Dnes je štvrtok 8. mája 2025, meniny má Ingrida a zajtra Roland
Nissan Patrol a ženská...
Autor |
Správa |
LL
Učeň
Registrovaný: Str, 12.12.2007, 13:46 Príspevky: 26 Bydlisko: Košice
|
je to otazne či ano či nie,
aj moja mi celkom rada berie M Pajero sport V6 benzín, lebo sa v ňom citi dobre, bezpečne, ... ALE
priznala sa, že raz po daždi to mierne prehnala do zákruty,
podľa je slov len ozaj mierne a to jej verím,
a auto sa roztancovalo tak, že nevedela kde je sever a myslela si, že je po ňom a možno aj po nej.....
ako sa priznala, ani vlastne netušila, ako sa z toho dostala, "bez škrabanca", mysliac si, že na Mitsubishi si môže dovoliť skoro "všetko"
prebytok výkonu, zadný náhon a váhy robia svoje ...opatrne s tým
_________________ LL
|
Štv, 17.09.2009, 15:25 |
|
 |
laci73
OFFROAD Expert
|
otazocka je: a bude vediet s patrolom aj zaparkovat? hlavne s wagomom sa perkovanie tazsie hlada a este tazsie sa parkuje aj clovek nie je znaly rozmerov auta.
Ja osobne by som siel do niecoho mensieho AWD, alebo nejaky minivan ( predny nahon a vyssie sedenie)s ESP na dobrych zimnych gumach a mas po starosti
|
Pia, 18.09.2009, 2:35 |
|
 |
RENSO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.08.2008, 15:31 Príspevky: 1393 Bydlisko: Revúca
|
moj nazor je asi takyto... PATROL je od počiatku skor pracovny voz, je sice pravda že ako ide doba ide aj technika a pod a patrol sa nam meni, ale stale je to pracant, a ma ine prednosti ako tie, ktore by možno tvojej manželke vyhovovali. 3.0Di je super auto, ale pre nás a nie pre ženu do mesta a dialnicu, popripade zimny provoz na zadku.
kup jej niečo s medzidifom, kde pri konštrulovani počitali aj na každodennu prevadzku "ženskú". Patrol neni pre nu to pravé orechové.
_________________ vek: 25 ex: Wrangler 2,5i ex: Wrangler 4,0i ex: Cherokee 4,0i ex: Cherokee 2,5TD ex: Cherokee 4,0i ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka now: Ford Explorer
|
Ned, 27.09.2009, 9:44 |
|
 |
jozef1974
Koumák
Registrovaný: Str, 16.09.2009, 8:37 Príspevky: 151 Bydlisko: Senec
|
ja myslim ze to musi zvazit kazdy sam, co jeho draha polovicka dokaze a nakolko je draha (bo niekedy najlepsi sposob ako sa jej zbavyt,len skoda toho auta  ).
Ale vazne, tak ta moja je myslim celkom dobry vodic, ale patrol nechce soferovat, mali sme predtym JIMNY,SAMURAI,IGNIS,TOYOTU a nebol problem, jazdila s tym celkom rada a vsade, patrol povedala E ,E. Dodnes mi nevysvetlila preco ? takze s patrolom jazdi ale len ked musi,to znamena ze ked nemozem ja  alebo druhe auto v rodine nejazdi
_________________ nissan patrol GR Y60,r.v.95,navijak,
|
Ned, 27.09.2009, 12:54 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|