|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 29. mája 2025, meniny má Vilma a zajtra Ferdinand
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Grand Cherokee WK-klepenie prednej napravy
Autor |
Správa |
matejs
Čumil
|
Zdravim vas. Potreboval by som pradiť ohľadom Grand Cherokee WK 2009 3,7. Doteraz sa mi nepodarilo prist na to co sposobuje buchot z prednej casti podvozku. Za zazdy ked sa dostane auto na zozbitu cestu alebo teren zacne to buchat. Medzicasom boli menene tlmice, capy prednej napravy, gumy stabilizatora, no klepanie sa stratilo asi na tyzden a je to znovu to iste. To klepanie ale prestane vzdy ked zacnem brzdit. Sprava sa to zvlastne aj ked pri vytozenych kolesach prudsie pridam, vtedy vyjde z podvozku len akoby jedno buchnutie. Sem tam sa mi zda ze pocas jazdy mi stiahne volant do jednej alebo do druhej strany, aj po tom ako som vymenil pneu za nove a dal spravit geometriu. Viete mi niekto poradit co by to mohlo byt? Moze to byt problem s brzdami? Capy riadeniea?? alebo dokopy? ci este nieco ine? Dakujem za rady
|
Str, 20.05.2015, 12:27 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
vnutorny klb hrebena riadenia alebo samotny hreben v jeho ulozeni
|
Str, 20.05.2015, 14:56 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|