Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 16.07.2025, 12:03
Dnes je streda 16. júla 2025, meniny má Drahomír a zajtra Bohuslav

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 572, 573, 574, 575, 576, 577, 578 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Prestne toto napadlo aj mna , je jasne z kadial fuka vietor a najlepšie je na tom ,že vlada si na to prispela sama 30 mil. :smt126 :smt126 :smt126

Prejdem kade chcem - skoro všade !

Sob, 10.03.2018, 10:27
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tomrs píše:
Na Markíze dávali dokrútku ako sa za "Slušné Slovensko" zhromaždili v niekoľkých európskych mestách a dokonca aj v Sydney. Denne zomrie na svete násilnou smrťou niekoľko tisíc až desiatok tisíc ľudí, dejú sa veľké krivdy, podvody apod. a zrazu celý svet trápi problém na Slovensku. :smt126 :smt126 :smt126

Najviac to trapy toho bastarda, skurvy syna SOROSA

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Sob, 10.03.2018, 21:05
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Pozeral som dnes tlacovku ,ze lady sa pohli a v pekle asi zacalo snezit alebo Bela dostal ponuku ktora sa neodmieta :smt017 :smt126 :smt121

Štv, 15.03.2018, 0:49
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
http://www.czechfreepress.cz/rusko/vlad ... stnik.html :smt133

http://www.czechfreepress.cz/amerika/am ... mpeom.html

http://www.czechfreepress.cz/slovensko/ ... u-vec.html

Prejdem kade chcem - skoro všade !

Štv, 15.03.2018, 1:45
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ja som myslel,ze teraz mal ficko sancu daco urobit pre slovensko.....ale je to fico.Este vecsia spina,ako som si myslel.Mal sancu vydrbat bugara(spojit v koalicii madara so sns :shock:)ked ti maju(navonok) uplne ine predstavy(ale predstava pretekajuceho koryta je rovnaka) a mohol sa spojit s kotlebom.Ten by dostal sancu ukazat,ci jeho predstavy o vystupeni z unie,dostat sa spet zpod diktatu bruselu a tie veci,ohladom zodpovednosti politikov boli myslene vazne,alebo to boli len kecy svine,co sa tiez chce predrat ku korytu.Ale len kotlebovci predstavovali moznost,ze nas ojebu na 50percent.U ostatnych tradicnych stran je to 200 percentna istota.Tak mal ficko sancu,aspon raz sa zachovat ako chlap a nie ako fico,-teda chrapun.Ale nato nema gule a tak zodpovednost(nie rozhodovanie) hodil na hlupaka,ktory to vo svojej tuposti zobral.
Najlepsi navrh mal aj tak mastny vlas-vymenit vladu!Dufam len,ze vladou myslel aj seba.A potom by sme si mohli zvolit..... :smt017 ...take iste,alebo este horsie svine,ako su tam teraz :smt139 .Kua,blby vyber :smt138

Štv, 15.03.2018, 19:00
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
K tomu co sa deje unas ,, hm, v pozadi je Šoros -USA zidia,, lavinu spustili odpisanim mladeho novinara,,je to taky obetny baranok,,,Ide im oto aby sa unas destabilizovala vlada, rozpad, predcasne volby a k moci sa chcu dostat taky ako sulik, a jemu podobny, ktory su Sorosovy sluzobnici nacele s Bugim,, a potom nasleduje vlna migrantov aj k nam a hotovo,,araby , smardlavy cernosi,,,,budu drbat znasilnovat nese slovenky,, Zaujimave je ze ked zavrazdili Duckeho, Valka, tak sa nerobila taka aferam, nez ked niakeho posrateho novinara, ktory bol tiez Sorosovym poskokom, tak prevratili cele slovensko nahlavu..

Štv, 15.03.2018, 20:51
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Je zaujimave,ze ked sa protestovalo proti gorile,tak vlada stala pevne,aj ked to bol dolezity protest.Teraz sa protestovalo proti vrazde dvoch nedolezitych(pre chod republiky) ludi a vladu to polozi :shock: :shock: ,to je divne.Navyse,kolko vrazd sa udialo na slovaci minuly rok a protestoval niekto?Hoffno!Ked vystrielali redakciu tych hlupakov v parizi,kricali vari ti nasi''revolucionari'' zeby mala odstupit banda zlocincov vo vedeni unie,ktori tych vrahov dotrepali do unie?Hoffno!To iba teraz cely svet povazuje za dolezite,aby sa zistilo,kto zabil,teda dal zabit toho bieleho kona.Tuto nasi ''spojenci'' vrazdia civilistov vo velkom,aprotestuje proti tomu daky picus?
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/syr ... 151230_ako
Kua,respekt pred madarmi!Pocuvam,ze sa na podporu orbana zhromazdilo mnozstvo ludi,na protest proti blbom z unie :smt023 !Ti nasi blbci podporuju tych,ktori s nimi po pouziti vyjebu,ako s tym uzitocnym idiotom a jeho dievcatom :smt139
Niezeby ficko nepatril na sibenicu...ale ten odpad,co sa tam tlaci namiesto neho...neviem,neviem,ale volaco mi nasepkava,ze nezvolenim kotlebu teraz,ked by sme ho este dokazali ukocirovat,sa po case dostane k moci niekto,oproti ktoremu bude majo vypadat ako teply slnieckar.Ak nas dovtedy neprevalcuju ''zachrancovia'' ekonomiky a ''kulturni'' obohacovaci z afriky.Ale zasa si myslim,ze tu urobia dobru sluzbu,tym,ze sa ludom otvoria oci.Vcera v bruseli,ked som kukal kolko tej havede tam maju...celkom som to tym chujom prial.Im sa uz oci otvaraju,ale uz je neskoro :-D

Štv, 15.03.2018, 21:22
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno -ficko mozno aj mal tendencie nieco s kotlebom riesit ale ked je v strane ten pelegriny tak ten ma nasich ,,nacionalistov,,-kotlebovcov v zuboch , z jeho vyjadreni by som typoval,ze ich az neznasa,ze mozno aj preto bola lahsia cesta k bugarkovi :smt021 Hoci typujem,ze to smerakov vyslo drahsie :smt017 :-D Zakulisne tahy do ktorych celkom nevidime :smt139 Este keby nasi cerveni vynuchali nieco proti tomu nasemu mastnemu vlasovi :smt121 Tak by to bol uplny sach mat :smt126

Štv, 15.03.2018, 22:33
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno:
- Fico nemôže použiť Kotlebu. Teraz. Teraz situáciu zvládne presne tým, čo robí.
- Kotlebova chvíľa ešte len príde, pokiaľ ho súdom nezakážu, v nsledujúcich voľbách bez neho vládu nevyskladajú,
- to, čo Fico teraz urobil, je šikovný ťah,
- Bugár si vpustil do košiara Žitňanskú a spol., to nie sú jeho pokrvní bratia, len ho ťahajú ku dnu, ale bez nich by vo vláde nesedel, takže ďalší prezliekač kabátov,
- škoda, že prezident upustil od svojej proklamácie byť prezidentom všetkých obyvateľov SK, - na rokovanie nepozval Kotlebovu stranu - to sa nedá ničím ospravedlniť,
- rešpekt pred madarmi - bývam tu dole na dolniakoch, takže to vidím na vlastné oči. Treba napísať smutnú ale tvrdú pravdu, že Slováci vymekli. Nie sú patrioti. Nezastanú jeden druhého. Ked cigán, alebo teraz po novom rom na verejnosti, pred plno ľudmi sfacká bieleho, tak sa bieli otočia, akože ja nič, ja som nevidel nikoho. Pokiaľ by biely vošiel do cigánskeho šeregu ( neviem, či by na to mal niekto odvahu ), a nedajbože by tam niekomu z tých romov čo len zle niečo povedal, tak zdravý - živý by stade sotva odišiel.
To je ten rozdiel.
Je to smutné, ale je to tak.
Slováci sa boja.
Slovensko je malá krajinka s pár obyvateľmi a kvantom politických strán.
Ku podivu, obrovské % tu majú strany madarské. Ako je to možné ?
Ako je to možné, že v maďarsku si Slováci ani neuprdnú a madari tu na Slovensku majú vo vláde dokonca ministrov ????
No je to tak možné, že kým madari drzia spolu, tak Slováci sa hašteria, a nedokážu vyprodukovať nič, čo by držalo krajinu pokope.

Štv, 15.03.2018, 23:01
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ogo do ciganskeho brlohu mozes vojst kedze s nimi robim ked ich beriem na rozne zakazky a brigady Ale
-nesmies dat vediet,ze sa ich bojis musia mat z teba respekt
-nesmies prist sam-ideal aspon 2az4 nevymeknuti chlapi :mrgreen:
- musis poznat mentalitu daneho brloha cize niekde skriknes a vsetci su ticho a aj ked sa niekto ozve tak
sa boja a niekde nepomoze ani cela cata lebo nerozmyslaju a prv konaju az potom pouzivaju rozum
-no a potom su caste osady kde ked maju davky a sa pije a rozum vtedy sa zastavi ,,vacsinou sa aj cocot potom postavi,, tak vtedy ich ani nic nezastavi-tam maju aj policajti s prepadovym komandom problem :smt147 :smt126
Ze da sa s nimi vyjst a dokonca je tam aj dost sikovnych remeselnikov by si bol prekvapeny ale zase s peniazmi hospodarit vacsina nevie ! Das im po sichte peniaze a o dve hodiny uz su rozdrbane v automate a cierny ti vola ci mu nepozicias ,ze odrobi a na druhy den ho na stavbe uz neuvidis :smt021 :smt126 A o tyzden ho mas zase v robote akoby sa ani nechumelilo :smt121 Proste ciganska mentalita -maju to v genoch a nezmeni to ani BOH ! :mrgreen: :smt126
Ale za minuleho rezimu museli povine chodit do roboty a makat a mali neake pravidelne pracovne navyky a bolo pre nich dost roboty+ kto nechodil ani pridavky na deti nedostal + basa :smt121 a aj teraz by pre nich bolo dost roboty len treba nad kazdou partiou zaplatit aj Poriadneho majstra ktory by ich ,kontroloval,usmernoval a dirigoval a by uz bola asi aj dialnica postavena -hoci by ju len krompacmi a lopatami robili :smt126 .
Ked uz som sa rozpisal-mna dokaze nasrat ked vidim ake su poplatky za komunalny odpad a dementi zhora ani zlavu nedaju za separaciu-triedenie ale stale sa tym triedenim ohanaju + robia aj osvetu v skolach s tym triedenim odpadu aby sa triedilo a Pritom na vyvoze odpadu zarabaju urcite firmy poriadne velke prachy + aj dotacie nato dostavaju tak namiesto toho aby zamestnali ciganov ktori maju snahu robit a makali tam tak chcu aby sme mi vsetci za nich separovali odpad a oni aby to vdaka nam mali ulahcene a usetrene kopec prachov a este na tom zarabali .A preto ja napriklad odpad uz netriedim! A takych pripadov je viacej ale kym sa nezmeni system a nebude politicka vola tak je to v predeli :smt126

Pia, 16.03.2018, 3:32
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
JOE66
to čo píšeš, viem, poznám to. Ale ja som nepoukazoval na také prípady, ja som poukazoval na to, ako my slovač držíme spolu, resp. nedržíme spolu, hoci aj v porovnaní s cigáňama. Písal som, že ak cigúr začne na ulici kde je plno bielych vyskakovať, tak sa každý jeden otočí a kašle na to. Na druhej strane ak by niekto z bielych vošiel do šerega a tam by vyskakoval, tak každý jeden zo šerega sa zastane svojho súkmenovca. To je ten rozdiel. Oni držia spolu. My nie, a to je jedna krutá pravda.

Pia, 16.03.2018, 9:27
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
JOE66 píše:
... Ale za minuleho rezimu museli povine chodit do roboty a makat a mali neake pravidelne pracovne navyky a bolo pre nich dost roboty+ kto nechodil ani pridavky na deti nedostal + basa

JOE, neviem kde to takto bolo, ale v našich končinách boli už skoro všetci od malička invalidi, pár úplne blbých malo zamestnanie ( to boli takí čo si nevedeli vybaviť ani ten invalidný :? ), ale v žiadnom prípade nemakali, len sa niekde zašívali. Pravdaže, našli sa aj "biele ovce", ale to boli tak 1-2 kusy na okres, čo fungovali normálne, skutočne pracovali a slušne žili - zato im išli po krku ich hnilácky súkmeňovci.
Toľko referát z inej reality. :-D

Pia, 16.03.2018, 10:09
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Martinof povalacov a invalidov bolo vsade ale napriklad tu na vychode v minulom rezime bolo aj kopec ciganov co makali a vedeli makat nie len lopatu podopierat,ze neviem kde si zil ale moj otec staval stavby vo fabrikach tu na vychode-vpodstate ich aj projektoval + dozeral na realizaciu + podpisoval faktury,ze chodil som s nim este ako maly chlapec a bolo plno ciganov co makali a az neskor sa zacali tu na stavby tahat aj poliaci. Ze neviem v ktorom meste si Ty zil :smt126 A ked uz tak rypes,lebo ty neak minuly rezim nemusis z tvojich prispevkov tak Teraz v tomto rezime chces nam povedat,ze je tych ciganov viac zamestnanych ako v minulom rezime :smt121 ?

Pia, 16.03.2018, 16:21
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Zavsetkym stoji ten skurveny americky Šoroš, a prijebany USA zidia,,ich spravodajska robota ide pomalu,,, ale oto istejsie,, vsetko maju naplanovane a ide to podla planu,, ktore maju viacero variacii,, a to vsetko navazuje aj nato co pise bahno,,len si berme priklad, vrazdy,, kolkym slubili peniaze za ich vypatranie??? nikomu, a nesere to nikoho, ale tu tym dvom to uz vrelo a nastal tlak zo zapadu,, kde sa ficoliny zlakol a uz konali co sa len dalo ale podlahol a posral sa , nehovoriac otom ze jeho spojenec mu podlozil nohy ten paradajkar z foliovnika bugatti,,v mohich ociach je iba obycajny hajzel spina, ktoory ojebal volicov ale aj svojich partnerov,, a takties patry do zgerby sorosovej partie..jedna vec je ista,, ani jeden premier nespravil pre slovac tolko ako Fico,, bo jeho predosly vsetko rozkradli rozpredali, zaco by mali odvisnut,, na cele aj s tym skurvenym zakrpatenym bicyklistom zo spisu,, ktory rozpredal vsetky strategicke podniky v nasej vlasti,, rozkradol rozjebal co nasi predkovia desatrocia vybudovaly tvrdou pracou a krvavym potom,, :smt010

Pia, 16.03.2018, 16:28
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OPLATI SA HO VYPOCUT,, HOVORY K VECI,,, :smt133 https://www.youtube.com/watch?v=a23GxSY ... e=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=_g3RxMU5Lbc

https://www.youtube.com/watch?v=geUwKx9wM9E

Pia, 16.03.2018, 17:25
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 572, 573, 574, 575, 576, 577, 578 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný