Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 08.05.2025, 4:06
Dnes je štvrtok 8. mája 2025, meniny má Ingrida a zajtra Roland

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 97 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší
 AAA PNEU 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
romo11 píše:
Mne keby dakto povedal ze mi nenahodi mnou donesene pneumatiky tak ho poslem dakde ... a pojdem do ineho pneuservisu, v BA ich je nastastie dost.
A ked uz porovnavame, ked si dakto dovezie auto zo zahranicia tiez mu v servise nepovedia nech si ide opravu riesit tam kde si auto kupil :roll:

Presne ako romo11 píše. Nevybaví ma ?? Nemvadí, nie sme na Aliaške kde je najbližší servis xxx km, idem o dúm dál.

to EssoSK: toto si tak možno môžeš dovoliť u vás, takýto (.. a mladý pán si doniesol nové pneu inde zakupené tak to nemáme za bežných 20euro ale za 33.... ) prístup a čudujem sa duplom ak v dnešnej dobe. Aj u nás sa našlo pár takýchto (snažil som sa nájsť vhodný a najvýstižneší výraz - povedzme) chytrákov čo si mysleli, že budú takto motoristov "zvŕtať" a skús si domyslieť ako to dopadlo?. (Na dokreslenie situácie doplním, že to nemám z JPP zdroja a mám relatívne dosť blízko aj tomuto segmentu)
Prepáč, že až takto som sa do toho pustil, ale mám za to že sa píše rok 2009 a toto sú metódy (kúpil ste inde, riešte si tam) navyše vzhľadom ku kríze tak trošku prekonané. Na toto skočí možno tak vystrašená blonďatá pipka v 10cm štekloch a na MX3/5, ale ostrieľaný motorista asi ee. Ak áno tak si váž takých motoristov, lebo dlho ich veľa nebude.

Ex. Lada Niva 1.6

Str, 04.11.2009, 12:30
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ono je to možno chyba cenotvorbe v pneuservise. Ich skutočne prezutie (čas, človek, mašina...) stojí na jedno auto 33€. To je cena čistej služby.

Väčšinou sa však snažia predať pneu (kde majú samoška dobrú maržu a čím viac pneu predajú, tým lepšie podmienky od dodávateľa získajú - dodatočné bonusy a pod.) a tak sa tvária, že prezutie je v tom prípade "len" 20€, zvyšok si predsa pokryjú z marže z toho predaja.

Seriózne by bolo, ak by si vypísali do cenníka:
prezutie - 33€
zľava pri obutí u nás zakúpených pneu - x%

A je po probléme. (Teda nie je, lebo by museli uviesť úplnú infošku o tom, že mu v tom prípade nedajú sáčky, nezlikvidujú staré gumy a pod.. ale to je o "obchodníkovi", či mu stačí jeden sezónny kšeft, alebo si týmto možno získa klienta aj na ďalšie obdobie...)

ps- tiež mám blízky zdroj :-D

Str, 04.11.2009, 15:05
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vratim sa k povodnej teme, vcera som pisal do AAA email s tym ze rusim objednavku nakolko mi v dohodnutom termine nebol tovar doruceny, dnes mi dosla odpoved tohto znenia:

Dobrý den,
Zboží je momentálně nedostupné a nemůže být dodáno v termínu do 10 - 30 dnů.
Vaše objednávka č.SK904986 byla stornována.
Pneu-servis Pešíček

Keby som im nenapisal asi by sa ani neunuvali a nechali by ma cakat :roll:

Str, 04.11.2009, 16:05
Rubicon & Samurai Woman
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
mne sa stalo toto iste minuly rok.. :roll:

suzuki samurai
http://www.youtube.com/watch?v=rqSbl9xtCSE

Str, 04.11.2009, 17:03
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
to iste a taka ista skusenost ale tuším začiatkom LETA a to som objednaval BFG-MT najprv mame a po asi 6-tich tyždnoch čakania a pisania taka odpoved ako tebe mvoj nazor na taku f. :smt141 :smt150

Str, 04.11.2009, 17:13
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať -
a ZOPAKUJEM prezutie pneu zakúpenych v inej prevádzke je za 33euro!! NOVÝCH!! to znamena nových ako zbrusunových....
Jazdené za normalnu cenu 20euro.. Komu sa nepáči tak ja už neviem ....
romo11,rado nd
Rád by som vedel v akej oblasti pracujete a ja sa vám budem snažiť dať názorný príklad z vašej oblasti
romo11: Pneu servis jasne.. robíme všetko tamten postup aplikujeme len na takých ktorý si donesú nové z inokade
prezuť ?normálne nemáš problem za 20ečiek...kúpiš u nás ešte menej...
Martinoff: Nie však normalne sa prezuje bez iných ..... len keď máš NOVÉ

janwayz: Skoro trafila... ale... v to nieje ako v nemecku,poľsku a ..... že náhradne diely lacné pneu lacné... ale služby kur.. nadsadené... tu je to tak že čím všetko lacnejšie... a teraz duplom príde chce čierne lacne guľaté viac ho nezaujíma a prezuť najlepšie zadarmo a teraz hneď / tých 15 aut pred bránou sa neráta/ zakaznici sú.... ale aký prístup od nich k nám taky mi k ním.... proste snažím sa ale neviem to vysvetliť... prečo ku nám chodia zákaznici 9ty rok ? keby neboli spokojný ?? prečo prezuvame dpd? dhl? mesiarne mliekarne... peugeot toyota... to je len zlomok ... JE TO LEN O PRISTUPE! vidí chce vyj. zo systemom ale on vyj z ním...
Neviem to ináč napísať a už viem že som za zlého ale proste chce to zažiť...
edit .seriozne je v cenniku aj cez pol brány...
prezutie 20e
prezutie nových inde zakupenych 33e.

Str, 04.11.2009, 19:13
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tie sluzby vonku zas nie su az tak drahe...

oprava derfektu v pneuservise v nemecku vedla dialnice a cerpacky... (ziaden rasthoff ale su asi 500m od zjazdu z dialnice) ma stala 5€, nepohol som ani prstom. vsetko robil chlapik sam.demont, mont.... secko.

ale zas na druhej strane. najdu sa trafeny prifarbeny pristahovalci co si myslia ze zarobia a pytaju za opravu defektu ( M8 srob som dostal do behuna) 20€ to som ho poslal do pikace a siel kade lahsie.

inak teraz sme prezáuvali ducato na zimne (iba jedna sada diskov) a cele to vyslo cca 30€, gumy z vlastneho zdroja.

ale zas v PO ked mi robili defekt tak som zaplatil cca 10-15€ ale tam islo koleso este aj do umyvacky a bol tam nejaky zadrhel... skratka komplet servis.

Str, 04.11.2009, 19:27
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať -
za tých 5e davali šidlo ? alebo pneu dole z disku a podlepovali platou ? :roll:

Str, 04.11.2009, 19:29
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dole z disku.

Str, 04.11.2009, 19:30
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
rado nd píše:
Fakt tomu nerozumiem.
A Ty si za svoju prácu (tú službu) nenecháš platiť? To, čo berieš za prezutie, prípadne vyváženie, je len ten plyn a soľ?
Nie je potom chyba niekde blízko Teba, a nie v tých špekulantoch, čo si kupujú gumy všade inde, len nie u Teba?

Nepredávam pneumatiky a ani nemám pneuservis. Pracujem v oblasti TZB. Za služby si nechám dobre zaplatiť. PRI STANOVENÍ CENY ZA SLUŽBU BERIEM DO ÚVAHY MARŽU Z MATERIÁLU a aj to tak zákazníkovi prezentujem. Je to nekorektný prístup?
Väčšina to chápe, a tí čo to nechápu a chcú všetko za polozadarmo neuspejú a idú ďalej špekulovať, po čase sa polovica z nich vráti a zaplatia.

Str, 04.11.2009, 22:00
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
práve o tom to myslím je, že každý by si mal svoju vloženú prácu oceniť správne, ale aj správne informovať zákazníka. Služby zadarmo neexistujú. (to je ako s tým obedom zadarmo....)

Nech človek nevyzerá akoby si sám seba nevážil...

Str, 04.11.2009, 22:07
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Presne ako pisete, kazdi vyuziva krizu, ktora uz davno skoncila, ale udrziavaju ju umelo. Ku mne do shopu denne pride asi 5 ludi, co sa z dveri pytaju aku zlavu dostanem a to este neviem, co chce kupit... Je to tak. Kazdi vidi akcie v supermarketoch a potom si myslia, ze mame marze 100-200%. Nuz ale je to nadlho.

off road club NZ, www.4x4nz.inx.sk

Štv, 05.11.2009, 10:38
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
v army shope sme naposledy pytali zlavu ked sme tam nechali cez 10tis SK co si myslim je uz adekvatne. inak slo o veci pre 3 ludi.

Štv, 05.11.2009, 10:40
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kde na internete sa daju zohnat najlacnesie pneu T3 alebo nieco podobne???

Ned, 03.01.2010, 12:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Myslím že u VRANIKA.

Ned, 03.01.2010, 12:56
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 97 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný