Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 16.07.2025, 10:56
Dnes je streda 16. júla 2025, meniny má Drahomír a zajtra Bohuslav

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 23 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 OFF vhodný na polovačku + max strene ťažký terén 
Autor Správa
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
opat nie k veci, no neda mi.Ochranari nech si laskavo otvoria oci!!!Nech sa uz konecne zacnu realizovat tam kde treba , no ale nato nemaju zdaleka paky.Co skodi velmi a co az tak nie....Najlepsi ochranar je ten co zacne od seba a spacha samovrazdu - neminie uz ani decko ropy,nespali ani gram uhlia, nespotrebuje ani deci vody, nezaparkuje na obrovskom parkovisku, nepodpori retazce a mafiu co diktuje ubohym konzumentom nakupovat nepotrebne vyrobky a hooooodne nekvalitne ...

Do lesa auto urcite kratke a uzke, male.Otocit sa na svaznici je dost potrebne, dvoch chlapov staci a nejaka korbicka...Samuraj? :roll:

Pon, 28.03.2011, 23:29
Profil WWW
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nuz nie je to take easy ako sa zda ...
Su pseudoochranari, aj vystudovany ochranari (VS).
Po zhladnuti tohoto linku som sa dost tazko rozmyslal, co dotycneho pana (Janci, drzim palec) drzi nieco na tej pozicii, ked musi robit, co musi robit ...
(pozrite si po precitani clanku aj video v kuse, ozrejmi sa Vam kopec veci).
http://www.sme.sk/c/5817424/ochranari-s ... isice.html

Sme offtop v tejto teme, ale to nevadi ... Potom to rozseknem ...

Uto, 29.03.2011, 8:33
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Marek, ale si sa rozvášnil... :-D
Ak mu je 3dverové Pajero malé, tak do Samuraja by musel nastupovať obuvákom a pes by klusal vedľa, či?
Pajero Wagon nie je zasa tak dlhé a videl som už aj pekne upravený kufor obložený slzičkovým plechom práve kvôli zverine. A nikto aspoň nešahá na uložene veci.
Kratšie už je asi iba Discovery, ale možno je zase širšie.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Uto, 29.03.2011, 8:34
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja som sa rozhodol pre L200 a neviem si vynachváliť.....31x10,5 R15 a s autom prejdem kade potrebujem a samozrejme v vedomím , že som dlhší.
Rozveziem krmivo, či už jadrové, či 500 kg balík sena, alebo nahnitú repu,ulovenú zver , alebo nejaký ten metrík dreva na chatu. Pri príprave dreva som s ním aj vyťahoval pomedzi stromy a v dosť svahovitom teréne a dalo sa.
Teraz idem stavať a popritom ho určite s radosťou využijem a pri príprave stavebného pozemku, vytrhávaní stromov a pníkov som už aj začal .....
V budúcnosti by som mu chcel dopriať novú pevnejšiu vyklápaciu korbu a vybaviť ho presne do lesa...tam kam aj patrí! Pick-up jak oči...
Môžem len odporučiť..lovu zdar

Pia, 01.04.2011, 12:29
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
peterr2000 píše:
Ja som sa rozhodol pre L200 a neviem si vynachváliť.....31x10,5 R15 a s autom prejdem kade potrebujem a samozrejme v vedomím , že som dlhší.
Rozveziem krmivo, či už jadrové, či 500 kg balík sena, alebo nahnitú repu,ulovenú zver , alebo nejaký ten metrík dreva na chatu. Pri príprave dreva som s ním aj vyťahoval pomedzi stromy a v dosť svahovitom teréne a dalo sa.
Teraz idem stavať a popritom ho určite s radosťou využijem a pri príprave stavebného pozemku, vytrhávaní stromov a pníkov som už aj začal .....
V budúcnosti by som mu chcel dopriať novú pevnejšiu vyklápaciu korbu a vybaviť ho presne do lesa...tam kam aj patrí! Pick-up jak oči...
Môžem len odporučiť..lovu zdar

ahoj tiež by som sa určite priklonil k L200stovke, otec zhodov okolností po jednej slintá pretože máme chatu a tiež sme polovníci...
ale ak nie pickup, vyššie si uviedol že už máš skúsenosti a radšej by si uzavretú búdku tak potom ako jenki hovorý pajero wagon...

autodolesa.sk
Land Rover Club Liptov
LandOFF service
Offroad Club Luky

offroadclubliptov@gmail.com
0908 384 826

Pia, 01.04.2011, 12:49
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:D ešte doplním že aj zvetším autom ako napr. pajero wagon sa otočíš aj na zvážnici a ked su dobré gumi a aj naviják tak sa otočíš ako tanečnica všade... :-D

autodolesa.sk
Land Rover Club Liptov
LandOFF service
Offroad Club Luky

offroadclubliptov@gmail.com
0908 384 826

Pia, 01.04.2011, 12:50
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Trocha "bremenoviazačského " umenia a parik gurtní robia aj s L200 bez navijaku na zmrznutej a zaviatej zvážnici super tanečnicu a už keď sa ti prederie aj hadička na ovladanie uzávierky, tak ti pomôže kamoš s krátkym pajkom a nyvijačikom,že FREDDY?

Pia, 01.04.2011, 13:13
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No urcite nie je L200 zla volba, ako som pisal, mam Ford Ranger aj s nadstavbou ARB, ale problem je v tom, ze to mam nove a pouziva sa to na dennu pracu, cize neviem nahodit poriadne MT, resp to nejako prehadzovat sa mi nezda. Ale vidim to asi tak, ze potiahnem este nejaky cas kratke Pajeje a neskor vyradim rangera na silne hunting ucely....hehe... Este sa chcem pozriet po nejakom Disco, ktoremu by som urobil poriadnu off upravu. Pick up je ale fajn, na korbe zoberes vsetko, kolkokrat tam mam aj 5 psov v boxoch + cely vercajch a v poho sa vsetci zmestime...

Pia, 01.04.2011, 14:04
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 23 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný