Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 08.05.2025, 3:49
Dnes je štvrtok 8. mája 2025, meniny má Ingrida a zajtra Roland

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 34 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 Nissan Patrol a ženská... 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
je to otazne či ano či nie,
aj moja mi celkom rada berie M Pajero sport V6 benzín, lebo sa v ňom citi dobre, bezpečne, ... ALE
priznala sa, že raz po daždi to mierne prehnala do zákruty,
podľa je slov len ozaj mierne a to jej verím,
a auto sa roztancovalo tak, že nevedela kde je sever a myslela si, že je po ňom a možno aj po nej.....
ako sa priznala, ani vlastne netušila, ako sa z toho dostala, "bez škrabanca", mysliac si, že na Mitsubishi si môže dovoliť skoro "všetko"
prebytok výkonu, zadný náhon a váhy robia svoje ...opatrne s tým

Štv, 17.09.2009, 15:25
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
otazocka je: a bude vediet s patrolom aj zaparkovat? hlavne s wagomom sa perkovanie tazsie hlada a este tazsie sa parkuje aj clovek nie je znaly rozmerov auta.
Ja osobne by som siel do niecoho mensieho AWD, alebo nejaky minivan ( predny nahon a vyssie sedenie)s ESP na dobrych zimnych gumach a mas po starosti

Pia, 18.09.2009, 2:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
moj nazor je asi takyto... PATROL je od počiatku skor pracovny voz, je sice pravda že ako ide doba ide aj technika a pod a patrol sa nam meni, ale stale je to pracant, a ma ine prednosti ako tie, ktore by možno tvojej manželke vyhovovali. 3.0Di je super auto, ale pre nás a nie pre ženu do mesta a dialnicu, popripade zimny provoz na zadku.
kup jej niečo s medzidifom, kde pri konštrulovani počitali aj na každodennu prevadzku "ženskú". Patrol neni pre nu to pravé orechové.

ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Ned, 27.09.2009, 9:44
Profil ICQ
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja myslim ze to musi zvazit kazdy sam, co jeho draha polovicka dokaze a nakolko je draha (bo niekedy najlepsi sposob ako sa jej zbavyt,len skoda toho auta :-D ).
Ale vazne, tak ta moja je myslim celkom dobry vodic, ale patrol nechce soferovat, mali sme predtym JIMNY,SAMURAI,IGNIS,TOYOTU a nebol problem, jazdila s tym celkom rada a vsade, patrol povedala E ,E. Dodnes mi nevysvetlila preco ? takze s patrolom jazdi ale len ked musi,to znamena ze ked nemozem ja :-D alebo druhe auto v rodine nejazdi

Ned, 27.09.2009, 12:54
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 34 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný