Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 18.05.2025, 0:06
Dnes je nedela 18. mája 2025, meniny má Viola a zajtra Gertrúda

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
.....Keď som kúpil Jeep, tak za mnou boli chlapci s kriminálky, samozrejme v robote, aby o tom zamestnávateľ vedel, a oháňali sa, že autom bola spáchaná trestná činnosť a pôjdem na výsluch do BA....
S úsmevom by som súhlasil. Pokiaľ nie si obvinený, tak ťa môžu vypočúvať len ako svedka, aj to len vtedy ak je už meritórne rozhodnuté o začatí trestného konania aspoň vo veci. Ale o tom ťa musia poučiť. Zo zákona. Ak to nespravia, bum, majú smolu. Ako svedok máš zo zákona nárok na preplatenie ušlej mzdy kvôlu úkonu a preplateniu cesty.

Ešte ku kotlebovcom.
Ja nechápem komplet ich stranu, že si tak nechajú kydať na hlavu. Komplet v parlamente, vláde, v médiách ich označujú za fašistov. A oni nepodniknú nič na ochranu mena, vážnosti ?
Fašizmus je definovaný svojimi znakmi ale o tom, kto je alebo nie je fašista, extrémista, musí rozhodnúť štátna inštitúcia podľa zákona. Nie je možné niekoho označovať v parlamente takými slovami, pokiaľ o tom nie je nejaké rozhodnutie !!! To sú základné zásady a pokiaľ kotlebovci si nechajú takto rúbať drevo na hlave, a nevedia sa domôcť spravodlivosti, ako chcú pomáhať ľudom, ked sa sami nevedia zmôcť na nič iného len na kecy prípadne odovzdať šek, na základe ktorého ho chcú zavrieť do basy ???
Pokiaľ štátna inštitúcia nerozhodla podľa zákona, či sú kotlebovci – mazurekovi fašisti alebo nie, či ich strana je fašistická alebo nie, tak v takom prípade ich nesmie nikto označovať takým slovom.
Preto nechápem, prečo ako strana, či ako jednotlivec nepodali žalobu na súd pre ochranu dobrého mena.
To na čo čakajú ? Aby si celé Slovensko zvyklo na to, že sú fašisti ???
Nikdy nezabudmen na TV diskusiu niekedy z obdobia mečiarizmu, kedy každý jeden kopal do Mečiara, tak v TV nejaký redaktor už začal dusiť JUDr. Cupera, z HZDS. Ten len počúval tie drísty, a usmieval sa. Keď redaktor skončil a JUDr. Cuper dostal slovo, tak s úsmevom na tvári povedal redaktorovi, či si je vedomí toho, že za to, čo práve povedal, na neho môže podať žalobu. Pán redakto zbledol, začal koktať a už začal niečo splietať mimo. No a Cuper mu to s kľudom vysvetlil, a debata išla ďalej a pán redaktor bol ako zmoknuté kura. A to mu len s kľudom oznámil, že aby pán redaktor vedel, na čom je. A presne toto mi chýba na kotlebovcoch. Vedia robiť plamenné reči ale aby niečo spravili pre ochranu svojho mena som sa zatiaľ nikde nedočítal. A pokiaľ to skutočne ani doposiaľ neurobili, tak to vidí komplet každý jeden, že v tejto oblasti nekonajú, že sú slabučký ako čaj.
JUDr. Cuper nikdy veľa nenakecal, ale ak niečo povedal, to bolo radosť počúvať. Nikto s ním nechcel robiť debaty na odbornej úrovni, lebo všetkých vyškolil ako analfabetov.

Pia, 08.04.2022, 11:25
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Mazurek ma niektore nazory celkom dobre ale je to este mlade ucho bez skusenosti ,ze Deti volit nebudem . No a Kotleba urobil v zivote velku politicku chybu v minulosti s tymi pochodami pospolitosti kde hailoval a tym padom je uz jeho povest nastrbena hoci rozumne rozprava :D Ze fakt ostava alebo volit mensie zlo Ficka alebo zase Mariana ktory nema sanca vyhrat ani zostavit s nikym vladu :smt017

Pia, 08.04.2022, 11:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ja Ti neviem, ale za ten čas čo Kotlebu poznám, ešte z čias slovenskej pospolitosti, som ho hajlovať nevidel. A to sme chodili po rôznych chatách ale aj protestoch.

Mazureka voliť nemusíš, ale aj Uhrík je mladé ucho? Alebo Suja, Kočiš, Durica?

Pia, 08.04.2022, 12:04
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Marian bol v minulosti zachyteny na viacerych videach v hluku hailujucich pochodujucich ludi. Ze to uz sa neda vymazat + ani nemal neake normalne ,,osobnosti,, na hlasovacom listku . A uhrik robi politiku a chce sediet na viacerych stolickach . Cize volby nevyhraju a nikto sa s nimi nechce spajat a to je velky problem .Cize minimalna sanca na zostavenie vlady a tym padom je to v dnesnej dobe akoby vyhodenie hlasovacich listkov von oknom . Bohuzial ale taka je situacia,ze ked sa nechcu spajat s nim tak budem musiet volit mensie zlo co ma vacsiu sancu vyhrat nad tymito Blaznami a realne aj zostavit vladu . Lebo tito blazni su schopni sa aj s desiatimi stranami zase pospajat a zostavit zase taku cirkusovu vladu :smt021

Pia, 08.04.2022, 12:21
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Joe,lenze prave to mensie zlo co vladlo minule ma obrovsku vinu na tom,ze nam teraz vladne terajsie zlo a tragedia je,ze volici uz nato zabudli a to minule zlo ma obrovsku sancu vratit sa spet.
Takze otazka nestoji tak,ze ci je mazurek mlady(kopec mladych a daleko vecsich chujov je vo vlade aj teraz),ale skor tak,ze ake ma vizie a ako si predstavuje ich naplnenie(lebo toho,ako uspesne naplnaju svoje vizie terajsi mocipani sa desim).A to by sme zistili az keby bol zvoleny.Ci by pametal na predvolebne sluby,alebo nie...a to je ta sanca pol na pol,ktoru som spominal.U tych,co pri koryte uz boli je 150%na istota,ze na sluby zvysoka seru a mna udivuje,ze sa im znova paradne dari ohlupovat ovcanov.
Ja uz mensie zlo volit nepojdem,aj ked to bude to pomyslene vyhodenie listka oknom.A ak nebude kandidovat strana co nema v programe slovaxit,tak na volby uplne serem.
Netusim ci majci niekde hajloval(podla mna nie,lebo by uz sedel)...mne nepasuje preto,lebo sa priliz ohana bohom a tak mam dojem,ze v ich strane robia pastierov cernoprdelnici.A tych ja nemusim.
A mozno si starosti s buducimi volbami robime zbytocne...s300 je uz na ukrajine.Sice tento tvor tvrdil nieco ine....
https://www.youtube.com/watch?v=3NJxDuIDs3U
....ale je to znamy vojnovy stvac (s modrou...nie krvou :wink: ),tak jeho kecy treba brat s rezervou.A vlastne mu ten moderator nechal zadne vratka.....
Kua,aby ho este nenapadlo,ze nastala prilezitost pomstit sa rusom za 68my :smt139 a nasi mladi nemuseli rukovat .S tou s300 to asi nebol dobry napad....takto drazdit rusa si nedovolil ani amik.Alebo je to na amikov prikaz?To by mi skor sedelo,ked pozeram z akych tvorov je zlozena vlada.Tak Joe,hadam nam k stilkam a huskam treba dokupit aj dake rp2ky :-D ....co povies?

Pia, 08.04.2022, 18:14
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Joe, pošleš mi, prosím Ťa, také video? Bol som pár rokov v Slovenskej pospolitosti a žiadne hajlovanie som tam nezažil.

Bahno, Mazurek síce nemal možnosť zmeniť veľké veci, ale už len na tom odhodlaní vidno, že to myslí vážne. Kto z nás by to všetko vydržal? Určite by bolo pohodlnejšie tam ticho sedieť za 4,500€, možno ešte nejaký kšeftík si zariadiť a ísť si svoje.

Pia, 08.04.2022, 20:53
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Sak vravim :wink: !Pokial nedostane moznost ukazat co vie,tak to nemoze ukazat.takze az keby vyhral volby by sme sa dozvedeli,ako to naozaj myslel.To,ze ticho nesedi a neberie 4,5 neukazuje na nic.Niekomu staci ticho sediet a zhrnat,iny k tomu citi potrebu prejavit sa.Ci uz hlasnejsim prejavom,ci robenim zo seba sasa.....
Ale az ked je clovek na rozhodujucom fleku,tak az vtedy sa ukaze to,ci tie svoje prejavy myslel vazne.
Ako vravim,najkvalitnejsie prejavy maju politici ktori este niesu,alebo uz niesu pri hlavnom koryte :wink: .
Ti,ktori tam su momentalne velmi casto(vlastne doteraz vzdy) zabudnu na svoje kvalitne prejavy.
Iba nasa skladkova sa drzi svojho slubu :mrgreen:

Pia, 08.04.2022, 21:13
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno
„......Takze otazka nestoji tak,ze ci je mazurek mlady(kopec mladych a daleko vecsich chujov je vo vlade aj teraz)....“

===Ale šéfe, Mazurek nie je vo vláde !!!
Mazurek je poslanec NRSR., kde sa dostal ako kandidát za poslanca na listine ĽSNS, skade vystúpil v januári 2021. Koho teraz vlastne zastupuje ? Keby to bol čestný chlap, tak mandát vráti strane ĽSNS. Ale je to asi taký istý prevracač kabátov ako Pelegriny, ktorý sa dostal za poslanca cez Smer a potom keď už bol zvolený, tak zo Smeru ušiel. Koho aj on zastupuje ? Všetci títo prebehlíci alebo obracači kabátov by mali mať povinnosť mandáty vrátiť materskej strane, ktorá im umožnila vstup do politiky. Sú to obyčajní prevracači kabátov a zradcovia materských strán. Kde je záruka, že zase neprevrátia kabát ? Raz zradca – navždy zradca.

Pia, 08.04.2022, 21:22
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ogo, ale z LSNS odišli hlavný ťahúni. Bez nich ide LSNS dolu vodou a hlavnú zásluhu na tom má Kotleba.
Mazurek stratil mandát a ľudia ho tam prekrúžkovali zo 150teho miesta.
Takže sa na to môžme pozerať tak, že LSNS ich dostala do parlamentu, alebo oni tam dostali LSNS.

Pia, 08.04.2022, 21:53
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Podla mna mate obaja pravdu.Ja na to pozeram tak,ze do politiky sa nemoze dostat cestny clovek.Nemal by ho tam kto navrhnut a ani by nedostal dost hlasov.Stale plati stara pravda,ze kazde hrable hrabu k sebe.Ide len o to,ze ako cisto.Ci zhrabnu vsetko,alebo nechaju aj pre ostatnych.Doteraz hrabali tie hrable dost docista,lenze terajsie akoby za sebou tahali este aj mop.Ale to musia.....tie pred nimi urobili svoju pracu dost ''poctivo'' :-D .

Pia, 08.04.2022, 22:18
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No pozerať sa na to, kto koho dostal do parlamentu, sa dá jedine jedným spôsobom a síce, či sa títo poslanci dostali do parlamentu ako súkromné, nezávislé osoby alebo ako členovia nejakej strany, t.j. v tomto konkrétnom prípade ĽSNS.
Takže tá odpoveď je dúfam zrejmá.
Napokon sám Kotleba povedal, že nebyť jeho, tak Mazurek dodnes zbiera kdesy jablčka....

Či ide ĽSNS dole vodou sama od seba alebo za to, že odišli tí tzv. „hlavný ťahúni“ nič nemení na tom, že títo ťahúhi až v dobe kedy boli poslancami NRSR za stranu ĽSNS materskú stranu zradili a opustili. Horekovať nad tým, že hlavnú zásluhu na tom má Kotleba takisto neobstojí, lebo tá jeho družina sa poznali roky pred voľbami a tak museli mať prečítaného pána Kotlebu. Takže kľudne sa mu mohli vykašlať na jeho stranu a založiť si vlastnú stranu a pomocou nej sa pokúsiť dostať sa do parlamentu. No nejak to tak nespravili, ale spravili zo seba hrdinov až po tom, ako sa do parlamentu dostali na Kotlebovom chrbte.
V podstate sú to klasickí zradcovia, ktorí využili materskú stranu ako výťah do parlamentu a potom z nejakých kvázi sprostučkých výhovoriek stranu opustili. Mali okamžite prísť o mandáty, kvôli zrade na voličoch.
Zradili stranu, ale hlavne zradili voličskú základňu.
Raz a navždy sa etablovali ako Kotlebovi poslanci, potom to dorazili zradou materskej strany.
Žiadna politická strana s nimi nebude nikdy spolupracovať, ostali osamotení. Ostali do počtu, nič nevedia ovplyvniť, nikto sa s nimi nebaví.

A tu končí príbeh o statočných junákoch, ktorí zradili a opustili svoju stranu, ktorá ich dostala ku válovu.

Naposledy upravil OGO dňa Sob, 09.04.2022, 0:02, celkovo upravené 1

Pia, 08.04.2022, 22:27
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Luther najdi si videa na nete kde clenovia pospolitosti hajluju -jedneho casu ich zdielalo vela ludi :-D Ze nebudem tu teraz hladat nieco co som uz xy krat videl. Ogo o tom sme tu sa uz bavili,ze ked vystupi niekto z strany a je za tuto stranu aj v parlamente tak by mal byt nahradeny nahradnikom z tej strany ale bohuzial trebalo by zmenit tusim zakon aby to malo hlavu aj patu :smt017 A k Mazurekovi-sak je to este mlady neskuseny a naivny chalan len na inej strany ,,barikady,, ako z druhej strany taky napriklad simecka ci seliga. Ze mlade neskusene ucho a takychto este netreba tahat do velkej politiky a uz vobec nie im dat nieco riadit,ovladat :smt021 No ale po dnesku uz zacinam uvazovat ci neake druhe volby vobec budu :smt017 Lebo tito cirkusanti si vymyslia hocico aby nemuseli byt ked tu buduu rozne nudzove alebo ine stavy ked teraz budeme v nemilosti batusku Putina :?: :smt135 Bahno neake ,,zelezo,, sa pre pripad nudze najde :mrgreen: Ale tu u nas na vychode ho teraz ukrajinci budu asi ponukat aj s cukrikami a cigaretami ako bonus :-D

Pia, 08.04.2022, 23:46
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
[ Bahno neake ,,zelezo,, sa pre pripad nudze najde :mrgreen: Ale tu u nas na vychode ho teraz ukrajinci budu asi ponukat aj s cukrikami a cigaretami ako bonus :-D[/quote]

:smt023 :smt023 :smt023

Prejdem kade chcem - skoro všade !

Sob, 09.04.2022, 6:59
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Joe,rp2=rucna pila dvojmuzna :wink: ...tzv./bruchatka/ :wink: .Pili sa nou lahsie,ako pilit s najkvalitnejsou huskou ruskym sposobom (so zabrzdenou retazou :mrgreen: ),kedze do nej nebude benzin :-D .
''zelezo'' zasa bude treba nato,aby sme sa pri pracne napilenom dreve mohli ohriat aj druhykrat(a neohrieval sa pri nom niekto iny) no a do toho zeleza treba zasa nejaku zasobu ''cennych'' kovov.Lebo bez nich nema cenu ani to ''zelezo'' a pouzivat ''kosu'' ako kyjak v 21. storoci.....
S dalsimi volbami to vidim podobne ako ty.Terajsi mocipani sa chovaju tak akoby presne vedeli,ze dalsie volby uz nebudu.Takze vedia nieco,co my nie.Na druhu stranu nechcu vediet,ako koncia marionety ich panicka,ked splnia svoju ulohu....pripadne,ked sa nico zvrtne.Vid afgan v poslednej dobe a zavody marionetiek so startujucimi lietadlami :wink: .Taky simecka,ci seliga sediaci na zatahujucomsa podvozku letuna v ktorom mizne skladkova s nadom a korcokom by bol zaujimavy pohlad :D .
Ogo,je logicke co pises.Akonahle poslanec opusti stranu za ktoru bol zvoleny,mal by z parlamentu vypadnut.
Na druhu stranu.....ak sa strana za ktoru bol zvoleny zacne menit ,nemozno sa jej clenovi cudovat,ze ju chce opustit.To mas ako s uniou.Vstupovali sme do uplne inej,nez aka sa z nej stala teraz .
To,ci s nimi bude,alebo nebude chciet niekto spolupracovat je diskutabilne.....predsa len koryto je jedno a svin okolo neho plny chliev.A pokial jedina strana vevyhra volby tak,ze na spolupracu nebude potrebovat inu,tak sa nic nemoze zmenit.....to je jasne uz z principu.

Sob, 09.04.2022, 7:19
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno:... Na druhu stranu.....ak sa strana za ktoru bol zvoleny zacne menit ,nemozno sa jej clenovi cudovat,ze ju chce opustit....

No hej, akurát stranu tvoria ľudia, teda členská základňa., a členovia určia, čo sa bude v strane diať, nieže sa strana začne meniť ? sama od seba a členovia čo ? blbé detičky ???, nie nie, strana, čo ide do volieb musí byť vyprofilovaná s jasnými stanovami. Akonáhle sa tam niečo začne meniť v rozpore so základnými princípmi strany, tak to nie strana sa začne meniť ale jej členovia dostávajú iné chúťky a chcú ich presadiť. Čiže začiatok konca. Jasný príklad strana bývalého prezidenta kisku, ten akonáhle zistil, že je odpísaný od všetkých vrcholových funkcií, tak stranu rovno opustil a čím jasne ukázal svoj charakter potkana. No a tá bábkoherečka úspešne završila rozklad strany na drobné, lebo ona je tiež len produkt na jedno použitie, výsledok jej samostatného konania je strata členov strany.

Sob, 09.04.2022, 10:44
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný