Dnes je streda 7. mája 2025, meniny má Monika a zajtra Ingrida
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Pajero 2.5 TD r.v. 1994 - Odstaveni EGR ventilu.
Autor |
Správa |
troppic
Frajer
Registrovaný: Pia, 27.10.2006, 8:57 Príspevky: 237 Bydlisko: Belper UK
|
_________________ ***********************************
Mitsubishi Pajero 2.5 Td
Original Japan import
|
Sob, 08.05.2010, 21:11 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Na jednej strane si myslim, ze kedze si spravi slepu ruru, tak uz sa tam horuci vzduch nebude dostavat, a plech asi vydrzi.
Na druhu stranu, ak nevydrzi, tak pripadne drobne casti plechu neviem co spravia za sanim ...
Ale je to len moja spekulacia ...
Ja osobne som sice pouzil hlinik, ale "trochu" hrubsi, a po mesiaci prevadzky som ho skontroloval, co sa s nim udialo ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Sob, 08.05.2010, 23:54 |
|
 |
troppic
Frajer
|
Ja jsem pro jistotu zaslepil i ovladaci hadicku. Takze ventil se neotevre a tudiz nemuze dojit ke kontaktu s horkym vzduchem. Doufam 
Mitsubishi Pajero 2.5 Td
Original Japan import
|
Ned, 09.05.2010, 2:10 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Tiez riesenie, ale niekde tu bolo pisane, preco hadicku nezaslepovat
------
viewtopic.php?t=2220&highlight=egr*
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Ned, 09.05.2010, 10:35 |
|
 |
troppic
Frajer
|
Tady cituji z toho odkazu co jsi mi dal
------ opačne finder. Vapros znie : stačí odpojiť hadičku, alebo treba aj podložku ?
Hadičkou to odstavíš, podložkou to poistíš.
Ja som zatial odpojil hadičku a pre istotu aj komplet zrušil relátka čo to ovládali (išli do zeliny aj s pôvodným filterboxom na ktorom hniezdili) Až raz nebudem mať čo robiť, tak zhoblím aj podložku.-------
Mitsubishi Pajero 2.5 Td
Original Japan import
|
Ned, 09.05.2010, 10:49 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|