Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 05.05.2025, 16:10
Dnes je pondelok 5. mája 2025, meniny má Lesana, Lesia a zajtra Hermína

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 3 ] 
 toyota 4runner 3l b+p vs l200 2,5td 
Autor Správa
Čumil

Odpoveď s citáciou
neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvoma kedže auto je určené do lesa ( a lesné skratky bývajú zaujímavé), viac menej bude pracovné. Čo by ste volili vy? Dík za názor.

Štv, 19.01.2012, 0:37
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ak nepotrebujes korbu tak asi 4runner, predsa len bude o nieco kratsi co sa do lesa hodi viac ako dlhy pickup.

Štv, 19.01.2012, 9:09
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
L200 VS 4Runner. Ide o to čo očakávaš od auta. Keď ako píšeš auto budeš používať v lese L200 ma strašne slabý rejd a na lesných cestičkách podľa mňa budeš musieť sem tam cúvnuť aby si sa otočil. Ďalšia vec je L200 má v zadu nie práve najsilnejšie listové perá. A ak ho budeš preháňať po lesných cestách je veľká šanca že sa zlomia ak to už na aute nieje nejako ošéfované. Teda to by bola jedna z prvých vecí na ktoré by som sa pozrel na aute. Zase ale L200 má korbu a tú ničím nenahradíš.

Naproti tomu 4R som mal 2,4 TD tomu chýbali nejaké tie koníky ale 3l V6 by týmto trpieť nemal. 4R je vlastne taký trošku skrátený a komfortnejší hilux. Podľa toho či sa jedná o 1. alebo 2. generáciu má v zadu jednotka listy a dvojka vinuté pružiny. komu čo vyhovuje viac. Tie zvyknú byť niekedy unavené a auto má prepadnutý zadok. Tomu sá ale dá ľahko pomocť dofukovacími mechmi. Ďalšia hrozná vec na 4R je okno dverí do kufra. Takmer na všetkých 4r čo poznám je pokazené ide pomaly a sem tam mu treba pomáhať rukou. Okrem týchto nedostatkov som za 2 roky nepostrehol nič čo by rušilo komfort a priemnu jazdu.

Obe autá majú predné zavesenie IFS na torzkách takže tu si na tom viacmenej na stejno. Ide skôr o to či zo sebou do lesa budeš vláčiť až toľko harampádi že na nich potrebuješ korbu.

JohnDeere 7830 + 6420s a iné pracovne hardcore Offroady staršej výroby

Štv, 19.01.2012, 10:13
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 3 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný