Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 24.07.2025, 0:31
Dnes je štvrtok 24. júla 2025, meniny má Vladimír a zajtra Jakub

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
nasiel som zaujimavu temu,, a podme to trosku okomentovat ,, moze byt z toho hojna debata..

Čierny kabal je centrála satanizmu Rotschildovcov
Táto organizácia je spojenie vysoko utajovaného spolku najnebezpečnejších zvrátených sociopatov vyznávajúcich Satana, ktorí vládnu svetu a majú ho úplne pod kontrolou. Táto organizácia vlastní všetky centrálne banky sveta a vydiera a likviduje všetkých politikov, vrátane našich bez výnimky.
http://necenzurovane.net/gosudarjon/g50.html

dalsia dobra tema a v sucasnosti aj aktualna,, http://www.informaceodjinud.estranky.cz ... ali--.html

https://www.zaruceneoverene.sk/20160325 ... nebol-zid/

takze podme to tu okomentovat,, Ogo, spajky Diesel ,bahno, tibik,, idete.. :smt017 :smt139
,

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Ned, 27.03.2016, 18:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
https://www.facebook.com/czech.WeAreHer ... 1/?fref=nf
Čo takto okomentovať toto.
Myslím, že to stojí za pozornosť Efendi, čo povieš?
Tento prejav začína otriasať firmvérom užitočných idiotov.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Ned, 27.03.2016, 19:45
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Efi,na mna je to moc ucene....i ked to duchovno je velmi zaujimave.Ale mne je u prdele,ci bol jezis slovan,alebo zid,bol iny ako ostatni a aj to chudak odsral.Keby bol panboh vedel,pre aku haved obetuje svojho syna,bol by sa nato asi vysral :-D .Ale mozno ho to uz sere teraz,tak ked sam fyzicky nemoze.zeriaduje aspon takto,aby sa ta haved vymlatila medzi sebou :-D

Ned, 27.03.2016, 19:55
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Efendi, na moj vkus príliš romantické/tajomné/rituálne...a neviem ešte aké :-D ...život ma naučil, že realita je zväčša pomerne prozaická. Ja to vidím len na obyčajné pachtenie sa po moci a peniazoch...jedno podmieňuje druhé. A to, že sa to jaksi koncentruje u určitej skupiny/rasy je dané prirodzenými predispozíciami...nejak sa mi nechce v tom vidieť viac. :oops: Zaujímavé by bolo "osekať" si od balastu pôvod chamtivosti...resp vôbec zla v človeku. Obávam sa, že je to podstata života ako takého. Aj tá najjednoduchšia živá bunka...prvok...žije z inej živej hmoty...prípadne z jej pozostatku. Dokonca aj rastliny v určitej miere súperia o prežitie...niektoré výnimočne priamo žijú z iného života. Mäsožravce žerú bylinožravce...bylinožravce žerú rastliny...všetko je to zabíjanie a život na úkor niekoho/niečoho. Človek v tom len pokračuje. Prečo? Je to fakt nevyhnutné?

...a tí ufoni...jemi to lúto Efi :wink: ....tak rád by som uveril v kontakt...no čas aj priestor sú proti. Neviem ktorý z nich je väčšou prekážkou. :wink: :-D

Ned, 27.03.2016, 20:23
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Skurvenych cervenych ufonov mame v parlamente ! :smt021 :-D Efi si niekde pisal,ze si stym najvyssim birmovanym ufonom pises-hoci to za neho asi neaky asistent odpisuje ale mozes mu uz aj konecne napisat kedy zhodia tie cervene masky a zacnu aj nieco normalne robit ? :smt126 Myslim okrem kradnutia :smt021 :smt138

Ned, 27.03.2016, 20:33
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
nuz ano kazdy mame na to svoj nazor,, Jenky, co sa tyka ten link co si dal je dobry a Orban ma v plnej miere pravdu, a ten preklad neni doslovny a v niektorych castiach to neni presne a hned to ma insi vyznam a pre cloveka ktory nevie po madarsky to hned moze aj insie chapat,, ale kazdopadne dobry link,, inac som to uz videl na fasaboku :D

co sa tyka tematiky mimozemstanov - ufonov, tak to je palciva tema,, ponevac cim dalej tym viac dokazov zacinaju hadzat napovrch ,, a najma v USA,, tykajuc sa oblasti Area 51,,a aj ich vyskyt je zaznamenany uz aj na viacerych miestach, zaregistrovany pilotmi atd,,podla mna je to v plnej miere realne a pravda,,cos aj sam premier osobne potvrdil,, a k onej problematike co mi napisal som dal aj link sem, a verym ze by picoviny nepisal mne, na moj dopyt,, sam potvrdil ze na tajnom rokovani v Bruselu bol predlozeny aj dokaz k predmetnej tematike,,,,,,,,,,, :smt139 :smt017

co sa tyka ze ci Jezis, bol slovan,, hm no ktohovie,, to nik nevie a su to len dohady,, nik neni nuteny aby v tom veryl, je to kazdeho osobna vola,,židia prepisali jak bibliu tak aj dejiny, tak ako to im vyhovovalo,, koniec koncom oni zalozili aj islam,, cca roku 300 alebo tak niak ..zmrdi ..zidovsky*

Naposledy upravil efendi dňa Ned, 27.03.2016, 21:01, celkovo upravené 1

Ned, 27.03.2016, 20:56
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
JOE66 píše:
Skurvenych cervenych ufonov mame v parlamente ! :smt021 :-D Efi si niekde pisal,ze si stym najvyssim birmovanym ufonom pises-hoci to za neho asi neaky asistent odpisuje ale mozes mu uz aj konecne napisat kedy zhodia tie cervene masky a zacnu aj nieco normalne robit ? :smt126 Myslim okrem kradnutia :smt021 :smt138

hm to naozaj neviem ci budu vediet aj nieco insie robyt,, :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D , pravdu povediac uz davno som si s nim nepopisal,, nu ale ak bude dobra tema bude pisomny dialog s nim robeny,, na to jed ber ze ano,, :smt151

Ned, 27.03.2016, 20:58
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Efendi, je ten preklad manipulatívny?...resp daj nejaký príklad skutočného znenia a preloženého znenia...to ma fakt zaujíma.

Ned, 27.03.2016, 21:23
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Efendi (Velky Krakene), ďakujem za oslovenie ohľadne okomentovania tém.

Tak najprv o Ježiškovi.
Aby som to skrátil, mám vážne podozrenie, čo vôbec taký človek reálne existoval, ako ho opisuje Biblia.
Prečo ?
No lebo niet o ňom žiaden záznam.
V čase, kedy ho ukrižovali vládol Rím na tom území. Správa štátu bola na to obdobie veľmi presne zadokumentovaná. Z nich sa dozvedáme hodne podrobností o živote rímskych panovníkov, doslova podrobností. Neexistuje, že keby sa v tej dobe objavil človek s takými schopnosťami ako Ježiš, že by po ňom nesiahla rímska štátna moc. Správy o uzdraveniach, zázrakoch, atď. sa šíria ako mor. Okrem toho rímska vládna moc na území pobytu Ježiša mala účinných spravodajcov, takže je absolútne vylúčené, že by sa o takom výnimočnom človeku ako Ježiš nedozvedeli. To by sa rozhodne dostalo do rímskych kroník. Ale opak je pravda. Nie je tam písané o ňom nič. To, či skutočne žil, resp. existoval, už spochybnilo kopec bádateľov. Samotná Biblia je mnohonásobne poprepisovaná, poupravovaná.
Som toho názoru, že Biblia bola objednávka vládnej moci na uzurpáciu moci. V tých časoch sa vcelku pohodlne dalo manipulovať s ľuďmi, nakoľko vzdelanostná úroveň bola nízka. Však prešli 2 tisícročia a stačí vojsť do hociktorej cigánskej osady a je vidieť inteligenčnú úroveň. Bez urážky ale genetický kód sa odrbať nedá a debil nikdy nesplodí génia. A ak áno, tak o tom sa za malú chvíľu dozvie kopec ľudí. No ale nie je tomu tak. Mám v rodine veriacich, som v kontakte s veriacimi, ale doba medzitým za tých 2000 rokov kus pohla ďalej a nestačí už len slepo v niečo imaginárne veriť, doba si žiada konkrétne a hmatateľné dôkazy.
Ako ináč vysvetliť absenciu božej pomoci rodinám pozostalých po genocídnych útokov náboženských fanatikov ? Stačí na zabitie človeka človekom obyčajné prehlásenie, že boh si to žiada ? Že moje náboženstvo pripúšťa zabíjanie neveriacich ?

Ned, 27.03.2016, 22:03
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
diesel,, kazdy preklad je,, moze byt manipulatívny, v danom odkaze sa sice dobre preklada, ale su niektore slova ktore sa nedaju prelozit a ked aj tak maju insi vyznam,, tak napriklad slovo ale mimo toho odkazu- *obuty zajac *nevies prelozit do madarciny, neda sa!!!! a takisto v tom odkaze su urcite slova vyrazi ktore su sice prelozene ale mozu sa aj inac chapat,, akoze ja viem ocom to je tam rec ale ten ktory tomu nerozumeje tak prenho je smerodatna preklad, cize niektore preklady nie su presne aj ked su smeruju k tomu co hovoryl,, nie som niaky velky recnik takze neviem toniak opisat,, ale je to okolo toho ,, cize tym chcem povedat ze gramaticky nie kazde slova sa daju doslovne prelozit,,

Ogo pises ze!!!!

Tak najprv o Ježiškovi.
Aby som to skrátil, mám vážne podozrenie, čo vôbec taký človek reálne existoval, ako ho opisuje Biblia.
Prečo ?
No lebo niet o ňom žiaden záznam.

nuz ani o tvojom vtaku sa nikde nepise :-D a veryme ze ho mas,, :D je to prirovnana odpoved z isteho filmu a je to pravda :smt151

Samotná Biblia je mnohonásobne poprepisovaná, poupravovaná. nuz ano,, bola prepisovana vzdy tak aby vyhovovala vtedajsim vladarom, papezom atd,, ved vies ze hystoriu - kroniku pisu vzdy vitazi :smt151

V tých časoch sa vcelku pohodlne dalo manipulovať s ľuďmi, nakoľko vzdelanostná úroveň bola nízka. Však prešli 2 tisícročia a stačí vojsť do hociktorej cigánskej osady a je vidieť inteligenčnú úroveň. to mas uplnu pravdu a nemusis hladat ciganske osady staci sa nakuknut do vlady, jej zlozenie,,,, vid niektore vyjadrenia politikov,,,, alebo EU parlamentu, a hned zistis kolko je tam kokotov a imbecilov.. len tak namargo alkoholici, buzeranti narkomani a ludia s nizkym iq.atd.
vbsetko sa da okomentovat,, v marxsaku sme sa ucili zaklad boja protikladov,, negace negace ak ti to ete daco hovory :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pon, 28.03.2016, 9:25
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Efi, napíšem ti sem overenú zaujímavosť, cirkevnú zaujímavosť.
Ján Pavol II., pápež, nar. 18. máj 1920 † 2. apríl 2005.
Za svätého bol vyhlásený 27. apríla 2014 na Námestí sv. Petra v Ríme.
Moja otázka znie ?
Čo sa vlastne udialo v priebehu 9.tich rokov po jeho úmrtí, že bol vyhlásený za svätého ? Čo to musela byť za udalosť, na ktorú sa neprišlo v priebehu jeho života ?

Pon, 28.03.2016, 12:08
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
Efi, napíšem ti sem overenú zaujímavosť, cirkevnú zaujímavosť.
Ján Pavol II., pápež, nar. 18. máj 1920 † 2. apríl 2005.
Za svätého bol vyhlásený 27. apríla 2014 na Námestí sv. Petra v Ríme.
Moja otázka znie ?
Čo sa vlastne udialo v priebehu 9.tich rokov po jeho úmrtí, že bol vyhlásený za svätého ? Čo to musela byť za udalosť, na ktorú sa neprišlo v priebehu jeho života ?

mnoo niaky zazrak sa nedial, neviem otom, ale bol to snaj jediny papez, ktory bol poriadnym a poctivym pastorom,,nebal sa povedat pravdu nikomu, a bezohladne na politicke postavenie politikov ich vyzyval k mieru, vyzyval ludi k mieru a pokoju na celom svete a bol uznavanym papezom,, nie ako Racinger a ostatny sluhovia diabla,, takpovediac,, ale mozno sa casom pride nato ze ake zazraky sa diali alebo budu diat,, to nik z nas nevie,,, :smt139 ale aby som bol blizsie k veci,, skus si pozriet film Nebo nie je vymysel,,mozno ti to doda niaku tu odpoved,,, :smt151 ale existuje aj kniha o tom..

Pon, 28.03.2016, 12:21
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Efi - musím reagovať, kým som triezvy, ja s tebou v tomto súhlasím, len naozaj m azaujalo, že ako to chodí s tým vyhlasovaním za svatých. Nepoviem nič, keď na pohrebe by to odznelo, alebo nejak tak, tesne po ňom, ale tu prešlo 9 rokov a zrazu je svätý. To je už niečo ako premlčacia doba ? No neviem, za to sa spytujem.
Dik za ten tip na film, skusim pohľadať.

Pon, 28.03.2016, 12:53
Koumák

Odpoveď s citáciou
Súhlasím s efendim tá kniha stojí za prečítanie a je tam kus pravdy.

Pon, 28.03.2016, 14:46
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
nechcem rušiť vášnivú dišputu...len na upresnenie... Myslím si svoje o cirkvi, ale to "vyhlasovanie za svätých" podlieha dosť prísnemu dlhodobému posudzovaniu...rovnako aj to velké oneskorenie nie je len tak samoúčelné. Je to logické, a zrovna na tomto by som nejakú chybu nehladal. Posúdenie života človeka si vyžaduje určitý odstup...aj časový...musí sa zozbierať množstvo informácií...svedectiev...musí sa určitú dobu aj čakať, či sa nenájde niečo/nikto, čo by to všetko spochybnil. Koniec koncov aj tá "svätosť"...dá sa na ten pojem pozerať z viacerých strán...vzdialeností...úrovní. Pre jednoduchú babku z kostola to môže byť bytosť so svätožiarou ku ktorej sa už dá modliť...pre iného to môže byť proste len uznanie dosiahnutia určitej kvality prežitého ludského života.... :wink:

Pon, 28.03.2016, 15:05
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný