Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 30.05.2025, 20:16
Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Dolezitost vykonu motora 
Autor Správa
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja som jazdil 3roky na samiku 1,3 45Kw aaa co som snim presiel a zazil to na nisane pri vikone 3,0 160koni nie.

U samika som si zazil viacej srandi a hlavne ked som to dal velky autam na frak ale zase som kapal na tom ze som XXXL chlap a v samiku je extremne malo miesta ani len si tam nemozes za s......t

U patrole Mozes robit vsetko aj kefovat aj kukat TV aj luxusne jazdit a uzivat si to inak nabalis do toho celi dom a stale nebudes mat vsetko ale stou velkou Ku.... sa uz nejazdi v terene tak svizne ma sice kone obrovsky vikon a ked mas dobre kola nahans auta pokopci ale musis to durit

Ale ako vravim zo samikom si uzijes vecsej zabavi kedze tam je mala vaha a na to co to auto veze ma dobry prevod

Samuraja som mal dlho a nestalo sa mi ze by som ho klepol o srtrom lebo bol maly rychli a obratny co sa uz u patrola povedat neda velky nekomodny tazko padny a poroste velka vec velky pozor treba davat a aj tak ho klepnes:)

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Ned, 01.04.2012, 11:46
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
myslím že veľký výkon stále netreba ale mať ho v zálohe je fajn ,alebo?

Ned, 01.04.2012, 13:39
Profil WWW
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Citácia:
aj v tomto videu je pekne vidno, že nie vždy je to iba o výkone http://www.youtube.com/watch?v=P91r7T6- ... ature=plcp

tak aj nejaky sportak by tu mlaku s rozbehom mozno preskocil :D Taky hummer by z tej mlaky zasa urobil jazero alebo rovno studnu ale nejako pri sa pretlacil na druhej strane kopca ;)
Asi ide o styl jazdy, ako bolo spominane, niekto je tazkopadny, kde vsetko pretlaci, druhy na tom poskace, dalsi to popripade obide alebo rovno sedi v bufete na pive :)
Ide o medziclanok, niekto ma radsej buldozer, dalsi helikopteru ;)
Ako bolo spominane, niekto teren preskace, prehopka, vyuzije technicky kazdu skalku, kazde drievko aby cez to presiel a dalsi to spravi silou a proste to pretlaci ;) no a potom su tam kamosi, ktori ich vytahuju ;)

Ned, 01.04.2012, 16:21
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Podľa môjho názoru uvedenej cenovej kategórií je najlepšie na tom samik, prípadne vitarka.

Ned, 01.04.2012, 22:32
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... aj tak si myslim, ze kupovat auto sa neda podla cisel a vykonov.
Take veci by sa mali kupovat aj trochu srdcom. Ja teraz zhanam Grand Cherokee, keby som kupoval rozumom, tak si kupim nejake lacne osobne s nizkou spotrebou a som vysmiaty, ale nejde to.
A jazdit off, to chce asi este vacsie suznenie s tym autom, tu lasku k masine asi ziaden vykon, motor ani gumy nenahradia ;)

Ned, 01.04.2012, 23:31
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný