|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je pondelok 2. júna 2025, meniny má Xénia a zajtra Karolína
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
kolajnica rozvodovej paky
Autor |
Správa |
starky
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.01.2012, 12:46 Príspevky: 296 Bydlisko: okr.prievidza
|
ahojte
neviem ako to nazvat  potrebujem tu kolajnicu  po ktorej jazdi paka rozvodovky
nemate to nahodou niekto na predaj alebo poradte kde to zozeniem ide o Jeep grand cherokee 1994.. 5.2
vdaka
_________________ ZJ 5.2 V8 "95" ,selectrac , luft 3 " , krizove poloosy,30" yokohama AT/S...
|
Sob, 18.02.2012, 21:43 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
paka preda nejazdi po ziadnej kolajnici
ta je otocne uchytena na cape a je tam prepakovanie tvaru Z a tiahla az ku pridavke
edit*:
pozeral som obrazok .
to chces z toho len tu hornu vodiacu cast, alebo cely ten kram aj s pakou ?
|
Ned, 19.02.2012, 13:18 |
|
 |
starky
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.01.2012, 12:46 Príspevky: 296 Bydlisko: okr.prievidza
|
palo-cherokee píše: paka preda nejazdi po ziadnej kolajnici ta je otocne uchytena na cape a je tam prepakovanie tvaru Z a tiahla az ku pridavke edit*: pozeral som obrazok . to chces z toho len tu hornu vodiacu cast, alebo cely ten kram aj s pakou ?
 sak som pisal ze neviem jak to nazvat....chcel som len tu vrchnu kolajnicu (vodiacu cast) ale uz som zohnal,dik
_________________ ZJ 5.2 V8 "95" ,selectrac , luft 3 " , krizove poloosy,30" yokohama AT/S...
|
Ned, 19.02.2012, 19:27 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|