Dnes je štvrtok 8. mája 2025, meniny má Ingrida a zajtra Roland
Autor |
Správa |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59 Príspevky: 586 Bydlisko: Zvolen
|

romo11 píše: Mne keby dakto povedal ze mi nenahodi mnou donesene pneumatiky tak ho poslem dakde ... a pojdem do ineho pneuservisu, v BA ich je nastastie dost. A ked uz porovnavame, ked si dakto dovezie auto zo zahranicia tiez mu v servise nepovedia nech si ide opravu riesit tam kde si auto kupil 
Presne ako romo11 píše. Nevybaví ma ?? Nemvadí, nie sme na Aliaške kde je najbližší servis xxx km, idem o dúm dál.
to EssoSK: toto si tak možno môžeš dovoliť u vás, takýto (.. a mladý pán si doniesol nové pneu inde zakupené tak to nemáme za bežných 20euro ale za 33.... ) prístup a čudujem sa duplom ak v dnešnej dobe. Aj u nás sa našlo pár takýchto (snažil som sa nájsť vhodný a najvýstižneší výraz - povedzme) chytrákov čo si mysleli, že budú takto motoristov "zvŕtať" a skús si domyslieť ako to dopadlo?. (Na dokreslenie situácie doplním, že to nemám z JPP zdroja a mám relatívne dosť blízko aj tomuto segmentu)
Prepáč, že až takto som sa do toho pustil, ale mám za to že sa píše rok 2009 a toto sú metódy (kúpil ste inde, riešte si tam) navyše vzhľadom ku kríze tak trošku prekonané. Na toto skočí možno tak vystrašená blonďatá pipka v 10cm štekloch a na MX3/5, ale ostrieľaný motorista asi ee. Ak áno tak si váž takých motoristov, lebo dlho ich veľa nebude.
_________________Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vás na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami!  Ex. Lada Niva 1.6
|
Str, 04.11.2009, 12:30 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:33 Príspevky: 459 Bydlisko: BA/MY
|
Ono je to možno chyba cenotvorbe v pneuservise. Ich skutočne prezutie (čas, človek, mašina...) stojí na jedno auto 33€. To je cena čistej služby.
Väčšinou sa však snažia predať pneu (kde majú samoška dobrú maržu a čím viac pneu predajú, tým lepšie podmienky od dodávateľa získajú - dodatočné bonusy a pod.) a tak sa tvária, že prezutie je v tom prípade "len" 20€, zvyšok si predsa pokryjú z marže z toho predaja.
Seriózne by bolo, ak by si vypísali do cenníka:
prezutie - 33€
zľava pri obutí u nás zakúpených pneu - x%
A je po probléme. (Teda nie je, lebo by museli uviesť úplnú infošku o tom, že mu v tom prípade nedajú sáčky, nezlikvidujú staré gumy a pod.. ale to je o "obchodníkovi", či mu stačí jeden sezónny kšeft, alebo si týmto možno získa klienta aj na ďalšie obdobie...)
ps- tiež mám blízky zdroj 
_________________GAZ 69M, Nissan Patrol a niečo medzi tým. Výbava? Kapo.
|
Str, 04.11.2009, 15:05 |
|
 |
romo11
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.03.2007, 10:25 Príspevky: 1805 Bydlisko: Bratislava
|
Vratim sa k povodnej teme, vcera som pisal do AAA email s tym ze rusim objednavku nakolko mi v dohodnutom termine nebol tovar doruceny, dnes mi dosla odpoved tohto znenia:
Dobrý den,
Zboží je momentálně nedostupné a nemůže být dodáno v termínu do 10 - 30 dnů.
Vaše objednávka č.SK904986 byla stornována.
Pneu-servis Pešíček
Keby som im nenapisal asi by sa ani neunuvali a nechali by ma cakat 
_________________ Jeep Grand Gherokee WJ 4,7 V8 Limited QadraDrive + LPG
|
Str, 04.11.2009, 16:05 |
|
 |
Leona
Rubicon & Samurai Woman
Registrovaný: Pon, 05.03.2007, 21:45 Príspevky: 767 Bydlisko: Veľká Lehota
|
mne sa stalo toto iste minuly rok.. 
_________________Len jedno je isté- že nič nieje isté...a ani to nieje isté...
....najkrajší pohľad je z chrbta koňa...a nadvíhaného auta.
jeep wrangler rubicon 4,0l
suzuki samurai
http://www.youtube.com/watch?v=rqSbl9xtCSE
|
Str, 04.11.2009, 17:03 |
|
 |
tibik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 15.03.2009, 22:18 Príspevky: 2349 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
to iste a taka ista skusenost ale tuším začiatkom LETA a to som objednaval BFG-MT najprv mame a po asi 6-tich tyždnoch čakania a pisania taka odpoved ako tebe mvoj nazor na taku f. 
|
Str, 04.11.2009, 17:13 |
|
 |
EssoSk
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 18.03.2009, 20:11 Príspevky: 350 Bydlisko: Poprad
|

a ZOPAKUJEM prezutie pneu zakúpenych v inej prevádzke je za 33euro!! NOVÝCH!! to znamena nových ako zbrusunových....
Jazdené za normalnu cenu 20euro.. Komu sa nepáči tak ja už neviem ....
romo11,rado nd
Rád by som vedel v akej oblasti pracujete a ja sa vám budem snažiť dať názorný príklad z vašej oblasti
romo11: Pneu servis jasne.. robíme všetko tamten postup aplikujeme len na takých ktorý si donesú nové z inokade
prezuť ?normálne nemáš problem za 20ečiek...kúpiš u nás ešte menej...
Martinoff: Nie však normalne sa prezuje bez iných ..... len keď máš NOVÉ
janwayz: Skoro trafila... ale... v to nieje ako v nemecku,poľsku a ..... že náhradne diely lacné pneu lacné... ale služby kur.. nadsadené... tu je to tak že čím všetko lacnejšie... a teraz duplom príde chce čierne lacne guľaté viac ho nezaujíma a prezuť najlepšie zadarmo a teraz hneď / tých 15 aut pred bránou sa neráta/ zakaznici sú.... ale aký prístup od nich k nám taky mi k ním.... proste snažím sa ale neviem to vysvetliť... prečo ku nám chodia zákaznici 9ty rok ? keby neboli spokojný ?? prečo prezuvame dpd? dhl? mesiarne mliekarne... peugeot toyota... to je len zlomok ... JE TO LEN O PRISTUPE! vidí chce vyj. zo systemom ale on vyj z ním...
Neviem to ináč napísať a už viem že som za zlého ale proste chce to zažiť...
edit .seriozne je v cenniku aj cez pol brány...
prezutie 20e
prezutie nových inde zakupenych 33e.
_________________ Končím........
|
Str, 04.11.2009, 19:13 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
tie sluzby vonku zas nie su az tak drahe...
oprava derfektu v pneuservise v nemecku vedla dialnice a cerpacky... (ziaden rasthoff ale su asi 500m od zjazdu z dialnice) ma stala 5€, nepohol som ani prstom. vsetko robil chlapik sam.demont, mont.... secko.
ale zas na druhej strane. najdu sa trafeny prifarbeny pristahovalci co si myslia ze zarobia a pytaju za opravu defektu ( M8 srob som dostal do behuna) 20€ to som ho poslal do pikace a siel kade lahsie.
inak teraz sme prezáuvali ducato na zimne (iba jedna sada diskov) a cele to vyslo cca 30€, gumy z vlastneho zdroja.
ale zas v PO ked mi robili defekt tak som zaplatil cca 10-15€ ale tam islo koleso este aj do umyvacky a bol tam nejaky zadrhel... skratka komplet servis.
_________________ Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme
|
Str, 04.11.2009, 19:27 |
|
 |
EssoSk
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 18.03.2009, 20:11 Príspevky: 350 Bydlisko: Poprad
|
za tých 5e davali šidlo ? alebo pneu dole z disku a podlepovali platou ? 
_________________ Končím........
|
Str, 04.11.2009, 19:29 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
|
dole z disku.
|
Str, 04.11.2009, 19:30 |
|
 |
marisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 19.12.2008, 21:40 Príspevky: 2030 Bydlisko: Košice
|
rado nd píše: Fakt tomu nerozumiem. A Ty si za svoju prácu (tú službu) nenecháš platiť? To, čo berieš za prezutie, prípadne vyváženie, je len ten plyn a soľ? Nie je potom chyba niekde blízko Teba, a nie v tých špekulantoch, čo si kupujú gumy všade inde, len nie u Teba?
Nepredávam pneumatiky a ani nemám pneuservis. Pracujem v oblasti TZB. Za služby si nechám dobre zaplatiť. PRI STANOVENÍ CENY ZA SLUŽBU BERIEM DO ÚVAHY MARŽU Z MATERIÁLU a aj to tak zákazníkovi prezentujem. Je to nekorektný prístup?
Väčšina to chápe, a tí čo to nechápu a chcú všetko za polozadarmo neuspejú a idú ďalej špekulovať, po čase sa polovica z nich vráti a zaplatia.
_________________ Ford Bronco 5.8, Mercedes 300GD, EX Jeep WK2 SRT 6.4
|
Str, 04.11.2009, 22:00 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:33 Príspevky: 459 Bydlisko: BA/MY
|
práve o tom to myslím je, že každý by si mal svoju vloženú prácu oceniť správne, ale aj správne informovať zákazníka. Služby zadarmo neexistujú. (to je ako s tým obedom zadarmo....)
Nech človek nevyzerá akoby si sám seba nevážil...
_________________GAZ 69M, Nissan Patrol a niečo medzi tým. Výbava? Kapo.
|
Str, 04.11.2009, 22:07 |
|
 |
snipera
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 03.12.2007, 16:21 Príspevky: 494 Bydlisko: Nové Zámky
|
Presne ako pisete, kazdi vyuziva krizu, ktora uz davno skoncila, ale udrziavaju ju umelo. Ku mne do shopu denne pride asi 5 ludi, co sa z dveri pytaju aku zlavu dostanem a to este neviem, co chce kupit... Je to tak. Kazdi vidi akcie v supermarketoch a potom si myslia, ze mame marze 100-200%. Nuz ale je to nadlho.
_________________www.bunker94001.sk - predaj zbrani, streliva, Armyshop, AIRSOFT atd atd...
off road club NZ, www.4x4nz.inx.sk
|
Štv, 05.11.2009, 10:38 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
|
v army shope sme naposledy pytali zlavu ked sme tam nechali cez 10tis SK co si myslim je uz adekvatne. inak slo o veci pre 3 ludi.
|
Štv, 05.11.2009, 10:40 |
|
 |
bogo
Učeň
Registrovaný: Štv, 31.12.2009, 14:40 Príspevky: 29 Bydlisko: Kluknava
|
Kde na internete sa daju zohnat najlacnesie pneu T3 alebo nieco podobne???
|
Ned, 03.01.2010, 12:48 |
|
 |
tibik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 15.03.2009, 22:18 Príspevky: 2349 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
Myslím že u VRANIKA.
|
Ned, 03.01.2010, 12:56 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|