Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 07.05.2025, 22:52
Dnes je streda 7. mája 2025, meniny má Monika a zajtra Ingrida

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 7 ] 
 Hyundai Galloper 2.5 TDi Intercooler - kupit ci nekupit ? 
Autor Správa
Čumil

Odpoveď s citáciou
Nazdar, chcel by som si kupit svoju prvu stvorkolku. A nejako najviac mi padol do oka Hyundai Galloper 2.5 TDi Intercooler. Prosim podelte sa o vas nazor, je to dobre auticko? Alebo by ste radsej menili za ine??? Dakujem

Sob, 17.12.2011, 23:37
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No neviem neviem ale asi by to patrilo do kolonky KUPA OFFROADA :wink:
A za ďalšie každý si kupuje to po čom mu srdco piští , tak ak sa ti pozdava kludne kup - kamarat ma a je spokojný .

Prejdem kade chcem - skoro všade !

Sob, 17.12.2011, 23:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
suhlas, tento prispevok sa pyta skor do nakupnej poradne a admin by ho tam aj mohol supnut.

a pred akoukolvek kupou je namieste najskor otazka, co od tej prvej stvorkolky ocakavas.

galopik je velmi pohodlny na ceste a v terene zvladne hravo to iste, co akykolvek iny offroad podobnej konstrukcie. v zaklade vsak nema uzavierky (len zadny samosvor, ktory je spravidla malo ucinny). vpredu ma nezavisle zavesenie kolies (mensie krizenie, ale lepsia svetla vyska v strede). pri narocnejsom pouzivani asi odidu original automaticke volnobezky, ktore je potom vhodne nahradit manualnymi. ja som s nim uz 4 roky spokojny a presiel som na nom bez poskodenia 2x tisovec.

ale vidim, ze tu mas prvy prispevok, tak neviem, ci mas predstavu o com to vlastne tocim... :)

v kazdom pripade, ak chces jazdit skutocny offroad, priprav si kopu penazi na prevadzku akeholvek auta, ktore si kupis. je to financne mimoriadne narocny konicek...

Ned, 18.12.2011, 0:44
Profil ICQ WWW
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Prepacte ospravdlnujem sa, hladal som kde to napisat,ale aj tak som to asi domotal. Vdaka za reakcie. Chcem ho hlavne na bezne pouzivanie na ceste,max. tak polne lesne ,cesty. Myslel som len ci nahodou nie je nejako viac poruchovy,alebo ci nieje problem so suciastkami a tak. A inac ,mas pravdu ani netusim o com pises s tymi uzavierkami hehe.

Ned, 18.12.2011, 1:15
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
určite odporúčam :
viewtopic.php?t=8403&highlight=galloper

mal som s ním velmi dobré skúsenosti počas 1,5 ročnej doby a kedže som zohnal dobrý kus tak som nanom nerobil absolutne nič, akurát som investoval do kolies a novej batérie zo žhavičmi koli Liptovskej zime. Do teraz lutujem že som ho musel predat ale prachy bolo treba. Pravidelne som na nom cestoval cca 500-700 km každý druhý víkend z vinikajúcov spotrebov, ked som sa moc snažil tak aj 9 litrov a vteréne som bol vždy ked som mal čas a pravidelne som jazdil po zvážniciach cca 40km na chatu, dostal som sa tam kde som sa dostal aj predtým z nivou. Jediné omedzenie bolo váha a dlžka... :D :-D
V každom prípade sa pri kúpe neponáhlaj pretože na trhu sú kusi ktoré vizerajú velmi cool ale pri tom sú to zhniliaky, ak máš dakoho kto to vie íst pozret s tebou nejaký dobrý mechanik tak si ho určite zober a poriadne auto skontrolujte a prejdite od zadu do predu.
čokolvek by si potreboval poradit kludne mi napíš na PM

autodolesa.sk
Land Rover Club Liptov
LandOFF service
Offroad Club Luky

offroadclubliptov@gmail.com
0908 384 826

Ned, 18.12.2011, 9:56
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dakujem za rady, cenim si to. Nasiel som dve co by staly za pozornost, na fotkah vyzeraju super,ale tak real je real. Osobne som uz kupoval,ale pri SUVecku neviem na co sa presne zamerat,asi bude treba fak mechanika. Inac ten tvoj vyzera mooc dobre. tak zatial dakujem,caw

Ned, 18.12.2011, 18:29
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
a čo tak pajero II ?? mne vyhovuje hlavne superselekt moznost 4x4 po ceste ,a taktiez zadna uzavierka je jedna super vec a motorizacia 2,8TD to je moc osobny nazor mal som aj pajero I co je toiste ako galloper a vyradovanie redukcie a cuvanie aby som vycvakol volnobehy no nic moc ....neviem ci to tak ma aj galloper no pajero i to malo

PS. samozrejme je to natebe toto je len moj nazor no kazdy ti poradi to svoje :)))

OFFROAD CLUB LÚKY

Pon, 19.12.2011, 18:48
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 7 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný