Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 15.07.2025, 4:59
Dnes je utorok 15. júla 2025, meniny má Henrich a zajtra Drahomír

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 574, 575, 576, 577, 578, 579, 580 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Vojto4184 píše:
Nemyslel som to tak ze Soros je konspiracia ale tvrdim ze sa to prehana a tym padom to uz stráca na váhe tých tvrdení...rozumej tak ze ked teraz mesiac budú ludia pocuvat ako moze za vsetko Soros ešte aj za to ze na pumpe dosiel toaletak a minula sa mi horcica tak potom uz to budu vsetci ignorovat...tak ako vsetko co sa prehana...a toto je ta zla vlastnost Slovakov ze maju potrebu za priklonit na nejaku stranu a vsetko ostatne odsudit a druhých presviedčať. Ja za seba možem povedať ze mne je jedno aka strana sa dostane k moci pokial by v nej boli sikovní ludia. A kludne nech vznikne aj uradnicka vlada z idbirnikov a ja budem spokojny, nemam potrebu milovat ani Fica, ani mečiara, ani Kotlebu ani Tisa...Politici nie su na to aby boli obdivovaní ešte raz to poviem...sú tu na to aby plnili naše ocakavania. A my nesmieme ich prešlapy prehliadat len preto že su nam sympatickí ;)

Vidis,aky mas pohlad na problem :-D ...aby boli vo vlade sikovni ludia.A chces povedat,ze ta niesu?Ja by som povedal,ze su tam bohove sikovni :-D a dalsi taki isti,ci este sikovnejsi sa tam tlacia.Sak pri pomysleni,ze ficovci zeru z pretekajuceho koryta uz desatrocie....to dalsie hladne svine musi privadzat do sialenstva!Keby si napisal,ze chces,aby nam vladli slusni ludia...to by bolo ine.Ale slusny clovek sa do vlady nedostane...tam sa dostane len ten,koho tam dotlacia ti,co maju vela penazi.No a to slusni ludia niesu :smt152
A tak sa manipuluje,ohana sa slusnostou,spravodlivostov a inymi v politike neznamymi pojmami a ovecky to zeru.
https://blog.hlavnespravy.sk/3751/nalie ... ipulovane/
Myslia si,ze protestuju za seba(v tom je tajomstvo sorosovej geniality....presvedcit ludi,ze na nazor,ktory im podstrcil,prisli sami :wink: ),,,ale v skutocnosti protestuju proti sebe...
Za sociku sme to mali jednoduche....vecsina slusnych ludi nenavidela komancov-teda,strannikov.Komunistov v strane moc nebolo.Teraz sa strannici rozprchnuti po vsetkych stranach,ludia,namiesto toho,aby proti nim bojovali,tak sa nenavidia medzi sebou a nedochadza im,ze s nimi strannici hraju divadlo.A verchuska si medli ruky.Aby doslo k nejakej zmene,musel by moc zobrat do ruk daky stalin a urobit to na jeho sposob.Inak je to stale rovnake divadlo,len herci si vymienaju role medzi sebou....A sprosti divaci zakazdym platia vstupne,mysliac si,ze teraz ta hra bude uplne nova :smt138
Martinoff,jasne,ze si za vsetko mozeme svojim strachom,lenivostou a hlupostou.To tak bolo a bude vzdy.Preto sa masy tak dobre ovladaju hrstkou ''sikovnych''.Lenze ked mas na vyber len medzi dvomi zlami.....co si zvolis?Vies ako sa vravi...-strom slobody musi byt obcas kropeny krvou tyranov a vlastencov,aby nevyschol.Lenze z historie vieme,ze z vlastencov sa po case stanu zas len tyrani,proti ktorym vlastenci povodne bojovali.Mas daku viziu,ako z toho von?

Pon, 19.03.2018, 14:26
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Kto nema peniaze hra playstation. Kto ma peniaze hrá naživo. Soros, Rochieldovci. Všade je to to iste. Len o tych druhyh sa nic nepíše lebo maju najviac asi.

Uto, 20.03.2018, 0:18
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
skor tak neodkryvaju karty :wink: .

Uto, 20.03.2018, 8:32
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
bahno píše:
Vojto4184 píše:
Nemyslel som to tak ze Soros je konspiracia ale tvrdim ze sa to prehana a tym padom to uz stráca na váhe tých tvrdení...rozumej tak ze ked teraz mesiac budú ludia pocuvat ako moze za vsetko Soros ešte aj za to ze na pumpe dosiel toaletak a minula sa mi horcica tak potom uz to budu vsetci ignorovat...tak ako vsetko co sa prehana...a toto je ta zla vlastnost Slovakov ze maju potrebu za priklonit na nejaku stranu a vsetko ostatne odsudit a druhých presviedčať. Ja za seba možem povedať ze mne je jedno aka strana sa dostane k moci pokial by v nej boli sikovní ludia. A kludne nech vznikne aj uradnicka vlada z idbirnikov a ja budem spokojny, nemam potrebu milovat ani Fica, ani mečiara, ani Kotlebu ani Tisa...Politici nie su na to aby boli obdivovaní ešte raz to poviem...sú tu na to aby plnili naše ocakavania. A my nesmieme ich prešlapy prehliadat len preto že su nam sympatickí ;)

Vidis,aky mas pohlad na problem :-D ...aby boli vo vlade sikovni ludia.A chces povedat,ze ta niesu?Ja by som povedal,ze su tam bohove sikovni :-D a dalsi taki isti,ci este sikovnejsi sa tam tlacia.Sak pri pomysleni,ze ficovci zeru z pretekajuceho koryta uz desatrocie....to dalsie hladne svine musi privadzat do sialenstva!Keby si napisal,ze chces,aby nam vladli slusni ludia...to by bolo ine.Ale slusny clovek sa do vlady nedostane...tam sa dostane len ten,koho tam dotlacia ti,co maju vela penazi.No a to slusni ludia niesu :smt152
A tak sa manipuluje,ohana sa slusnostou,spravodlivostov a inymi v politike neznamymi pojmami a ovecky to zeru.
https://blog.hlavnespravy.sk/3751/nalie ... ipulovane/
Myslia si,ze protestuju za seba(v tom je tajomstvo sorosovej geniality....presvedcit ludi,ze na nazor,ktory im podstrcil,prisli sami :wink: ),,,ale v skutocnosti protestuju proti sebe...
Za sociku sme to mali jednoduche....vecsina slusnych ludi nenavidela komancov-teda,strannikov.Komunistov v strane moc nebolo.Teraz sa strannici rozprchnuti po vsetkych stranach,ludia,namiesto toho,aby proti nim bojovali,tak sa nenavidia medzi sebou a nedochadza im,ze s nimi strannici hraju divadlo.A verchuska si medli ruky.Aby doslo k nejakej zmene,musel by moc zobrat do ruk daky stalin a urobit to na jeho sposob.Inak je to stale rovnake divadlo,len herci si vymienaju role medzi sebou....A sprosti divaci zakazdym platia vstupne,mysliac si,ze teraz ta hra bude uplne nova :smt138
Martinoff,jasne,ze si za vsetko mozeme svojim strachom,lenivostou a hlupostou.To tak bolo a bude vzdy.Preto sa masy tak dobre ovladaju hrstkou ''sikovnych''.Lenze ked mas na vyber len medzi dvomi zlami.....co si zvolis?Vies ako sa vravi...-strom slobody musi byt obcas kropeny krvou tyranov a vlastencov,aby nevyschol.Lenze z historie vieme,ze z vlastencov sa po case stanu zas len tyrani,proti ktorym vlastenci povodne bojovali.Mas daku viziu,ako z toho von?

V jednej veci sa ale parádne mylis pocuvaj, ano mas pravdu ja som za slusných ludi vo vláde ked to chces takto ale to co píšeš že takí sa tam nikdy nedostanú je velký omyl. Do vlady sa dostáva víťaz parlamentných volieb a volia ľudia čiže TY a JA. Takže je to len na nás, problém je že volíme už 10 rokov všelijakých populistov, extrémistov a podobných dilinov čo ti skrz svoj charakter naslubujú modre z neba ale do konca nikdy nedotiahnu. Takže treba si uvedomiť že to čo nam vládne je len vizitka tohto národa a jeho VOLIČOV. Nie Sorosa ani nikoho iného. Jasné že je predvolebný nátlak, kauzy, vyťahuje sa špina ale robia to oba tábory predsa tak v čom je problém? Za opozíciou je Soros a za Smerom a koalíciou je Penta, J&T, Oskar Világi, Kočner, Široký atd atd. To je málo? Naozaj sa tak strasne treba bať toho Sorosa? :) Vsetko su to FB sprostosti ale pointa z toho je len jedna. Isto volit ked su volby. A je jedno komu das hlas, tomu kto ti je najblizší ale ked voli na SR polovica voličov, tak sa manipuluje velmi lahko. Smer vie že mu stacia dôchodcovia, rómovia a ľudia z malých dediniek kde do diania až tak nevidia....Lebo vie že ten zvyšok sa na to vysere a ten zvyšok su väčšinou voliči pravice. A či sa Vám to páči alebo nie ja nikomu nedržím stranu ale štatistika hovorí ( a samozrejme ze ju mohol zmanipulovať Soros) že ľavica ma svojich voličov istých, extrémizmus tiež, ale voliči pravice práve vo veľkej miere sedia doma...a to je smutné

Uto, 20.03.2018, 13:36
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
V jednej veci sa mylis...v politike nerozhodujeme JA a TY,ale J&T :mrgreen: a nam je len nahovarane,ze mozeme o dacom rozhodovat.No,teraz ide o to,ze kto je vlastne ta pravica :wink:,ked su to vsetko sudruhovia preobliekaci kabatov .Trocha by som ta opravil....za sorosom je aj fico,akurat to neukazuje tak okato,ako mastny vlas.Rozdiel medzi lavicou a pravicou uz pomaly ani nebadat...vsade su rovnaki zlodeji.To,co ty nazyvas ''extremizmus'',to sa za mojho mladi volalo vlastenectvo...to je teraz dost taky neznamy(u mladsich rocnikov) pojem.No a kedze sme si nezvolili ten ''extremizmus''-ja som ho volil a nehanbim sa zato :wink: ,tak po case nam nastupi ozajstny extremizmus.Toho sorosa sa naozaj treba tak bat...samozrejme,nielen jeho.To,ze na slovaci chodi k volbam ledva polovica volicov,to nieje chyba tych ludi.Je to chyba systemu,ktory ich dostal do presvedcenia,ze volbami sa aj tak nic nezmeni(maju pravdu :-D ) a tak nato seru.
Za prezidenta som ja volil podla mna slusneho cloveka a co myslis,kolko mal prcent?Skoro nic a nakoniec sa muselo volit medzi sorosovym poskokom kiskom(toho som volil aj ja :smt022 :smt143 ) a sorosovym a pentackym poskokom ficom.To ako by som dostal volbu pod gilotinou,ci chcem byt polozeny na brucho,alebo na chrbat,vysledok je ten isty.Volby su len na oklamanie nepriatela(vlastneho naroda),aby sa mu dal pocit,ze moze daco zmenit.Nemoze....na zmenu treba bud diktatora,alebo vela penazi.
Tuto nam vyrasta vecsi problem,ako nase zaprdene slovensko a hadka nenazratych svin o plac pri koryte...
https://a2larm.cz/2018/03/uz-nikdy-nedo ... si-rwandu/
Myslim si,ze dzihadisti coskoro dostanu spojencov-(kurdov co preziju),donedavna nepriatelov,ktori boli tak krasne ojebani ''spojencami''
S tvojou poslednou vetou nemozem suhlasit.Keby mala lavica a ''extremisti'' svojich volicov istych,tak robertovia spolu s anderom a dalsimi''sikovnymi'' by sedeli nie vo vlade,ale v base :wink:

Uto, 20.03.2018, 15:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Čo na to povedia tý zhulenci Sulo a Matlovič.
https://www.hlavnespravy.sk/koniec-tali ... ny/1345664
Je zrejme ,že podla toho v tom ,žiadna mafia nefigurovala.

Prejdem kade chcem - skoro všade !

Uto, 20.03.2018, 16:28
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Co by mali nato povedat?Je im to uz u prdele.O dvoch ludi viac,alebo menej.......nezabudaj,ze pre moc a prachy sa vyvrazduju cele narody...co su proti tomu dvaja ludia?
Horsie je to,co sa robi pri korytach hore.Ficko podal demisiu a namiesto toho,aby ho zavreli,tak sa nam vysmieva do xichtov.Nema nahodou podla zakona pri podani demisie premiera padnut cela vlada?Ked padla aj pomocou ficka radicova,vlada padla s nou....preco teraz nie?
Mastneho vlasa neznasam,ale ked sa dozvedel koho mal menovat do''rekonstruovanej'' vlady :shock: :shock:,tak hadam este nasiel zvysky triezveho uvazovania a vysral sa nato.Niezeby opozicnici boli daky kvalitnejsi matros,ale fickovci si urobili z ustavy srandu.
Lenze tym,ako podal ficko (nepochopitelne) demisiu,automaticky mala vlada skoncit a on by mohol rozhodovat uz len o tom,ci v parlamente bude kurit,alebo svietit....ako povedal pani ''16 krajin sa predsa nemoze mylit :smt126 '',ked ta opustala svoj plac pri koryte.......takto je to iba divadielko pre hlupakov.

Uto, 20.03.2018, 17:55
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno ako vravis je to divadlo ,vlastne ani divadlo uz nie je to co byvalo,ze skor je to uz len cirkus :smt021 :-D

Uto, 20.03.2018, 18:59
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Hej,az nato,ze namieto toho,aby neschopni cirkusanti podochli od hladu,tak maju kralovsky zaplatene :cry: ....a divaci,namiesto toho,aby vyhnali mizernych hercov aj s principalom a pokladnikom z maneze,tak sa hasteria medzi sebou,ktory herec je horsi

Str, 21.03.2018, 10:54
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
''nova'' slovenska vlada a jej program....
https://www.youtube.com/watch?v=ATeAp0lSsac
Do smiechu,ci do grcu?Clovek by po kotlebovom prejave cakal,ze petko pelegrini ma aspon stipku slusnosti a odide z parlamentu kanalom ....a on odkraca hrdo ako daky pav....a da plebsu najavo,ako nan sere .....Vlastne to,ako na ludi verchuska sere ukazuju aj prazdne kresla v parlamente.V ktorej robote by si zamestnanci dovolili takto sa flakat?

Ned, 25.03.2018, 0:19
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Velkonocny zazrak :wink:
https://www.casopis-sifra.cz/velikonocn ... verheugen/
Alebo dalsi britsky ojeb?

Ned, 01.04.2018, 18:57
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Británia priznala, že v prípade Skripaľ nestavala na faktoch....

https://www.hlavnespravy.sk/britania-pr ... ch/1360868

Ale hlavne že je demokracia a sú banány....vlastne, cez sviatky sa nedali kúpiť, lebo obchody boli demokraticky zavreté.

Str, 04.04.2018, 13:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
A to ti až tak chýbali? :smt017
Horšie ,že čo tie predavačky čo chceli robiť aby mali príplatok za sviatok.

Prejdem kade chcem - skoro všade !

Str, 04.04.2018, 14:21
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Problémy sa nabaľujú aj doma:
https://www.youtube.com/watch?v=9jCqkZtMW9s&t=79s
Dokedy?

Ex. Jeep Grand Cherokee WG stock
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME

Štv, 05.04.2018, 10:23
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Vízia ?
https://www.hlavnespravy.sk/zapad-je-uz ... mi/1363610

Pia, 06.04.2018, 9:15
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 574, 575, 576, 577, 578, 579, 580 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný