| Dnes je utorok 28. októbera 2025, meniny má Dobromila a zajtra Klára 

ARO240 ide iba na malý plyn. 

| Autor | Správa |  
			| mito.al Koumák 
   | Pokial sa da natočiť nemôže byť až tak vybytý, a ešte k tomu pokial  chytá z kľuky.
 Strielanie do vyfuku či karburatoru ?

|  
			| Uto, 04.06.2013, 17:46 | 

|  
		|  |  
			| Jojdo Ťažký Profík 
   | tiez mi to neslo do hlavy ale ked uz skusal vsetko, je divne ze ide na volnobech, no 4,5 tlaky je dost malo... _________________
 Jeep Cherokee 2,5 TD (motor Croma)
 Nissan Patrol Y60 2,8

|  
			| Uto, 04.06.2013, 18:48 | 

|  
		|  |  
			| tibik OFFROAD Expert 
   | Presne toto my robylo na A10 a chiba bola to , že malo malo vzduchu na karburatore som pridal viac a šlo paradne.  PS: Píšeš že ho maš v hodruši , tam má par chlapcou ARO stačí sa len spítať v zelovoci na namestí alebo zbehnúť kúsok nišie po hlavnej ceste smer na ZC a v dvore stojí jedna jeepka a Land Rover radi pomôžu alebo poradia  _________________
 Ex.  XJ. 2,5td  1998.
 WJ 2,7 crd 2002. zatial leštenka . Grand Vitara 2,0td  2006 3dv.
 WK/WH 3crd. 2006.
 Prejdem kade chcem - skoro všade !

|  
			| Str, 05.06.2013, 7:38 | 

|  
		|  |  
			| destilator Čumil 
   | tibik píše: Presne toto my robylo na A10 a chiba bola to , že malo malo vzduchu na karburatore som pridal viac a šlo paradne.  PS: Píšeš že ho maš v hodruši , tam má par chlapcou ARO stačí sa len spítať v zelovoci na namestí alebo zbehnúť kúsok nišie po hlavnej ceste smer na ZC a v dvore stojí jedna jeepka a Land Rover radi pomôžu alebo poradia  tak som bol vyse tyzdna na chalupe a potreboval som zase daco vyviest arom na chalupu a bola to zase  riadna koubojka. ale chytilo na kluku na prvy sup     takí machri ako pises, boli aj tu f prievidzi a ked som s arom prisiel do servisu, tak nevedel mechanik do ktorej strany ma tocit rozdelovac, ked som chcel dat nastavit zapalovanie (ftedy som to este nevedel      ) takze nie kazdy kto ma vo dvore dzip, vie nastavit motor na are... a f zelovoci si mozes tak akurat dat pivo...

|  
			| Sob, 15.06.2013, 22:02 | 

|  
		|  |  
			| tibik OFFROAD Expert 
   | No až na to že ten spomenutý pán mali pred jeepom a land roverom dllllllhie roky ARO 240 .A ak by ti nepomohol tak by aspon poradil za kým isť. PS: sa my zdá že si nie dlho v hodruši na chlupe bo by si vedel , za kým a kde isť. Ale to nie je len prípad tvoj ale večiny chalupárov ,že podcenujú domorodcov a tvaria sa ,že su najmudrejší .   _________________
 Ex.  XJ. 2,5td  1998.
 WJ 2,7 crd 2002. zatial leštenka . Grand Vitara 2,0td  2006 3dv.
 WK/WH 3crd. 2006.
 Prejdem kade chcem - skoro všade !

|  
			| Ned, 16.06.2013, 7:46 | 

|  
		|  |  
			| destilator Čumil 
   | vies tibik, nechcem aby sa tu zrovna tymto smerom uberala tato debata.  ale ked si to uz zacal.. tak v hodrusi som zil 10rokov a mozno aj viac ako tri desiatky rokov to tam tak trochu poznam. to len aby si bol v obraze. ale sak si kusok od vedla, tak napis mi mejl na   destilator1@gmail.com   a mozme tam podebatovat o fsetkom moznom. a este ohladom toho ara 240, je to jednoduche, silne, niekedy sa mi vidi ze az primitivne auto do terenu, ale tie moje maju take muchy, ze sa mi niekedy z toho toci hlava. ale silu má. napr. zobral som do ara 243 paletu t.j. 1,4t cementu a az poznas cestu z hodruse cez praniarsky tajch na bimbiz, co je teda riadny kopec a nafigu cesta, tak tade to aro vybehlo hore ako srnka...

|  
			| Ned, 16.06.2013, 13:47 | 

|  
		|  |  
		|  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre