Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

| 

Stránka 1 z 1
  | 
			 [ Príspevkov: 4 ]  | 
			 | 

| Autor | 
            Správa | 

| 

snipera 
				Ťažký Profík 

Registrovaný: Pon, 03.12.2007, 16:21 Príspevky: 494 Bydlisko: Nové Zámky

| 

Chcel by som sa spytat, ako s nou bojujete, hlavne v zime. Dnes som sa zohol pod auto a zhrozil som sa... Vsetko, kde sa dostala sol z cesty, zamorila hrdza... Jasne, ze kde je frba nie, ale matice, podlozky, neosetrene casti, hlinikove uplne..Pol auta som vystriekal wd ckom a utrel.. Viem ze mam v garazi vlhko - nie je vykurena... Spominany ceresit asi nepomoze na tak rozsiahlu vlhkost. Ide o mojho veterana uaz, ale nie len on, ale vsetko co mam v garazi.. Keby stalo to auto vonku pod plachtou, mozno by nechytilo az tak rozsiahlu koroziu.. Dakujem za rady. 

_________________www.bunker94001.sk - predaj zbrani, streliva, Armyshop, AIRSOFT atd atd...
 off road club NZ,  www.4x4nz.inx.sk 

| 

| Pon, 16.02.2009, 18:44 | 

| 

| 

| 

MAKLER 
				Koumák 

Registrovaný: Pia, 12.09.2008, 7:07 Príspevky: 165 Bydlisko: Banská Štiavnica

| 

Poradte najlepsi odhrzovac a cim to natriet, som na tom podobne

dakujem 

_________________ Nissan PATROL GR  Y60
 Patrol je PATROL 

| 

| Pon, 16.02.2009, 19:40 | 

| 

| 

| 

Richard B 
				Učeň 

Registrovaný: Pia, 27.10.2006, 20:11 Príspevky: 96 Bydlisko: Stupava

| 

MAKLER píše: Poradte najlepsi odhrzovac a cim to natriet, som na tom podobne
  dakujem  
http://wurth.sk/media/katalog/05609_sk_A.pdf
Ja používam toto a perfektne to funguje  

_________________ LAND ROVER DISCOVERY ESQUIRE 300TDI Automat 

| 

| Pon, 16.02.2009, 19:52 | 

| 

| 

| 

Disco 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Pia, 06.06.2008, 11:01 Príspevky: 714 Bydlisko: New Castle SVK

| 

Tomi ,aby ti v garazi nic nehrdzavelo treba zabezpecit stale vetranie /prievan/ a potom nevadi, ze nie kurena. Co sa tyka hrdze zo spodu auta, tak samozrejme dobre vystriekat vsetky dutiny a celý podvozok, je vela druhov roznych "gumoasfaltov" ,no mne sa velmi osvedcilo vsetko pred tym natriet odhrdzovacom, ktory vytvory taky modry povlak /brunyr/ a potom natierat. Zistil som to tak, ze ked som to po roku pozeral, tak miesta, ktore neboli natrete odhrzovacom zacali hrdzaviet a tie natrete su super. Bolo to na mojej Vitarke, ale urcite to funguje aj inde. 

_________________LR Diskovery II tD5,  Fishing & Hunting +421905264896,  nkdisco@gmail.com 

| 

| Pon, 16.02.2009, 19:59 | 

| 

| 

| 

| 

Stránka 1 z 1
  | 
			 [ Príspevkov: 4 ]  | 
			 | 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|