Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2553 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|
Noze mi skus posepkat ktoreho  .Ja marne hladam politika,ktory by mal v programe slovaxit(koryta nepustia)....mozno sa zapaci aj mne a ja nebudem musiet volit maja 
|
Sob, 03.06.2017, 19:09 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 17.04.2012, 18:31 Príspevky: 2588 Bydlisko: Vychod
|
To by aj mna zaujimalo ktory to je lebo na Slovensku taky politik zatial asi nie je 
|
Sob, 03.06.2017, 19:49 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
|
Ned, 04.06.2017, 20:21 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Kua,v klude si tak driemem za volantom a palim do rajchu  a 20km pred hranicou kolona  .Kricim na poliakov,ze o co kraca a vraj nemcom preskocilo a zacali robit hranicne kontroly.Nojo,treba vzpurnym vychodnym statom ukazat,kto v unii vladne,aj ked ma plnu hubu demokracie.Tak sa pomaly zas dostavame do sociku....akurat este totalitnejsieho,ako sme mali  .Tak som to zapichol na pumpe...skusim prejst rano,ak im uz nebude tak jebat.Je to v riti....tak ''humanitne'' organizacie prevazaju migrantov na lodiach vo velkom a jebnuti nackovia kontroluju hranice s polskom  kadial prechadza par promile migracikov ...na toto by neprisiel ani ten najozratejsi clen politbyra na ''totality''
|
Str, 21.06.2017, 20:20 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
|
Bahno na to netreba ozrateho clena politbyra ale ozrateho clena junkersovej euro partaje 
|
Str, 21.06.2017, 21:29 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Chcel som tym povedat,ze za sovietskej totality ozranom vo vladach tak nejebalo,ako jebe ozranom vo vladach teraz,za bruselskej totality.Tito ten chlast rezu hadam s dakym herakom....nieje mozne,aby im tak jebalo len z chlastu.
|
Str, 21.06.2017, 22:04 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

Trcim na nakladke v rajchu a cesi na radii hlasia,ze dnes boli na pokece nasi potentati s tym francuzkym buzikom.Ten im dal  !Iba poliak mal gule trocha oponovat,ale nik iny nepovedal tomu hnupovi;-sak vy(zapadne eu staty) mozete za krizu...vy ste znicili akotak fungujuce staty,tak to teraz napravte.Ked chces dristat o povinnostiach a solidarite,tak sa s nami najprv rozdel o to,co ste tam nakradli a potom sa budeme bavit!Ale nasi potentati vedia robit ramena len doma.V bruseli su postrati...lebo-eurokoryto. Ruti sa to do prdele,buzik s makrelou vraj uz maju hotovy plan ako prinutit migracikov ostat v ''menej'' vyspelych statoch unie-dostanu rovnake davky ako vo ''vyspelych'' statoch a navyse budu mat trocha nizsie zivotne naklady a tak radi ostanu aj u nas.Co nato povedia nisi profesionalni tmavi poberaci davok.....co povedia dochodcovia s 300-400e dochodkom...... sa mi zda,ze to bude este popici.Najhorsie je,ze u nas sa zije moc dobre,ludia su osprosteni z medii a rozmaznani konzumom,kazdy trocha uspesnejsi clovek je nejakym sposobom prisaty na cecok dotacii......Tak dako nedufam,zeby sme sa odtrhli od unie.Pojdeme do prdele spolu s nou.Ked to ludia konecne pochopia,bude uz neskoro 
|
Pia, 23.06.2017, 15:17 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Bahno, klídek, klídeček....pozri, tento klub má nejakých 3400 plus mínus členov a nikoho tá situácia netrápi. Resp. nijak sa o nej tu nevyjadrujú., ale v podstate to beriem, ako to isté.
|
Pia, 23.06.2017, 17:57 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
|
Ogo trapi to dost ludi len sa uz nad tym tak nerozculuju lebo stres je svina a posobi aj ako starter na rakovinotvorne bunky a v dnesnej dobe sa rozculovat a potom behat po doktoroch tak to nikomu nechyba 
|
Pia, 23.06.2017, 19:11 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

Ja som v klidku  ....donedavna ta situacia netrapila ani obycajnych frantikov,ci nemcov  ,alebo anglanov.Teraz ich uz trapi,ale nato sa ''elity'' mozu vysrat.Uz sa ani nemusia hrat na demokraciu(ako sa museli,ked nas este nemali pod papucou) a rovno seru ludom na hlavy.Navyse,tam su zabky uz vecsinou napoly uvarene a uz z hrnca nevyskocia,ani keby chceli.My este mozeme....zatial  Joe,ludia si nato prave pomaly zvykaju...to je nebezpecne!Uz je toho svinstva okolo tolko,ze to ludi prestava srat.Kazdy sa stara hlavne o to,aby splatil daky vyhodny,ci este vyhodnejsi uver,kde aka pica v telke s kym one....potom popocuvaju robertove silacke kecy a tak sa vecsine zda,ze je vsetko ok.Ale nieje. Na zapade ludia uz maju skusenosti,ze ako to je,ked im dakoho z rodiny zadzihaduju,ci ''kulturne obohatia'',tak sa im pomaly otvaraju oci.Ale to je asi tak vsetko,co mozu.Akurat otvarat oci,ako ked sa ''inzinieri a dochtori'' z eritreja v rajchu dozvedia,ze na sladky zivot slubovany im vymyvacmi mozgov,by museli pracovatAle sa mi zda,ze sa boja ozvat a este aj veria svojim politikom  (maju docista vymyte mozgy)...hold,zivot v konzume a zapadnom type demokracie sa na nich podpisal  .Lenze teraz prichadza cas platit a oni su z toho zosokovani....oni zili v presvedceni,ze platit bude niekto iny.Svoje sance na zmeny uz premarnili...ale my zatial este nie.
|
Pia, 23.06.2017, 19:27 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

Slovač nedrží pokope. To je ten problém. Ako ináč si vysvetliť, že na Slovensku je toľko politických strán, každá chce to najlepšie pre občana a napokon sa aj tak nevedia dohodnúť ? A takisto tu na fóre, si prečítajte pár listov dozadu, jenki napísal, že je tu niekto 16násobným agentom a že čo objavili zrkadlo a prihýnajú svoj obraz i názory, a potom, keď sa ho opýtam, nech je taký láskavý a charakterný a povie konkrétne mená, koho to tu osočuje, tak potom som sa odpovede nedočkal. No prečo keď na niekoho nakydá anonymne, tak už nedokáže chlapsky povedať, že na koho to tu nakydal ??? A nedokáže za to, lebo sa bojí. A to tu nikoho nenasralo, že na koho to tu kydá, aj keď to plno ľudí číta, pšstrosia politika a že to vraj veľmi prežívam a že som vzťahovačný a tak., no dobre nech som, ale určite si nenechám na hlave drevo kálať, ako tu podaktorí čo čítajú a ano sa neozvú.Chlap voči chlapovi má jednať priamo keď už raz si niekoho dovolil osočiť. Na vedľajšom fóre ma za to vyrazili lebo ma neprávom osočili a keď som im to tam vedel preukázať, že ma neprávom osočili, tak sa im to už nepáčilo a dostal som ban. vyrazili ma. Ha, pravda sa ťažko znáša s ľuďmi bez charakteru ! Ako sa budeš brániť proti zlu a bezpráviu s človekom, čo sa bojí ? Keď semka fakt nabehnú tí emigranti, tak nás tu zadusia ako malé decká.
Naposledy upravil OGO dňa Pia, 23.06.2017, 21:29, celkovo upravené 1
|
Pia, 23.06.2017, 20:57 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

Nuz,na slovaci je tolko stran preto,aby sa lepsie naplnilo prislovie-;rozdel a panuj  .Tak nas rozdelili a panuju nam.Clovek,ktory veri,ze nejaka strana chce jeho dobro,je debil  .Ide o to,vybrat si stranu,ktora mu najmenej poskodi....len je to bohove tazke  a ja som taku zatial nenasiel.Tak som nuteny vyberat mezdi zlom a este vecsim zlom...len zas vybrat,ktore je ktore  ..... Ta vyliali so susedneho fora  ?To sa mi dako nezda,ved je necenzurovane...teda,aspon sa mi zda. Ja som sa regol na jednom streleckom fore.Tiez sa tam ohanaju demokraciou,ale akonahle nemas nazor ako modi,ci admini,ci kto to tam riadi(dovolil som si spomenut kotlebu a moj nazor nanho)...si povazovany za blba,fasistu,nacka....a cojaviem co este.Je pod moju dostojnost bavit sa o politike s takymi ludmi a tak som si dal ban sam  .Ale len v politickych temach....technicke veci su tam perfektne.For mas pokokot,tak sa regni inde a na volaky ban sa vyser  . Je pravda,ze my,ako ludia na nizkych poziciach toho moc neurobime  ...chod udalosti sa urcuje inde. Cmoudi nas ani nemusia pobit...staci im,ked nas rozdelia a pobijeme sa sami.To povedal daky cesky analytik,ked som v stredu tahal cez polsko a pocuval cechov.Sa mi zda,ze ma pravdu ten clovek. No a mna nackovia konecne nalozili(bez fungujucich pc su v pici a ani im netreba dzihadistov  ) a ja mozem vyrazit na preplnene dialnice smer domov 
|
Pia, 23.06.2017, 21:27 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Bahno, ja práveže sa už nikde nerichtujem registrovať, na všetkých fórach vládne zlá atmosféra, osočovania a pod. A čo sa týka technických vecí, všetko si dohľadám radšej mimo registráciu. Zopárkrát som poprosil o radu na jednom automobilovom fóre, a ešte som aj uviedol, že nech mi odpisujú ľudia, čo majú osobné skúsenosti s daným autom a keď som potom čítal tie odpovede, tak asi 2/3 boli samé kokotiny, písali ľudia, čo ani v takom aute nesedeli a len mudrovali a mudrovali, a keď som im napísal, že nech sa nehnevajú, ja hľadám relevantné údaje od ľudí, čo v skutočnosti majú reálne dlhoročné skúsenosti s daným autom, a nie, že čo kamarátov kamarát počul od suseda, tak aj tak ešte tma písali všelijaké chobotiny, úplne od veci, že kd to človek číta, niekto taký, čo skutočne potrebuje o tom aute sa niečo dozvedieť, tak prečítal 15 strán chujovín a asi 2-3 príspevky od ľudí, čo fakt to mali, takže asi cez 75 percent balast, čo nikomu nepomôže.
|
Pia, 23.06.2017, 21:40 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

To je asi vlastnost takychto for  ...ze medzi fakt odbornymi radami je kopa balastu.Ale s tym treba ratat,inak by tie fora museli byt uplne kontrolovane modmi,co by mazali kazdu kokotinu,co tam kto napise.Lenze to by potom bolo nezazivne  a modi sa mozu vysrat nato,aby kontrolovali kazdy prispevok.Ja som zatial na kazdom nasiel daco,co som potreboval a samozrejme som sa tiez snazil poradit,ak som vedel.Samozrejme som tiez semtam napisal daku hovadinu,co by som potom najradsej zmazal,ale myslim si,ze clovek by si mal stat za tym,co povie.Pripadne ak zisti,ze napisal kokotinu,moze napisat,ze napisal kokotinu  ,to by nemalo normalnemu chlapovi robit problem. Samozrejme,nesmies sa nasierat a fucat pre hocijaku kokotinu,ci ostrejsi vyraz dakeho kolegu.....ved niesme volake hasterive stare dievky  no nie? Dnes som trocha pocuval roberta,ked hodnotil to stretnutie papalasov v bruseli.Kecal o tom,ako si rozumeli a podobne sprostosti.....takze prelozene do slovenciny to znamena,ze je asi za este tvrdsie opatrenia proti nam,nez ake pozadovali ti hnupi z e komisie.Ako to uz unho byva zvykom....  .Ale u birmovanych sudruhov je to normalne. A myslim si,ze az tak vela osocovania a zavisti na takychto forach moc nieje....ba sa mi zda,ze oproti jednaniam napr. v parlamente,to je tu na vysokej kulturnej urovni 
|
Sob, 24.06.2017, 21:28 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|

picnem to sem,, aj ked nie ta posrata politika Domáca liečba Všetko, čo potrebujete vedieť pre zdravie a krásu Bylinky Choroby Krása Strava Najlepší recept na chudnutie všetkých čias je pred vami: Za mesiac môžete schudnúť až 15 kg! 21. júna 2017 autor: redakcia —7 komentárov Najlepší recept na chudnutie: Za mesiac môžete schudnúť až 15 kg! Od dávnych čias je príroda pre ľudí hlavným zdrojom liekov. Môžeme v nej nájsť látky a živiny, ktoré potrebujeme k vyliečeniu mnohých ochorení. Aj z toho dôvodu sa dnes mnoho ľudí odvracia od konvenčnej medicíny a snaží sa o istý návrat k prírode. Najväčšou výhodou prírodných látok je to, že sú veľmi lacné a nespôsobujú škody na tele v podobe vedľajších účinkov, ako je tomu u farmaceutických liekoch. Dnes vám prezradíme recept na jeden veľmi jednoduchý prírodný nápoj, ktorý pomáha nielen pri chudnutí, ale popri tom lieči aj mnohé ochorenia. Pomôže vám napríklad zvýšiť imunitu, predchádzať chrípke a vyčistiť črevá od nahromadených toxínov a zvyškov stravy. To je aj hlavným dôvodom, prečo sa množstvo ľudí z celého sveta rozhodli ho zaradiť do svojho každodenného jedálnička. Ak ste naň pripravení, tak vám teraz ukážeme, ako si ho doma pripravíte. Nápoj z chia semienok a citrónu na spálenie nahromadenému tuku Každá z uvedených surovín je pre naše telo extrémne zdravá aj sama o sebe. Ak ich však skombinujeme, získame vskutku prekvapivý výsledok. Najlepšie na týchto surovinách je, že sú extrémne lacné a ľahko dostupné. Citróny majú doslova všade a chia semienka dnes už tiež zoženiete takmer v každých potravinách. Ingrediencie •1 polievková lyžica chia semienok •1 citrón •2 dcl čistej vody Príprava 1. Na začiatok treba pomlieť chia semienka. Môžete na to použiť mlynček na mak alebo mlynček na čierne korenie. 2. Pomleté chia semienka potom na 1 hodinu namočte do vody. Kvôli vysokému obsahu vlákniny sa z nich vytvorí akoby gél. 3. Prelejte vodu s chia semienkami do mixéra a pridajte k tomu ošúpaný a na kúsky nakrájaný citrón. 4. Všetko dobre rozmixujte. 5. A to je všetko – váš liečivý nápoj na chudnutie je hotový! Užívanie Uvedený nápoj konzumujte 1 krát denne. Najlepšie namiesto raňajok. Chia semienka sú pomerne energeticky výdatné, preto by vám mali dodať dostatok energie1 na celé dopoludnie. Konzumujte ho pravidelne (nemá časové obmedzenie) alebo dovtedy, kým nezískate vytúženú váhu. Pri dosiahnutí optimálnej váhy ho môžete užívať aj naďalej, mal by vám pomôcť dosiahnutú hmotnosť aj naďalej udržať. Ako tento nápoj funguje Citrón obsahuje množstvo vitamínov B, C a P a tiež minerály draslík, fosfor, horčík, vápnik a železo. Výborne telo prečisťuje a má len 29 kalórií na 100 ml šťavy. Chia semienka obsahujú tiež veľké množstvo vitamínov a minerálov. Navyše sú bohaté na vlákninu, silné antioxidanty a omega-3 mastné kyseliny. Dodávajú telu pocit nasýtenia a zároveň stimulujú metabolizmus. Okrem toho stabilizujú krvný cukor a potláčajú chuť na sladké. to je pre tych co mame niake kilecka navyse z toho sociku 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Ned, 25.06.2017, 11:07 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|