Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana
Autor |
Správa |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Ja som jazdil 3roky na samiku 1,3 45Kw aaa co som snim presiel a zazil to na nisane pri vikone 3,0 160koni nie.
U samika som si zazil viacej srandi a hlavne ked som to dal velky autam na frak ale zase som kapal na tom ze som XXXL chlap a v samiku je extremne malo miesta ani len si tam nemozes za s......t
U patrole Mozes robit vsetko aj kefovat aj kukat TV aj luxusne jazdit a uzivat si to inak nabalis do toho celi dom a stale nebudes mat vsetko ale stou velkou Ku.... sa uz nejazdi v terene tak svizne ma sice kone obrovsky vikon a ked mas dobre kola nahans auta pokopci ale musis to durit
Ale ako vravim zo samikom si uzijes vecsej zabavi kedze tam je mala vaha a na to co to auto veze ma dobry prevod
Samuraja som mal dlho a nestalo sa mi ze by som ho klepol o srtrom lebo bol maly rychli a obratny co sa uz u patrola povedat neda velky nekomodny tazko padny a poroste velka vec velky pozor treba davat a aj tak ho klepnes:)
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Ned, 01.04.2012, 11:46 |
|
 |
denyz
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 12.01.2010, 22:33 Príspevky: 390 Bydlisko: Rožňava
|
myslím že veľký výkon stále netreba ale mať ho v zálohe je fajn ,alebo?
|
Ned, 01.04.2012, 13:39 |
|
 |
rebel
Učeň
Registrovaný: Štv, 08.03.2012, 23:49 Príspevky: 29 Bydlisko: Bratislava
|
tak aj nejaky sportak by tu mlaku s rozbehom mozno preskocil  Taky hummer by z tej mlaky zasa urobil jazero alebo rovno studnu ale nejako pri sa pretlacil na druhej strane kopca
Asi ide o styl jazdy, ako bolo spominane, niekto je tazkopadny, kde vsetko pretlaci, druhy na tom poskace, dalsi to popripade obide alebo rovno sedi v bufete na pive
Ide o medziclanok, niekto ma radsej buldozer, dalsi helikopteru
Ako bolo spominane, niekto teren preskace, prehopka, vyuzije technicky kazdu skalku, kazde drievko aby cez to presiel a dalsi to spravi silou a proste to pretlaci  no a potom su tam kamosi, ktori ich vytahuju 
|
Ned, 01.04.2012, 16:21 |
|
 |
YJ KAO
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 26.01.2010, 22:27 Príspevky: 383 Bydlisko: TRENČÍN, LIPTOV
|
Podľa môjho názoru uvedenej cenovej kategórií je najlepšie na tom samik, prípadne vitarka.
_________________ všetko čo má kolesa, pásy, nohy .......
|
Ned, 01.04.2012, 22:32 |
|
 |
rebel
Učeň
Registrovaný: Štv, 08.03.2012, 23:49 Príspevky: 29 Bydlisko: Bratislava
|
... aj tak si myslim, ze kupovat auto sa neda podla cisel a vykonov.
Take veci by sa mali kupovat aj trochu srdcom. Ja teraz zhanam Grand Cherokee, keby som kupoval rozumom, tak si kupim nejake lacne osobne s nizkou spotrebou a som vysmiaty, ale nejde to.
A jazdit off, to chce asi este vacsie suznenie s tym autom, tu lasku k masine asi ziaden vykon, motor ani gumy nenahradia 
|
Ned, 01.04.2012, 23:31 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|