil po svojom aj tu na fore mi dost pomohli. neopravoval som ju az tak aby bola v povodnom stave lebo potom by mi bolo luto s nou jazdit tak ako jazdim ale dal som do poriadku vsetku hrdzu nech mi netecie dnu a spevnil rozne casti ako vystuha pod motorom ci ulozenie zadných pozdĺžnych ramien. odisli zatial iba spotrebne veci ako spojka, sklo a tak... motor sa drzi statocne aj poloosi aj ked lava sa uz dost ozyva.nevadi vymenim, zasluzi si:D link na moje auto je tu: viewtopic.php?p=122990#122990

Uto, 09.11.2010, 22:04
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tomasb píše:
k tomu 4x4 u vitary, je to ako na nissanoch, napr patroloch starsich a pod? ze tiez mam na pake 2H,4H,4L a ked je 4x4 tak je ako keby cez zavrety medzidif, cize zaradovat len na nespevnenom povrchu ?

Vitarka nemá medzi diff...takže ako píšeš 2H,4H,N,4L. Zaraďovať na nespevnenom povrchu :wink:

Uto, 09.11.2010, 22:06
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ahoj, ak budes chciet poradit ohladom kupi offu, daj vediet, kludne pomozem nezistne, mozeme skocit na kavu, inak myslim ze som u teba bol v peugeote ak robis v Tulipe.

Tu je cislo na mna: 0908 229 570

ex. Chevy Niva 3" lift 30" MT

Uto, 09.11.2010, 22:22
Profil ICQ WWW
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
takže som po dlhom hľadaní a prejazdení asi 2ooo km, prehodnotil značku a model a bude to na 90% Lada Niva.
Všetky slušné Vitari boli nad moje finančné možnosti, majitelia neboli ochotný predať ju lacnejšie (asi dobre vedeli čo majú a akú to má cenu), alebo keď boli v mnou stanovenej cenovej relácii, tak to boli totálne vraky... To si radšej kúpim za 15oo€ Nivu a vrazím do nej 1ooo na opravy a drobné úpravy.

Pia, 26.11.2010, 23:01
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 25 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný