Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 12.05.2025, 0:51
Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 673, 674, 675, 676, 677, 678, 679 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Rusaci uz podla vsetkeho na ten Kijev pojdu lebo inak by sa tam zase nazhromazdilo kopec zapadneho sajrajtu s zbranami vsetkeho druhu a to rus nechce+ ked bude rus rozbehnuty tak uz sa nezastavi :-D A inak nerad to pisem ale Robo je hajzlik co vie plebsu hodit aj neaku kost ,ze chlieb a hry :-D . A momentalne niet ani koho volit ,ze Robert to isti co by som nikdy v zivote nepovedal :-D Kedze Marian nema pri sebe odbornikov + asi ani nebude moct kandidovat, Mazurek s Uhrikom tym ide o miestecka a Pele je liberalno uniovy zradca -prezliekac kabatov :smt021 O zvysnej bande zase sa ani neda uvazovat. Ze nic ine ako Robert neostava -bohuzial :smt139 :?

Ned, 31.07.2022, 20:57
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tak ma mozete volat/nostrodamus/.Ako som prorokoval,na cele revolucie proti robovi bude v jej zavere stat na jej cele robert :cry: .A to bude prvy raz co sa nebudem unuvat k volbam.Jednoducho mi bude jedno ktore zlo bude zvolene.Medzi nimi je tak maly rozdiel,ze mi to nestoji za ten strateny cas.
S tym kyjevom mozes mat pravdu.Rus sa uz rozbehol....ale vies ako to chodi v politike.Vcerasi bratia sa dnes rezu,predvcerajsi smrtelni nepriatelia si zajtra budu sepkat lichotky a sluby ktore o mesiac porusia.... :smt078 ....tazko povedat ako to skonci a kolko ludi to este odsere.

Ned, 31.07.2022, 21:59
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno dochodcovia vidia u Roba mensie zlo ako u matelka. Staci ked ti povedia,ze robo im na konci podpisal 13 dochodok v sume 460e a matelko slubil,ze to netrusi a nakoniec to zrusil a dal im v priemere len okolo 150eur ako 13 dochodok-odmeny pod vianocny stromcek :-D To iste s vlakmi zadarmo :-D A podobnych pripadov je viac . Ze ludia pozeraju na stav v penazenke a robo bohato rozdaval pre svojich ludi ale hodil aj neaku kost -omrvinku chudobine :-D A matelko rozdava svojim este viac a chudobine neda ani tu kost ale im este aj berie . Ze preto je robo mensie zlo ked to tak zjdnodusim :-D :-D :-D

Pon, 01.08.2022, 12:29
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Joe,, plny suhlas, a este dodam, Robo aspon aj robil nieco pre tento stat a nevypredal ho ako tato cvarga

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Pon, 01.08.2022, 18:56
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Joe,ved o to ide,ze na konci :wink: ,ked vedel,ze on to platit nebude.Ze mu na lep sadli dochodcovia sa necudujem....ale ze aj ty :smt139 ?
Je fakt,ze oproti tejto havedi je mensie zlo...dalo by sa povedat,ze ovela mensie,ale pre mna dost velke nato,aby som ho nevolil.
Efi.....,ze nevypredal :shock: .To myslis vazne?Akurat ho asi ide jebnut,ze nestihol odpalit to,co odpalili terajsi banditi.

Pon, 01.08.2022, 19:25
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Palko prekvapil....
https://dennikstandard.sk/221971/ako-st ... rporation/

Pon, 01.08.2022, 23:02
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No s tym ,,13,, dochodkom to mal urobit davno to je pravda ale zeby po nom nebolo z coho tie odmeny vyplatit je blbost !!! Pozri kolko presafaril matelko na to velkoplosne testovanie ala druha bomba ci snp ci jak to nazval a miliarda v cudu, Zbrane na ukrajinu a veci okolo toho uz bude asi druha miliarda skoro .. Ze peniaze na tie dochodky by sa nasli :-D Ze Robo to urobil neskoro aby sa zapacil ale nic tragicke lebo spajza prazdna nebola :-D

Pon, 01.08.2022, 23:15
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ved vravim,ze roba asi ide jebnut pri pomysleni,ze prachy na testovanie pristali v igiho vrecku a nie v robovom :wink: .Hadam neveris tomu,ze robo by to robil inak :shock: .Vlastne robil....zatial co igorovci to testovanie a opichanie podavali ako svoj vymysel(a preto sa pred castou naroda zhovadili),robovci by to podali ako vymysel europy a zhovadili by ju.Mozno za robovcov by sme boli ''dobrovolne'' opichani uz vsetci :smt139 .

Uto, 02.08.2022, 16:22
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tak sa splnili tuzby poniektorych ''vykladacov pravdy'' a sme odpojeni zatial len od ruskej ropy.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... .seznam.cz
Sice sme sa neodpojili my,ale odpojil nas rus,lenze na zaklade nasich sankcii a silnych reci nasich ''politikov''.
Som zvedavy,kedy rus zavre kohuty aj na plynovode a ako budu situaciu riesit nase ''elity''.

Uto, 09.08.2022, 15:45
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
[quote="bahno"]Tak sa splnili tuzby poniektorych ''vykladacov pravdy'' a sme odpojeni zatial len od ruskej ropy.
Sice sme sa neodpojili my,ale odpojil nas rus, :smt152 Nie rus nas odpojil ale ten skurveny U K R A I N E C Volodimir,,,

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Uto, 09.08.2022, 19:53
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
To som sa prave este nedozvedel,ci kohuty zavrel rus alebo ukrajinec.Ak ukrajinec,tak by som rad vedel,ci na ruskej hranici,alebo na nasej.
Ak rus,tak sa mu necudujem..../davate sankcie ktore mi neumoznuju zaplatit za tranzit,tak si do nadrzi mozte nachcat :-D a ja predam ropu inemu.Kde ju vezmete vy/ :smt139 ......
Tak som zvedavy,ako z tohto jebnuti eu papalasi vykluckuju.

Uto, 09.08.2022, 20:55
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
bahno píše:
Tak sa splnili tuzby poniektorych ''vykladacov pravdy'' a sme odpojeni zatial len od ruskej ropy.
Sice sme sa neodpojili my,ale odpojil nas rus,lenze na zaklade nasich sankcii a silnych reci nasich ''politikov''.
Som zvedavy,kedy rus zavre kohuty aj na plynovode a ako budu situaciu riesit nase ''elity''.

Len pre info Rusi nas neodpojili ale ti uzasny ukrajincania presne zelensky lebo odmietol prijat pladbu od ruska za tranzit ropy a povedalze rusi mu nezaplatily.

Naposledy upravil duskkko dňa Str, 10.08.2022, 9:37, celkovo upravené 1

Str, 10.08.2022, 9:35
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
efendi píše:
bahno píše:
Sice sme sa neodpojili my,ale odpojil nas rus, :smt152 Nie rus nas odpojil ale ten skurveny U K R A I N E C Volodimir,,,

Presne ako vravys.

Str, 10.08.2022, 9:35
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tak vraj toto bolo uz strvrte odpojenie od zaciatku vojny na ukrajine a vypada to,ze 3 sa nasim pajacom podarilo ututlat a stvrte odpojenie vykecal az rus.Vypada to,ze naozaj odpajal ukrajinec,lebo nase vlady cusali.Keby nas odpojil rus,nepisalo by sa o nicom inom.Len toto uz nedokazali ututlat.Ropa vraj uz znova tecie a tak nasi pajaci bud nejako pohrozili volodymyrovi,alebo obisli vlastne sankcie :mrgreen: :smt121 a ostali za chujov pred rusom aj normalnymi ludmi.Niezeby predtym neboli :wink: .

Str, 10.08.2022, 22:10
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ja uz som pred mesiacom cital na telegrame -socialnej sieti,ze ropa netecie :? Ale v mediach u nas bolo ticho a potom zase ticho :-D Az som sa cudoval,ze to nebolo vytrubene vsade mozne :smt017 Rusaci uz by mohli spratat toho Volodu do laty -idealne do truhly . A amiíkom nakopnut rit :-D Nech sa to ukludni uz

Str, 10.08.2022, 23:58
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 673, 674, 675, 676, 677, 678, 679 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný