Dnes je piatok 11. júla 2025, meniny má Milota a zajtra Nina
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Pon, 11.03.2019, 10:57 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
https://www.topky.sk/cl/1002081/1778171 ... abol-utocinoo je to supeer,, uz aj farar to vie..ze ktoje dobry kandidat na post prezidenta,, 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Uto, 12.03.2019, 14:08 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2553 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|

Fararov nemusim....vecsinou(cest vynimkam!)je to taka ista banda,ako ostatni prizivnici.Ale v tomto ma pravdu.Predsa veriaci farar nemoze podporovat to,co tlmoci caputova a spol.To by popieralo prikazania,ci bibliu,alebo cim by sa mali riadit pravi krestania,ne? No,ale ak sa farar riadi hlavne tym,ze pozera odkial tecu dukaty do pokladnicky,tak mu je jedno,ci tecu od uchylakov,zlodejov......  .No a kedze cirkev ma toho jedineho boha,-peniaze,tak sa nemozme cudovat,ze podporuje a da rozhresenie kazdemu,kto zaplati  .Panboh si musi mlatit hlavu,ked vidi,ako jeho myslienky prekrucaju a ake zverstva pachaju v jeho mene.Ja byt nim,tak sodoma a gomora by uz boli na celom svete  .A mozno sa k tomu schyluje....len panboh si nechce spinit ruky,tak pouziva amika a jeho ritolezdcov  No a je celkom zaujimave,ako prebiehaju ''volby na necisto'' v skolach .Presne,ako v tych kostoloch...akurat tam mladym vymyvaju mozgy vymyvaci z druhej strany barikady.A media vymyvaju mozgy dalsim......Cize,ak chce mat clovek tie spravne info,musi ich brat odvsadial,potriedit a hlavne nevolit nikoho,koho pchaju do popredia ''nezavisle'' media.Lebo kazde ''nezavisle'' medium je niekym platene a preferuje jeho babku.Takze ja sa drzim toho.....proti komu sa dokazu ostatni politici zjednotit,tak prave ten je dobry pre mna  .
|
Uto, 12.03.2019, 17:03 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
Ono ,, tasko je vyberat medzi nimi , a aj vieme preco,ale ked uz vybrat zlo, tak najlepsi favoriti su Harabin alebo Kotleba,,Ked vyhra niekto iny a najma rytolezec, bude mat v tom urcite prsty Soros, tak jak ked vyhral Kiska,, Soros sa sam priznal ze napr, ked V Havel vyhral volby na prezidenta,, on mal v tom palce,,a u ostatnych nepopieral ucast na podvodoch,, Tu peniaze hraju hlavnu rolu asi a nie zdravy rozum,, a media zavadzaju o106, v tom mas uplnu pravdu 
|
Str, 13.03.2019, 10:09 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

Keď pozriete nejaké video, ktoré teraz robia s kandidátmi, tak mimo Harabina jeden po druhom akoby to mali napísané na papieri, čo majú povedať. Plno plno všakovakých fráz, všakovakých všeobecných myšlienok. A je jasné, že vôbec nepoznajú právomoci prezidenta, ktorého úrad chcú vykonávať. Jediný Harabin z môjho pohľadu ich všetkých hravo prekonal v oblasti vedomostí, z oblasti poznania zákonov. Pokiaľ by moderátori diskusií im viac dávali odborné otázky, tak potom by neznalosť u nich bola ešte okatejšia. No ale to by museli byť samotní moderátori na vyššej vzdelanostnej úrovni, lebo preberajú viacmenej všelijaké škandálne témy, príp. kladú vykonštruované otázky, typu, čo by ste robili, keby toto a toto..... a jediný Harabin im jasne povedal, že pokiaľ by sa dopredu vyjadril k tekejto otázke, tak by už nemohol robiť žiadnu verejnú funkciu ani v najmenšej obci, ked bola debata s tým zaujatým moderátorom Kovačičom, tak sa ho moderátor na niečo opakovane opýtal, a nakoniec mu vraví, že aby to vysvetlil, aby to pochopil aj on, na čo mu Harabin povedal, že ak nechápete, tak to je váš problém, teda ten moderátor sa v priamom prenose predstavil super... Je jasné, že Kotleba je mimo. Caputová je to isté ako Kiska a Šefčovič je to isté ako oni obaja dokopy. Je jedno, čo tam bude Caputová, Kiska alebo Sefcovič. Opakuje sa historia, ako pri predchádzajúcej voľbe prezidenta, teraz vidieť ako dopadol dobrý andel Kiska, kto je vlastne náš prezident, som zvedavý či sa z tohoto národ poučí alebo nie.
|
Str, 13.03.2019, 13:27 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
OGO pises ze.. Opakuje sa historia, ako pri predchádzajúcej voľbe prezidenta, teraz vidieť ako dopadol dobrý andel Kiska, kto je vlastne náš prezident, som zvedavý či sa z tohoto národ poučí alebo nie.no moj nazor je ze ak vyhra niekto z tych odkundesov Sorosovych svedkov, tak...Slovensko je sprosty narod a neponaucisa 
|
Str, 13.03.2019, 19:56 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Nieje sprosty...len zmanipulovany. Ogo,volako si sa do harabina zamiloval  .Prave to,ze je dobry pravnik,je v politike velmi nebezpecne.Bude vediet perfektne zneuzit vsetky klucky nedokonalych zakonov.A ze ich zneuzije,o tom nepochybuj!Na druhu stranu....je naozaj mensie zlo,ako caputova a spol.Ale ta kocka ma naozaj dost velke preferencie.....asi vecsina chlapov rozmysla hektormi a nie hlavami  .Inak si nedokazem vysvetlit,ako ju ludia s pudom sebazachovy mozu volit.
|
Str, 13.03.2019, 22:35 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

Do Harabina som sa nezamiloval, len u mňa predstavuje to, v čom som pracoval. Teda oblasť faktov a nie nejakých rečičiek, báchoriek a vymývaní hlavy, oblasť práva a vymožiteľnosti práva, a dodržiavania zákonov. A nie nejakých jalových rečičiek, a keď príde na lámanie chleba, tak skutek utek. Či Harabin zneužije alebo nezneužije zákony, keby bol prezidentom....tak to je čistá špekulácia, lebo on zatiaľ prezidentom nie je. Obraz o tom, ako vie narábať s právom svedčí aj to, že pokiaľ voči nemu bolo započaté nejaké disciplinárne konanie, tak všetko vyhral. Pokiaľ sa o niečo súdoval, všetko vyhral. Naposledy, kedy vyhral súd za to jeho krátenie výplaty, tak médiá to radšej ani nespomenuli, ale niečo uniklo, aj sám Harabin na nejakom súkromnom videu to vysvetľoval. Mne ide o to, že on sa ako jediný z kandidátov vyzná do zákonov a má to naštudované. Caputová a Sefcovic sa snažia balamútiť jalovými rečami, frázami, ale je vidieť, že nemajú ani šajnu o právomociach prezidenta, teda o úrad, ktorý sa uchádzajú, no tak to sú bohovskí kandidáti, hehe. Napríklad o tom zákone o zbraniach, ktorý pobere držiteľom zbrane. Už som čítal, že sa písali petície, a pod. a vláda serie na to, lebo vie, že sprostý občan, odzbrojený občan a chudobný občan je najviac poslušný občan, jedine Harabin povedal, že to je protizákonné a dohodu s EÚ vypovie. Takisto plno ďalších vecí - napr. prijatie demisie Lajniaka. Jasne povedal, že Lajniak porušil ústavu, kedy demisiu vzal naspäť, jasne povedal, že Kiska porušil ústavu, že neprijal lajniakovu demisiu, ale slovači toto zrejme nevadí a tak si nechajú kálať drevo na hlave, a aj toto médiá nejak potichu nechali zapadnúť pracom, hoci sa tu jednalo o porušenie ústavy najvyššími činiteľmi, ale pokiaľ Fico niečo predne, tak je už mediálna hystéria, a takisto aj Dankov titul, hoci Sevcovič tiež jasne podvodne užíva titul Judr. a aj to povedal len Harabin, lebo nikto ani z novinárov nedosledoval to, ako sa k titulu dostal, novinári u nás...hehe, kapitola sama o sebe.
|
Str, 13.03.2019, 23:13 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 17.04.2012, 18:31 Príspevky: 2588 Bydlisko: Vychod
|
|
Str, 13.03.2019, 23:26 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

Ogo, tak u teba zvitazila kolegialita  . Harabin povedal,ze je protizakonne zobrat ludom zbrane..... A ktoryze to sudruh sudca bol pri podpisovani lisabonskej zmluvy,ktora umoznuje kecat bruselu do nasej ustavy a umozni unii demokraticky nam tie zbrane pobrat?Teda,oni nam ich nepoberu...oni zariadia,ze ich odovzdame sami.Cely byvaly sudruh s jeho pravnickymi prespekulovanymi kecami moze ist akurat do prdele a nie sa sudit s bruselom.Zakony unie su vdaka lis.zmluve nadradene nasim a rozhoduje vecsina.Uplne demokraticky.Takze,kym v tej unii budeme,tak vzdy budeme demokraticka mensina,ci uz bude suruh sudca sediet v kresle,alebo nie.Ak ho zvolia,tak budem veeeelmi zvedavy,ako bude vypovedavat tu dohodu  .Potom nezabudni dat link,aby som to neprepasol  . To,ze harabin vyhral sudy neznamena,ze je cisty.To znamena len to,ze nase zakony stoja za hovno,jeho protivnici su hlupaci a on dokaze tie nase za hovno stojace zakony perfektne vyuzit vo svoj prospech.Ale v ziadnom pripade to neznamena,ze ich vyuzije v nas prospech  .Ale vravet vie pekne  a hlavne vravi to,co chcu jeho ovcania pocut  .Nevravim,ze sa jeho reci nepacia aj mne.Len to vravi neskoro a nesmel by som poznat jeho minulost,aby som mu mohol verit pol slova. Joe,caputova je nahrada za kisku....lenze jej chyba skolenie v siajej  ...teda,vlastne na benzinke v juesej  tak preto keca tak debilne.Ale aj tak jej vela ludi skace na lep  .Skoda,ze si nemozem pustit telku.Nemci na gorlitzi asi stavaju koncentrak  ...polisov,psov,stanov ako nasrate,nieto ani kde zaparkovat a kolona pred hranicou hadam 5km.Asi uz nacvicuju rozsypanie unie  . Madar by mi ako prcident nevadil,ale musel by mat harakter.A harakter ho nema  . Marian jasne,ze nema sancu....este je u nas moc dobre a ked sa to uz posere,tak zas nebude mat.Potom nastupi niekto,proti ktoremu bude majo vypadat ako slnieckar  .Ale majove reci sa mi vidia daleko uprimnejsie,ako sudcove....tak asi bude moj favorit majo v prvom kole.
|
Str, 13.03.2019, 23:42 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
|

Ze historia sa bude zase opakovat s tymi,, pracovnymi,, ci ako ich nazvat lagrami ?  Zeby nemcuri uz mali zalozny plan ?  No kedze si tu diskusiu nekukal -bola v rovnaky cas na Ta3 a aj Stv1 ale napriklad v stv stale opakovali moderatori ,ze kandidati maju urcity dlhy cas na otazky co ma aj nasralo kedze stv platime z koncesionarskych poplatkov tak im nic nebranilo aby sa diskusia vysielala pre mna za mna aj do skoreho rana  A potom dalsia chyba bola ,ze mali dat otazky-neako ich stylizovat a kandidati mali na ne odpovedat najpr jasne ano alebo nie a az potom ku odpovedi dolozit ju tymi ,,omackami,, aby sa niektori nemohli z tych otazok vykrucat ako z hovna lebo z niektorych odpovedi si clovek len mohol typnut co dany kandidat tym myslel za odpoved  Ze nic svatoborne sa clovek nedozvedel.A k Majovi zbytocne mu dat teraz v prvom kole hlas aj tak nema sancu ja asi tiez radsej hned podporim mensie zlo v talarskej ciapke aby sa dostal do druheho kola proti caputke . Ale uz niektore portali zacinaju udavat internetove prieskumy kde ,,talarnik ,, uz ma viac hlasov ako sefcovic,ze smeraci nevsadili na toho najlepsieho konika vyberom toho europskeho hujera 
|
Str, 13.03.2019, 23:56 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Ale ved to je zamer takychto relacii!Keby mohla byt odpoved len ano-nie,kto myslis,ze by sa do takej relacie hrnul?To by potom buduci politik nemohol povedat,ze on to myslel inak,ako to ovcan pochopil  ...a take veci sa v politike nerobia  .Je si to pzrem potom doma z jutube,ak to tam bude.Teraz som dopozeral zopar diskuzii,co mi mlady stiahol do usb a najviac na urovni sa mi zdala diskuzia maja s danom. Ak moj hlas majovi prepadne,tak ma to nebude dako srat....aspon mu napravim skore.Mensie zlo som volil minule a uz zo seba nebudem robit uzitocneho hlupaka.Talarnik po volbach urobi to,co robi stale,-preoblecie talar...teda,kabat. Ak vyhra caputova,ci nedajboze sevcovic,tak to budem brat ako trest pre narod,ktory dostane takeho prezidenta,ako si zasluzi.S tym sa neda nic robit.Je demokracia.
|
Štv, 14.03.2019, 0:05 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
|
No len nas Slovensky narod je uz trestany neako zbytocne dlho 
|
Štv, 14.03.2019, 0:16 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

Bahno, tá zmluva by sa podpísala tak, či onak, to nebola robota jednotlivca, talárnika alebo netalárnika, to bola politická objednávka Bruselu. Ja som ju neštudoval, ale ak som správne pochopil, tak migračnú politiku aj ostatné dôležité zákony necháva v kompetencii národných štátov. Okrem toho, tam má byť, že únijné právo nie je nadriadené ústavným právam jednotlivých členov únie, však v opačnom prípade by nemohli protestovať voči kvótam nie ???? Podobne so zbraňami, je to odporúčajúci predpis, a nie je nadriadeným našim zákonom, len netreba to prijať. Je plno takýchto vecí, ktoré sa u nás akceptujú z Brusela a nemajú právny podklad, a prijímajú sa pod politickým nátlakom Bruselu, lebo nemá im kto oponovať z SK lebo nemáme takého štátnika ako napr. Orbán, lebo Slováci sa boja. Ja som aj v minulom príspevku písal, že žijem na národnostne zmiešanom území, kde hoci je Slovákov väčšina, nedržia spolu a Maďari držia spolu, však je nonsens, že Madar Bugár si dal kandidatúru na Slovensku, a to je len za to, lebo Slováci nedržia spolu. Ja nie som obhajca Harabina, ale je evidentné, že Kotleba sa nedostane nikde, a zo zvyšku Caputová - Sefcovic - Harabin jedine talarnik je iný a hovorí ináč ako tí dvaja. Ja nikoho nenavádzam koho voliť, je to každého súkromná vec, ja som už dávno rozhodnutý a keby tam nebol Harabin, tak volím Kotlebu, hoci Kotleba aj keby vyhral, tak ho neuznajú a dajú protest na voľby, proste Kotleba by musel tak zdrvujúco vyhrať, že by to nebolo možné ani nijako vyvrátiť, ale realita mu zatiaľ nenahráva. Môže veľa získať v parlamantných voľbách, ale ak by hrozilo, že veľa by získal, tak jeho stranu zakážu. Doteraz ju za to nezakázali, lebo čakajú na výsledok týchto volieb, koľko peecent by reálne dostal a ak by to ohrozilo spokojné vládnutie oligarchov, tak Kotlebovu stranu zakážu. Téma minulosti jednotlivých kandidátov je veľmi problematická téma. ČSSR bol štát, kde vo vysokých funkciách museli byť straníci. Ináč to nešlo. Teraz je demokracia, už cez 30 rokov, teraz niekomu vykrikovať, že pred 30 rokmi bol komunista alebo v strane, je prd platné, lebo to bola pre tú a tú funkciu existenčná záležitosť. Pokaľ by to mala byť nejaká prekážka, tak 3/4 politickej garnitúry od r. 1989 by musela odísť, resp. by nemohla dostať žiadnu funkciu. Od r. 1989 tu už bolo zopár vlád, ktorým komunisti nevoňali, tak sa pýtam, prečo ich zákonom nevylúčili z politického pôsobenia ??????????? Preto teraz pripomínať, že XY bol pred 30 rokmi v KSČ nemá vplyv na nič. Dokonca aj keby bol spáchal trestný čin, tak je to už premlčané. Tade cesta je už zarúbaná. Ja komunistov neobhajujem, len chcem poukázať na rozdiel v tom, že pred r. 1989 ak niekto chcel funkciu, tak musel mať aj stranícku knižku. A teraz je demokracia a viďho, koľko politikov mené svoje stranícke tričká, kabáty...a dokonca aj počas pôsobenia v parlamente. Do parlamentu sa dostane na chrbte nejakej strany, potom z nej vystúpi, prestúpi do inej strany alebo si založí platformu alebo je nezaradený. Ako volič sa pýtam, koho vlastne zastupuje ?????? Sledujem politiku a keďže mám už skoro 60 rokov, viem porovnávať a preto viem aj s čistým svedomím vyhlásiť, že u mňa najspravodlivejšou a najviac vymakanou stranou bola KSČ. A to som bol celý život nestraník čo som dostával aj patrične vyžrať, ale ja si nesťažujem, lebo to bolo moje vedomé rozhodnutie a keby som chcel, tak sa k nim pridám a mal by som sa ešte lepšie. Najmä vtedajšia politická kultúra a slušnosť ľudí sa nedajú absolútne porovnávať s touto žumpou, čo je teraz akože národná rada. Bodka.
|
Štv, 14.03.2019, 1:16 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
|
Ogo ,ze za sociku clovek musel byt v strane aby mal neaku funkciu a v kapitalisme tiez musi byt v neakej strane aby mal teply flek  Ale toto s tym prezliekanim kabatov a preskakovanim z jednej strany do druhej a potom,ze nezavysly,ci nezaradeny tak toto by trebalo zmenit v ustave alebo v parlamentnom poriadku ci pravidlach alebo ako sa to vola . Jednoznacne ked neaky kandidat vystupi zo strany tak nereprezentuje jej nazory a hned musi aj odist -vystupit z parlamentu a za neho by mala dosadit strana ,,nahradnika,, ineho svojeho kandidata a tak by to malo byt  . Ze toto s Tebou suhlasim . Jednoducho ustava nie je vo vsetkom dokonala a trebalo by v nej neake veci upravit no ale tych veci co by trebalo upravit by sa nazbieralo 
|
Štv, 14.03.2019, 1:51 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|