Dnes je utorok 15. júla 2025, meniny má Henrich a zajtra Drahomír
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2553 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|

Joe,na retoriku sa ja mozem  ....ale pozeram aj dozadu.S kym sa panko kamaratil,s kym sa rozisiel a ako sa potom choval,co robil donedavna...a tak.Harabin je podla mna len veeelmi sikovny pravnik a vyuziva to,ze nase zakony pisu a proti nemu na sudoch vystupuju len uplni imbecilovia.No a samozrejme pred volbami vravi to,co chcu volici pocut.A ked si este oblecie kosielecku tenke,slovanskymi motivmi vysivanu....  . Mne sa uz nechce stracat cas volenim mensieho zla.Aby som si za par mesiacov nemusel nadavat do korunovanych volov,ako po minulych volbach.Tak este porozmyslam,ci sa vobec budem unuvat k urne. Kua,dnes som pol dna nakladal u zidov v antwerpach,v zidovskej stvrti.Kym som sa tam dostal,tak mi osediveli aj tie vlasy,ktore nemam a tie sedive zbeleli.Do kazdej ulicky lamat kamion na 20x...hnus!A to len preto,lebo ''sikovny'' speditersky kral kokotov namiesto troch malych 7toniek,za ktore dostal zaplatene,poslal kamion.6polisov malo co robit,kym ma donavigovali tam a potom odtial.Uz som volal sefke,ze kamion nechavam tam a idem taxikom na letisko  .Ale,co som chcel.....v tej stvrti kazdych 100m dvojica vojakov so sapikmi.....tak som sa pytal,co to znamena.Ci sa pripravuju na vojnu.A odpoved.....v state z ktoreho hlavneho mesta nam rozkazuje banda ozratych a zkorumpovanych zlocincov,si musia obyvatelia(zidovski) platit SUKROMNU!!! armadu,aby ich chranila  a platia si to uz 4 roky od nejakeho atentatu,co tam na nich spravili.Az v takej demokracii by som nechcel zit  A ked nato pozeram nezucastnene,ktory chu.j dovoli,aby v meste pobehovala medzi ludmi sukromna armada a este k tomu so sapikmi  .Co by s nimi asi tak chceli robit,keby sa daco zomlelo?Ved by tam stacilo nejakemu fiskusovi hodit delobuch a ti ''legionari'' by ludi na chodnikoch vystrielali sami......to je chore. Ale tolko ''ovrkocovanych'' chlapov som pokope este nevidel...aj som rozmyslal,ci nenahodit na hlavu aspon daky klobuk a obliect cierny plast,nech tam holohlavy,v maskacoch a tricku nebudim rozruch. 
Naposledy upravil bahno dňa Uto, 26.02.2019, 20:52, celkovo upravené 1
|
Uto, 26.02.2019, 20:09 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

Keďže podľa práva sme parlamentná demokracia a nie prezidentský štát, tak sčasti je aj jedno, kto bude prezidentom. Názorne to ukázal Kiska s kozou... Je určite lepšie mať tam človeka, ktorý pozná paragrafy a to čo tvrdí vie aj sám obhájiť a nemusí čakať na nejakých poradcov... Problém je inde. Problém vidím v tom, že vrcholový menežmenti sa boja. Fico odstúpil, lebo voči nemu vykrikovali po námestiach. Hoci bol riadne zvolený. Zľakol sa, on vraví, že kvôli ukľudneniu situácie. Takže zrejme má niečo schované do budúcna, lebo on nie je z tých, čo podľahne len tak kriku ulice. Gašpar - prezident policajného zboru - odstúpil - tu sa zamýšľam, či odstúpil sám alebo mu to nariadili, lebo policajti sa odvolávajú a vymenuvajú nie ulicou...no ale budiž... Gen. prokurátor - nepáči sa mi, že nekoná zo zákona - v opačnom prípade by už musel nastúpiť voči Kiskovi, lebo niekoľkokrát už porušil ústavu, aj platné zákony. Harabin osobne u neho podal tr. oznámenie za bombardovanie Juhoslávie, už asi pred rokom, do dnešného dňa nikto nevie, čo sa s vecou deje. Ale takýchto veľkých podaní jeveľa, o ktorých nemáme ani tušenia a preto ani nevieme, že ako sa vyriešili. Evidentne je vidieť strach štátnych zamestnancov, či ísť do toho, alebo ostať ticho a zbytočne neriskovať teplý flek. To vzdanie sa kandidatúry Mistríka - prakticky zo dňa na deň - toto svedčí o tom, že on vlastne ani nechcel ísť do konca, hoc mal vysoké preferencie, tak to radšej vzdal. Alebo mu toniekto nariadil ???? Treba sa zamyslieť nad tým, že koľko už natlačil do kampane a koľko by vlastne ako prezident zarobil za tých 5 rokov ? odhady hovoria o nákladoch cez 1.5 milióna a plat prezidenta za 5 rokov okolo 300.- tisíc. Takže tam v tom logiku vôbec nevidím. Takže kto mu financoval kampaň, hoci tvrdil, že ide z vlastného ? Je rad otázok, na ktoré verejnosť nepozná odpovede a ani nikdy nebude poznať. Ešte pár dní vyzýval Matovič Caputovú aby sa vzdala v prospech Mistríka, teraz mu je dobrá aj Caputka. No choré. Ja si myslím, že Harabin by to mal vyhrať. Zo všetkých čo kandidujú má najväčší prehľad a je najmenej vydierateľný. V podstate nemá ani žiadnu kampaň.
|
Uto, 26.02.2019, 20:42 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
No vidis...a taka ista skoro ziadna kampan pomohla hore kiskovi  . Verit tomu,ze fico sa vzdal,lebo sa zlakol.....  ...on sa nicoho nevzdal,len nasadil namiesto seba fackovacieho panaka a jeho sudruh minister nasadil namiesto seba vydieratelnu panicku,ktora ma v skrini tolko kostlivcov..... Moznoze harabin by bol naozaj to najmensie zlo...ale to sa ukaze az po volbach.Mne by sedel krajnak,keby nebol v tej strane,v ktorej je a mozno este viac marian,keby sa nestaral zenam do maternic a keby sa tak neohanal bohom.Zatial nabozenstva asi vedu v pocte povrazdenych ludi a tak ohananiesa bohom mi nesedi.Keby sa z tych troch dal poskladat jeden...to by bolo. No a kampan....v politike nikdy nik nieje sam od seba,ci nezavisly....vzdy ho niekto vodi na povrazkoch a zalezi len na tom,ako to vedia zamaskovat.Takze,aj ziadna kampan moze byt velmi ucinna.
|
Uto, 26.02.2019, 21:04 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Uto, 26.02.2019, 21:28 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Tak toto je pikoška : https://www.hlavnespravy.sk/radacovsky- ... ia/1682019Ak budú stáť za Kiskom, tak im hrozí súd za neoznámenie tr. činu. Ak nebudú chrániť Kisku, tak Kiskovi hrozí krivé obvinenie. Toto sa nedá rozchodiť, toto je šach - mat.
|
Str, 27.02.2019, 13:27 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
tibik píše: efendi píše: Otazka,, dajme si typ, kto vyhra prezidenstske volby,, a kto by bol najlepsi, za ktorehosa nemusime hanbit,, spoustime hlasovanie, alebo skor, typovanie....  ja typujem na p. Harabina,, dobry pravnik, politik, a nie je sprosty..   Tibi,tomuto tlieskas  ???Dobre sa pozri,s kym sa to objima.... https://es-la.facebook.com/idemvolitsk/ ... 990703603/Treba vnimat aj to,ako sa choval doteraz,nielen to,co vravi pred volbami 
|
Str, 27.02.2019, 18:53 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Ogo,ale da sa s tym urobit to,co vzdy.Ak sa to nepodari zamiest pod koberec,ci casom vysumiet,tak sa to prekryje nejakym vecsim svinstvom.Ja si myslim,ze kiska skonci prezidentovanie a tym sa na vsetko zabudne.Mozno este radacovskemu daju nejaku trafiku.... Oproti inym sviniarom,co su,alebo boli doteraz v politike,tento mi az taka svina nepripada.Je to len amicky vlezdoprdelnik,co oklamal a okradol par ludi...ale su tu ini,co okradli cely narod....a oni chcu sudit relativne maleho zlodejicka a uzernika A vies,ako to je...odsudit niekoho zhora.Potom by sa ostatni museli zacat bat,ze co keby......
|
Str, 27.02.2019, 19:12 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
Necch je ako je,, ale od Harabina lepsi kandidat neni na post prezidenta,, ostatny su len figurky a nahravaju tej sorosovej onej do kartat.. V pripade keby ona vyhrala,, volby sui zmanipulovane ake ked Kiska vyhral,, to vsetko SOROS,, ktory sa narovinu priznal ze aj toho ceskeho bastarda Havla on dosadil na tron,, a podla toho aj Kisku a tuto capatu asi tiez..  Druha vec je ze!!!normalny clovek nebude volit taku zensku, ktora podporuje buzerantov atd,, staciii,, sme normalny slovaci tak majme rozum na mieste...kde to spejeme ak budeme tych buzerantov podporovat??? buzeranti toje mor,, fuj mali by sa liecit,, lem si predstav,, zapadnes,,  on miesto navyjaku alebo taznej tyce aby ti pomohol,,,,vyberie svoj klacek a miesto pomoci ta dobre vytentokuje, az budes mat rytnu dieru jak dobsinka ladova jaskyna 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Str, 27.02.2019, 20:29 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

Efi,ved ale to je princip volieb.Aby bolo co najviac kandidatov,aby sa dobre rozkuskovala volicska zakladna a nakoniec vyhra ten,ktory ma svojich skalnych volicov,co nanho pozeraju cez ruzove okuliare,alebo dostavaju nejake brebendicky  . Pises,ae caputovu nemoze volit normalny clovek.....ale ona nieje jedina,ktora podporuje teplosov.Vies,kolko ludi ma nazor,ze radsej nech dieta vychovavaju teplosi,ako ozrani,ci fetaci...inym sa budu pacit jej kozy.... Vecsinou to byva tak,ze sa postavia dvaja vaznejsi kandidati,prida sa zopar pajacov,aby sa zachovalo zdanie demokracie a volici nakoniec zvolia jedno z dvoch ziel.Nikdy nedostanu moznost volit medzi dobrom a zlom. Inak,mne teplosi nevadia,pokial sa teplia doma a nechodia sa holymi ritami premavat po vseliakych duhovych pochodoch.....je to choroba,na ktoru by nemali byt hrdi,ale skor by mali byt z toho smutni,podla mna. No a harabin mi pripada,ako ohrdnuta milenka  ...kyda na vsetkych,s ktorymi sa este nedavno pomaly bratal .Keby som sa mal rozhodovat medzi nim a kotlebom,bolo by to velmi tazke rozhodovanie.Ak sa ale budem musiet rozhodnut medzi harabinom a tym ostatkom,tam jasne vedie pan sudca.Lenze to ma zas moje svedomie nakope do prdele,ak mu dam hlas.Zato premyslam,ci ma vobec cenu ist volit. Jednoduchy vzorec na volby.....kto je najviac vychvalovany v mediach,ten je pre rozmyslajucich ludi nevolitelny.A toho sa ja drzim...aj ked na kiskovi som sa riadne osulozil.Ale on mal zasa taku vedomie podprahovo ovplyvnujucu a velmi sikovne vedenu kampan.
|
Str, 27.02.2019, 21:25 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 17.04.2012, 18:31 Príspevky: 2588 Bydlisko: Vychod
|
Bahno Ti vies tak dobre niekedy zhodnotit situaciu,ze ako analitik ale nestranny by si bol v takej robote ako ryba vo vode  Len kto by Ta platil lebo keby si bol na vyplatnej paske sorosovcov tak uz by si nebol nestranny ale zase stranny a pomasteny ,,eurami,, a vsetkymi inymi ,,mastami,, A na kiskovi si sa sekol kdezto ja som tvrdil,ze trebalo do pionierskeho palaca zvolit ficka a nad smerom by prestal mat kontrolu lebo by tam zacali medzi sebou mocenske boje no ale ked ste volili toho podvodnika -mensieho tak co uz  Ale kedze demokracia v podstate neexistuje a teraz fici ,ze samozvany prezident tak co by sa stalo keby sa aj unas niekto vyhlasil potom co by,, nahodou,, vyhrala captava za samozvaneho prezidenta a povedal,ze volby su zmanipulovane v style venezuely 
|
Str, 27.02.2019, 21:34 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

Keby som bol plateny,tak uz by som nebol analytik,ale pes,ci presstitut,nie?A uz by som nemohol pisat,co chcem,ale co mi kazu...aj ked onedlho to bude asi realita,sa mi vidi.Sice nebudem musiet pisat,co mi kazu,ale budem moct pisat len to,co dovolia. Priznavam,ze volenim kisku som urobil somarinu  ,ale volenie fica by bala prinajmensom taka ista  .Ved robert hadam este nikdy nepovedal tu istu vetu 2x rovnako  .Zasa s tymi mocenskymi bojmi je to zaujimavy napad a mozno by to naozaj vyslo.Ale myslim,ze robert by to nedovolil.Vlastne tam okrem druheho roberta hadam ani nema nikoho,kto by sa mu mohol postavit.A na toho ma urcite dake paky  .Ma to osefovane dobre....na nasu smolu Demokracia prave existuje...dokazom toho je fungovanie unie.Vecsina nam demokraticky rozkazuje,ako sa na spravnu demokraciu patri.Keby bola rovnost...... No a rozdiel medzi demokraciou a totalitou je len ten,ze ked za totality daco povies proti vrchnosti,tak ta zavru a v demokracii sa na tvoj nazor vyseru  . Plus v totalite mas moznost volit len jedno zlo a v demokracii si mozes vybrat z viacerych.....to je utecha 
|
Str, 27.02.2019, 21:53 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Ešte furt je tu možnosť mechanickej zmeny systému pomocou rozneho poľnohospodárskeho náradia a vyššie situovaných okien.
To by následne silne ovplyvnilo predvolebnú rétoriku, a aj činy politrukov úspešne vychodivších z volieb
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Str, 27.02.2019, 23:27 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 17.04.2012, 18:31 Príspevky: 2588 Bydlisko: Vychod
|
Myslis defenestraciu ?  Ze air meeting ci ako to nazvat 
|
Štv, 28.02.2019, 0:17 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|

bahno,,no trosku by som ta poopravil, pises ze: Demokracia prave existuje...dokazom toho je fungovanie unie.Vecsina nam demokraticky rozkazuje,ako sa na spravnu demokraciu patri.Keby bola rovnost...... No a rozdiel medzi demokraciou a totalitou je len ten,ze ked za totality daco povies proti vrchnosti,tak ta zavru a v demokracii sa na tvoj nazor vyseru . Plus v totalite mas moznost volit len jedno zlo a v demokracii si mozes vybrat z viacerych.....to je utecha Demokracia existuje???? toje cocotina na entuuu.. ze fungovanie unie,,, ta nefunguje uz dlhodobo odkedy sa roby rozdiel medzi krajinami byv. kapitalistickeho sektoru a terajsej V4,, len si vsimni,, co stoji unich zradlo, a unas, kolko zarabaju oni kolko mi, dochodky atd,,, Dalej rozdiel medzi demokraciou a totalitou,, no totok je ale opacne , v sociku si na stranickej schodze mohol kludne povedat ze co ta tlaci, ale musel si stat zatym,, no a toto je diktatura co je teraz,,,Brusel diktuje co mozes a co nie,, teda dvaja, ta suka Merkelova, a ten priblbly novodby Napoleon Makron v asistencii ozrana Junkera... Zda sa mi ze asi bol u teba mr. Spajky a presiel si urcitym skolenim?? Plus v totalite mas moznost volit len jedno zlo a v demokracii si mozes vybrat z viacerych.....to je utecha tak totok by som tvrdil opacne,, nakolko celou uniou hybe ten skurvysyn Soros a on rozhoduje ovsetkom za asistencii Rokefelovcov, Rotfildovcov a ostatnych smardlavych bankarov jude asi s Ogom musime zaviest tu PŠM na doskolovanie alebo VUML 
|
Štv, 28.02.2019, 9:26 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

Ale Efi,ved sa tak necerti a vnimaj! Fungovanie unie som nemyslej,ze je funkcna,ale sposob,akym funguje.Prehlasuje nas VECSINA?Prehlasuje!Je to demokraticke?Je!Tak co nechapes?Alebo chces povedat,ze vecsina poslancov v EP hlasuje PROTI navrhom tych picusov,ktorych spominas?Nie!Vecsina hlasuje za a preto je to demokracia,ci sa ti to paci,alebo nie. Kolko zarabaju oni a kolko my...to nema s demokraciou nic spolocne...to je zakon kapitalizmu.Co najmensie naklady,co najvecsie zisky do ruk co najmensej skupiny.No a ked my sme ochotni robit zo seba otrokov ochotnych robit za almuznu,to je chyba unie,alebo nasa??? Neviem,ci si niekedy bol na strannickej schodzi a dovolil si si tam kritizovat vrchnost,ci nadavat na prezidenta a ostatnu haved vo vlade,alebo na sudruhov v moskve  ...to by si si darmo stal za tym....ale nanajvys za zbijackou v uranovej bani  . Junker,merkelova ani makron nic nediktuju...ba ani soros...oni len plnia prikazy,tak isto,ako ked ty pocuvas sefa.Alebo ako radovy polis,ked musi na rozkaz sefa na kazdy fajront doniest svoju cast vypalneho.Koho ludia potom nenavidia?Toho radoveho polisa,alebo jeho sefa,ktory to riadi z pozadia?No a tito picuskovia o ktorych tvrdis,ze riadia europu,su presne v roli toho radoveho polisa.A soros je z tych rodin,co vladnu svetu,len taky poskok.....Keby bol vecsi,nebolo by o nom pocut. Definicia demokracie=demokracia je,ked sa dvaja vlci a jedno jahna dohaduju o tom,co bude na veceru.To spominal uz davno stary franklin,sa mi zda.Co myslis,co bude na tu veceru?A dovolil by si si tvrdit,ze to bolo nedemokraticke dohadovanie?  Takze vysledok vecere je jasny...otazka zostava,co bude na veceru o tyzden,ked vlci zas vyhladnu a ziadne jahna uz nebude 
|
Štv, 28.02.2019, 11:12 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|