Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 02.06.2025, 13:27
Dnes je pondelok 2. júna 2025, meniny má Xénia a zajtra Karolína

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 17 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Kupa Grand Cherokee 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
rebel: takato tema uz tu je,ne? viewtopic.php?t=14683

ako som uz pisal, ja som hladal granda WJ 2004 overland s 4.7 HO motorom a proste nebol. bol jeden. a za 13 tisic. za tu cenu sme v PL kupili 2005 WK s Hemi. zase ma lepsi motor ako WJ a zas interier v WJ je krajsi. vsetky dnesne terenaky maju plastove interiery...
pravy terenak s peknym luxusnym interierom je uz len mercedes G za neskutocnu cenu. vsetko ostatne vyzera lacno...

pozri este http://www.jeepforum.cz/index.php a http://www.jeep-club.net/
tam je kopu info.

podla mna /len moj nazor, kazdy to moze vidiet inak/ ked benzinovy motor s LPG do WK tak vsetko ostatne ako Hemi je blbost :-)

Uto, 27.03.2012, 12:59
Profil ICQ WWW
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nazdar biker, ano presne ako pises. No nevedel som do ktorej temy to hodim, kedze tam bolo spomenute Pajero co som uvazoval, no teraz je volba jasna, len mensim problemom je ako pises, tych inzeratov s lepsimi motormi je velmi malo a tie nove, to je samy plast este povacsinou sedo-biely.
Co sa tyka interieru, podla mna najlepsie to ma Hummer H3, ale tam to ma vyznam tiez az pri Alpha a ta tiez nie je najlacnejsia a to auto je proste uplne nieco ine ... casom isto zaobstaram. Zatial postaci Grand Cherokee.
Najradsej by som tiez Hemi motor na ukor interieru, alebo starsi 2004 WJ s tou 4,7 ale s ok interierom, tak ci tak v mojej cenovej relacii najdem len ojedinele nieco na nete a to nevedia co za to pytat ;)
Diky za rady

Uto, 27.03.2012, 13:25
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 17 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný