Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 08.05.2025, 3:52
Dnes je štvrtok 8. mája 2025, meniny má Ingrida a zajtra Roland

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 97 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší
 AAA PNEU 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Pato Zvolen píše:

Kuriér predsa zavolá, zistí, že si povedzme doobeda mimo rádius, tak zavolá poobede, zistí že si stále mimo, tak sa na to vyprdne a kontaktuje ta na duhý deň. Teda aspoň v našom regióne to takto funguje - osobná skúsenosť potvrdená priamo kuriérom.

Ako často ti niečo nosí kuriér? Mne tak 4x do týždňa, a ver mi že sú v ich spôsoboch priepastné rozdiely. Bez problémov jedine UPS, ostatné špedičky majú veľké rezervy. Úplná katastrofa je ČSAD Logistics, oni zamestnávajú snáď polodebilov.

Pato Zvolen píše:
A kamenný pneuservis ktorý sa uspokojí s 5% maržou ? : to by bolo good a cool len keby mal taký nákup ako sú ceny na NETe, ALE !!!! keďže vo veľa prípadoch ani zďaleka tak nie je tak zabudni že cena v kamennom shope bude o 5% vyššia ano na NETe.

Všetci čo tu obchodujú ti radi predajú tovar aj s malou maržou lebo obchod je časovo nenáročný a neopotrebováva technické vybavenie firmy.
A zvyšuje cashflow. Stačí poznať správnych ľudí. Aj ja predám kamarátovi kotol lacno, ale keď chce montáž platí full cenu plus prirážku za stratenú maržu. Lebo kamarát za mňa nezaplatí nájmy ani odvody.

Inak súhlasím s EssoSK a jeho farebným príspevkom. Aj ja aplikujem na špekulantov tento prístup. Lebo dnes si ľudia donesú z Poľska nie len blbé gumy ale celý dom "v prášku" a tu aby ste im ho poskladali

Uto, 03.11.2009, 7:25
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
No mne dodava kurier asi tak--- zavolá , pravdaže som v práci - dovola sa manželke ta my pošle SMS. a pre tovar si musim ist do T-mobilu v BS. nakolko by ho cesta k nám stala asi 15min. z jeho drahoceneho času :!:

Uto, 03.11.2009, 16:37
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
EssoSk píše:
btw a my pneuservisáci nežijeme z roboty... ale z predaja gúm... peniaze sa musia točiť.... interneťáci skupujú staré lacné pneu po európe a takto to vyzerá...

A nebolo by v tom prípade poctivejšie voči zákazníkovi vyvesiť si ceduľu

SOM PREDAJCA PNEU, SERVIS MÁM LEN AKO BOČÁK?

Tebe by nevadilo, že musíš pracovať, ľudí by nemýlilo, že keď si chcú kúpiť len službu podľa svojho výberu, tak majú ísť do ozajstného pneuservisu, lebo u Teba sú vlastne omylom...

Všetci by boli , zdá sa, celkom spokojní.

A HLAVNE by ťa nič nezdržiavalo pri točení prachov.

Uto, 03.11.2009, 18:02
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať -
Počkať servis áno ale keď si nd donesie poľský výfuk a j..beš sa z nim 3hodiny dopasovávať ohýbať a vkuse to niekde klepe a učtuješ tak čumí na teba ?
nemyslel som to až takto... spomeniem napr RADOFFROAD .... nenasralo by ho keby som prišiel s patrolom a nové pevnosťáky a im podvozok /inde kúpene/ že to chcem len namontovať ? btw fefe bull ceny v pm
edit Bull: ešte sekundu

Naposledy upravil EssoSk dňa Uto, 03.11.2009, 19:04, celkovo upravené 1

Uto, 03.11.2009, 18:58
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
urcite v mojej schranke? nic nemam

ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon

Uto, 03.11.2009, 19:02
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
rado nd píše:
A nebolo by v tom prípade poctivejšie voči zákazníkovi vyvesiť si ceduľu

SOM PREDAJCA PNEU, SERVIS MÁM LEN AKO BOČÁK?

Nuz, ja som prezuval vcera, chalana vobec nezaujimalo odkial su, igelity na stare pneu mi nedal (ani som nechcel), ale akurat chcel aby som si stare gumy odtrepal sam ... (teda odobral ich).
Nakolko som nekupoval u neho, ani som to nemohol ziadat (mozno za poplatok).

Uto, 03.11.2009, 19:11
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať re
195/65 r15 kleber hp2 49,50 1ks,euro prezutie na plechy 4 ks 16euro,gumy skladom robota na počkanie :wink: s dokladom

Uto, 03.11.2009, 19:29
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nechcem sa hádať rumunský kléber ? to radšej čínu :-D

Uto, 03.11.2009, 19:30
Profil ICQ
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať re
vari ta nenasralo ,že neschovávam cenu za PM,ináč to dodavaju nemci,nemali sme zatial jedinu reklamaciu,a minuly týžden sme ich predali zhruba za 3 tis eur :P

Uto, 03.11.2009, 19:36
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... len na margo kuriéra ...

sem tam si niečo objednám a stáva sa že nesedím na zadku doma. Vždy sa ozval kuriér telefonicky a dokonca sme si dali spycha podľa jeho trasy čo vyhovovalo aj mne aj jemu.

Všetko záleží len a len od dotyčného kuriéra a ked som spokojný aj tringeltík pridám.

Uto, 03.11.2009, 19:37
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať -
Nie prečo by ma malo si daleko :-D
Fefemu som ponukal Nokian wrg2 za 70e
Dunlop wsm3 za 65e..
Nordman2 za 65e
Bull-ovi tie UG7 za nakych 115e
a nokiany wrg2 za 100e.... nemám čo skývať
:wink:
edit: samozrejme viem zohnať savy kormorany klebery alebo debicu... ale hovorím o pneumatikách nie čiernych hov... :-D

Uto, 03.11.2009, 19:39
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tých približne 4x100 cm2 nás spája s cestou a so životom, tak na tom nebudeme šetriť.

Ešte k tomu že niekto si kúpi gumy inde a donesie ich na obutie: Kto by mal odvahu ísť si kúpiť mäso do Tesca a prísť s ním do reštaurácie že Toto chcem na obed, uvarte mi to a zaplatím vám za spotrebovaný plyn a korenie?

Str, 04.11.2009, 6:29
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Porovnavate neporovnatelne - restauraciu a pneuservis. Uz z nazvu pneuSERVIS vyplyva ze primarnou cinnostou by mal byt servis cize opravy, montaz pneu a podobne...predaj pneumatik by mal byt len pridruzena sluzba.
Mne keby dakto povedal ze mi nenahodi mnou donesene pneumatiky tak ho poslem dakde ... a pojdem do ineho pneuservisu, v BA ich je nastastie dost.
A ked uz porovnavame, ked si dakto dovezie auto zo zahranicia tiez mu v servise nepovedia nech si ide opravu riesit tam kde si auto kupil :roll:

Str, 04.11.2009, 8:27
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
marisko píše:
Ešte k tomu že niekto si kúpi gumy inde a donesie ich na obutie: Kto by mal odvahu ísť si kúpiť mäso do Tesca a prísť s ním do reštaurácie že Toto chcem na obed, uvarte mi to a zaplatím vám za spotrebovaný plyn a korenie?

Fakt tomu nerozumiem.
A Ty si za svoju prácu (tú službu) nenecháš platiť? To, čo berieš za prezutie, prípadne vyváženie, je len ten plyn a soľ?
Nie je potom chyba niekde blízko Teba, a nie v tých špekulantoch, čo si kupujú gumy všade inde, len nie u Teba?

Str, 04.11.2009, 8:59
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
marisko píše:
Kto by mal odvahu ísť si kúpiť mäso do Tesca a prísť s ním do reštaurácie že Toto chcem na obed, uvarte mi to a zaplatím vám za spotrebovaný plyn a korenie?

To som zvedavý, čo Ti povedia v Tescu, keď budeš od nich žiadať, aby Ti to mäso uvarili. Veď si ho u nich kúpil! :-D

Add pneuservis: Zimné gumy kupujem zhruba raz za 4 roky. To znamená, že zaujímavý som pre nich len vtedy keď kupujem nové gumy? A čo ostatné roky? To aby som si kúpil komplet vybavenie a prezúval si sám!
Alebo poznáte pneuservis kde Vám pri kúpe pneu u nich 4 roky prezúvajú auto za symbolickú cenu?

Str, 04.11.2009, 10:42
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 97 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný