Dnes je utorok 15. júla 2025, meniny má Henrich a zajtra Drahomír
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
OGO
OFFROAD Expert
|
[quote="JOE66"] ........ A ked uz tak rypes,lebo ty neak minuly rezim nemusis z tvojich prispevkov tak Teraz v tomto rezime chces nam povedat,ze je tych ciganov viac zamestnanych ako v minulom rezime ?[/quote]
Tak pánové, žijem v okrese, kde je historicky, desaťročia najväčšia nezamestnanosť, ( RS ) a tu už pracuje len kde - kto. Minule mi jeden pánko vysvetľoval, že pracoval, zarobil toľko a toľko, koľko mal výdavkov, a pod., takže je mu výhodnejšie doma sedieť na riti a brať podporu, no a romales majú plus k tomu plno výhod, takže načo by robili ? To je jedna vec, druhá vec je, že oni sa neboja kradnúť, lebo ak ich zavrú do basy, tak sa im zvýši životná úroveň, a osobne poznám romalesov, čo na zimu idú sa nechať zavrieť do basy.
|
Pia, 16.03.2018, 18:48 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|

no tohoto buzeranta židovskeho,by som najradsej pustil dvermi dnu a von uz len kominom • Výťah z jedného cenzurovaného rozhovoru so Sorosom... G.Soros Musím povedať, že subverzia (podrývanie, rozvracanie zvnútra) je veľká zábava. Najväčším umením boja, je vôbec nebojovať, ale subverzovať všetko hodnotné, všetko čo má cenu v nepriateľskej zemi. Zničiť morálne hodnoty, náboženstvo, úctu k autoritám a predstaviteľom, kultúrne tradície, všetko... Postaviť bielych proti čiernym, starých proti mladým, názor proti názoru, presvedčenie proti presvedčeniu, bohatých proti chudobným. Všetko čo rozdeľuje ľudí a ničí morálne hodnoty národa je to správne. Potom je taká zem moja. Keď je všetko rozvrátené, zem je dezorientovaná a zmetená, demoralizovaná a destabilizovaná, nastane tá vytúžená kríza. Je to kultúrny marxizmus všeobecne známy ako politická korektnosť. Prechádzame kultúrnou, morálnou a náboženskou revolúciou. Je to podstata veľkej kultúrnej vojny, ktorou naša spoločnosť prechádza. Ľavicový radikáli sú proti kresťanstvu, proti Bohu a proti tradíciám, preto cez nich tlačíme migrantov do štátov, ktoré chceme destabilizovať. Podporujú sexuálnu revolúciu, chcú zmeniť to, ako ľudia žijú a mením cez tieto skupiny ľudské hodnoty. Celý svet sa rozdelil už len na dve názorové skupiny. Rozdelenie je len podľa morálky, sociálnej príslušnosti, kultúry a náboženstva. Veľmi dobre vieme, že kultúrny stret nevytvoril nikdy v minulosti, súčasnosti a ani v budúcnosti nevytvorí pokojné spolunažívanie a na tom staviam svoj obchod. Jedna, alebo druhá strana nakoniec prevládne. Tento boj ako vidno momentálne vyhrávam. Stúpenci tradícií sa razom stali kontra-kultúrou a dostali sa na pokraj spoločnosti, kde ich neustále osočujeme a zosmiešňujeme cez naše spolky, ktoré financujeme a médiá nad ktorými máme moc. Princíp kolektivistickej spoločnosti sa dá do národa implantovať práve cez kultúru. Je to cesta presadenia takýchto hodnôt a konceptov, ktoré by napríklad narušili inštitúciu rodiny. Pokiaľ sa podarí zlikvidovať tradičnú rodinu, aby sama o sebe nemohla existovať a nebola spoločnosťou uznávanou hodnotou, ľudia by sa museli so žiadosťou o pomoc obracať výlučne na vládu. A to mám pod kontrolou, väčšinu toho, čo sa v dnešných dňoch deje nielen v Amerike, Európe, ale aj Ázii. Popri iných aktivitách financujem hnutie transsexuálov. EÚ financuje homosexuálne feministické lobistické spolky. Tieto aktivity majú katastrofálne deštruktívny efekt na dnešnú civilizáciu. Takto sme dokázali vytvoriť mnoho dnešných problémov od spoločenského úpadku, až po masovú migráciu. Existujú modely, podľa ktorých prebehlo mnoho revolúcií a zmien, či zánikov. Prvým je kritika kultúry, nasleduje kritika cirkvi, rodiny, systému demokracie, súdnictva a tak ďalej... Úlohou je útočiť a útočiť na všetko, čo je základným kameňom a istotou každého národa a štátu. Je to ako voda, ktorá kvapká dookola na kameň. Nakoniec ho vymelie do zmiznutia. Druhým spôsobom ako rozvrátiť civilizáciu, je nahradiť jej pôvodné obyvateľstvo masovou migráciou. Vidíte, ako sa excelentne cez tieto skupiny odohráva zametanie "bielej rasy" a to dvomi kľúčovými spôsobmi. Jeden spôsob je, že sme podporili vytvorenie "dúhových aliancií", nájdením rôznych skupiniek, ktoré sme cez našich ľudí presvedčili, že spoločnosť v ktorej žijú je patriarchálna spoločnosť a národ v nej je diskriminujúci. Veľmi často sú tieto skupiny medzi sebou nepriateľské a navzájom majú odlišné záujmy. Klasickým príkladom je, ako sa ľavicové zoskupenia snažia mobilizovať a využívať homosexuálne loby, pričom na druhej strane spolupracujú s radikálnym islamom, podľa ktorého sa majú homosexuáli ukameňovať k smrti. Tieto skupiny, strany, nemajú žiadne princípy, ide len o to, pozbierať čo najviac ľudí proti štátu a tým sa odvďačiť svojim chlebodarcom... A to je môj spôsob zábavnej subverzie, vojny bez bitky, vojny, na ktorej sa zabávam, teší ma, ako mi ľudia zobú z ruky a pritom si neuvedomujú, že jediné moje slovo vyslovené mimo kontext, dokáže ničiť ekonomiky!
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Ned, 18.03.2018, 12:44 |
|
 |
Vojto4184
Začínajúci koumák
Registrovaný: Pon, 13.03.2017, 11:39 Príspevky: 100 Bydlisko: Bratislava
|
Pane boze chlapi toto citat...jebte na politiku a venujte sa offroadom 
|
Ned, 18.03.2018, 16:57 |
|
 |
pampuch131
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 04.09.2012, 9:43 Príspevky: 1902 Bydlisko: GA-Kosuty
|
Preco,ved toto vlakno je aj na to!
_________________ Nissan Terrano ll TDi - EX Jeep Grand Cherokee 5,2 V8,Jeep Grand Cherokee 5,2 V8,Jeep Cherokee 2,5 td,Ford Maverick 2,7td,Jeep Grand Cherokee 5,2V8,Jeep Grand Cherokee 4,0i,Jeep Grand Cherokee 2,5td,Hyundai Galloper 2,5td,Jeep Cherokee 2,5td , VW T3
|
Ned, 18.03.2018, 17:17 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2553 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|
Vojto4184 píše: Pane boze chlapi toto citat...jebte na politiku a venujte sa offroadom  No prave.....aby sme sa mohli venovat offrojdom,tak nemozme jebat na politiku  .Inak sa za chvilu nebudeme mat comu venovat.Ten clanok je nahodou velmi vyzivny a ukazuje myslenie nasich nepriatelov.A pochopit myslenie nepriatel je myslim si,ziaduce.Prave jebanim na politiku sa dostavaju do zivota uchylne napady imbecilov z bruselu.Napr...naco su ludom zbrane...-ked nebudu,nebudu vrazdy  ...to moze vymysliet len chory mozog. Za chvilu pride dalsie...-naco su ludom offrojdy?Nespominam ziarovky,vysavace atd atd.... To vsetko sa tym picusom dari presadzovat preto,ze vecsina ludi sa chova presne podla toho tvojho pristupu  ....jebu na politiku a venuju sa len svojim veciam.A tak nas sorosovi poskoci mozu paradne ovladat 
|
Ned, 18.03.2018, 19:17 |
|
 |
Vojto4184
Začínajúci koumák
|
Ok tak sa vyjadrim inak  nejebte na politiku ale vyjebte sa na konspiracia a filtrujte informacie  Ja viem ze teraz na kazdom rohu ciha Soros a meno ktore Slovaci pred pol rokom ani nepoznali tak je teraz pricinou vsetkeho zla  ale svet nikdy nie je ciernobiely a ani jeden lider nema vzdy vo vsetkom pravdu  treba premyslat, rozlisovat a hlavne neverit politikom, lebo v oblube Slovakov je politokov nezdravo obdivovat a milovat....aspon s Meciarom a Ficom to tak zatial bolo.
|
Ned, 18.03.2018, 19:50 |
|
 |
pampuch131
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 04.09.2012, 9:43 Príspevky: 1902 Bydlisko: GA-Kosuty
|
Vojto, to že tebe meno Soros nič nehovorí neznamena,že nám starsim tiež.Skús si niečo o tomto ludomilovi naštudovať.Mimochodom nemusia ho ani sami Maďari a asi vedia prečo.
_________________ Nissan Terrano ll TDi - EX Jeep Grand Cherokee 5,2 V8,Jeep Grand Cherokee 5,2 V8,Jeep Cherokee 2,5 td,Ford Maverick 2,7td,Jeep Grand Cherokee 5,2V8,Jeep Grand Cherokee 4,0i,Jeep Grand Cherokee 2,5td,Hyundai Galloper 2,5td,Jeep Cherokee 2,5td , VW T3
|
Ned, 18.03.2018, 19:56 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2553 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|

Vojto,slovakom(vecsine) bol soros(bohuzial) u prdele,kedze mali svojho meciara,fica,atd...a mohli sa v klude hasterit pre tychto zlodejov,ci ''vlastencov''...ako si kto vyberie.Ale ti,co po 89tom preberali moc po svojich spolustrannikoch,by ti vedeli povedat,za cie prachy sa robila ''nezna'' a potom ''demokratizacia''  cssr. Ten clanok,co postol efi...ten to celkom zrozumitelne vysvetluje..samozrejme,pre dakoho je to neuveritelne,ci konspiracne....oveckam to nepasuje do ich sposobu chapania veci a tak to oznacia za blud a hotovo Zober si,kolko ludi verilo meciarovi,verilo(stale veri  ) ficovi.....kolki veria,ze po terajsich protestoch sa do vlady dostanu ''cisti''  (sulik,matovic atd)..... A soros sa moze rehotat,ako mu ide karta....ako paradne sa mu dari rozostvavat ludi.Ale za mladi to vraj nebol taky kokooot,vraj chcel naozaj pomahat(neviem,u bohateho zida mi slovo pomahat,dako nesedi  ),len mu potom asi hrablo z tolkeho bohatstva  .....a uz robi len chujoviny.\\uz aj panboh nato sere a mlyny mu stoja 
|
Ned, 18.03.2018, 20:23 |
|
 |
tibik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 15.03.2009, 22:18 Príspevky: 2349 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
_________________ Ex. XJ. 2,5td 1998. WJ 2,7 crd 2002. zatial leštenka . Grand Vitara 2,0td 2006 3dv. WK/WH 3crd. 2006. Prejdem kade chcem - skoro všade !
|
Ned, 18.03.2018, 20:41 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
pampuch131 píše: Vojto, to že tebe meno Soros nič nehovorí neznamena,že nám starsim tiež.Skús si niečo o tomto ludomilovi naštudovať.Mimochodom nemusia ho ani sami Maďari a asi vedia prečo. Milanko vystihol si to pekne,, 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Ned, 18.03.2018, 23:08 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
vsak som uz dal raz tento link a je supeeer
|
Ned, 18.03.2018, 23:10 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 17.04.2012, 18:31 Príspevky: 2588 Bydlisko: Vychod
|
|
Pon, 19.03.2018, 1:21 |
|
 |
tibik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 15.03.2009, 22:18 Príspevky: 2349 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
_________________ Ex. XJ. 2,5td 1998. WJ 2,7 crd 2002. zatial leštenka . Grand Vitara 2,0td 2006 3dv. WK/WH 3crd. 2006. Prejdem kade chcem - skoro všade !
|
Pon, 19.03.2018, 6:00 |
|
 |
Vojto4184
Začínajúci koumák
|
Nemyslel som to tak ze Soros je konspiracia ale tvrdim ze sa to prehana a tym padom to uz stráca na váhe tých tvrdení...rozumej tak ze ked teraz mesiac budú ludia pocuvat ako moze za vsetko Soros ešte aj za to ze na pumpe dosiel toaletak a minula sa mi horcica tak potom uz to budu vsetci ignorovat...tak ako vsetko co sa prehana...a toto je ta zla vlastnost Slovakov ze maju potrebu za priklonit na nejaku stranu a vsetko ostatne odsudit a druhých presviedčať. Ja za seba možem povedať ze mne je jedno aka strana sa dostane k moci pokial by v nej boli sikovní ludia. A kludne nech vznikne aj uradnicka vlada z idbirnikov a ja budem spokojny, nemam potrebu milovat ani Fica, ani mečiara, ani Kotlebu ani Tisa...Politici nie su na to aby boli obdivovaní ešte raz to poviem...sú tu na to aby plnili naše ocakavania. A my nesmieme ich prešlapy prehliadat len preto že su nam sympatickí 
|
Pon, 19.03.2018, 9:43 |
|
 |
Martinoff
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 30.09.2008, 18:01 Príspevky: 1932 Bydlisko: TO
|
JOE66 píše: A ked uz tak rypes,lebo ty neak minuly rezim nemusis z tvojich prispevkov tak Teraz v tomto rezime chces nam povedat,ze je tych ciganov viac zamestnanych ako v minulom rezime  ? Joe, ja už z princípu nemusím žiadny režim. Ale svojou reakciou na Tvoj príspevok som chcel povedať, že cigáni sú hniláci bez ohľadu na režim. To Vojto4184: Súhlasím s Tvojím príspevkom. Slováci sa priam vyžívajú v alibizme a hádzanie všetkého zlého na "nepriateľa zvonku" je naším najúspešnejším športom. Že by sme si za niečo mohli sami svojou hlúposťou je kacírstvo najvyššieho stupňa a už len za myšlienku na niečo podobné treba upalovať na hranici!!! 
_________________ Pajero II 3,5l V6 24v - a už v tom zase lietam...
L200 - pracovné, a to doslova!
|
Pon, 19.03.2018, 10:37 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|