Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 10.05.2025, 14:41
Dnes je sobota 10. mája 2025, meniny má Viktória a zajtra Blažena

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 679, 680, 681, 682, 683, 684, 685 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
https://www.youtube.com/watch?v=Dkrzmsv_40g
Praveze zaoberat sa tym,kto a ako sa zasluzil o neuspesnopsti referenda je velmi potrebne,ba priam nutne!
Ved fico sam tvrdi,ze referendum bola hlavne zasluha smeru.Takze vsetkym protificovcom stacilo pocut,ze to zastituje smer a ich neucast bola jasna.
Plus uplne vymlyta mladez,ktora sa zaujima maximalne o to,aby mali novy ajfon a mohli postovat a pozerat lajky na instaci....
...automaticky sa predpoklada.....si robis prdel?Nepredpoklada sa nic!Vecsina volicov tam ide podla toho,co pocuju v mienkotvornych mediach a vidia na volebnych plagatoch.Malokto pozera do minulosti,co ten ktory politik robil pred par rokmi,co sluboval,co robil.....a preto si ovcania stale volia tych,co ich ojebali nielen jeden krat.

Ned, 22.01.2023, 12:47
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
BOOBLE píše:
No Slováci referendum paráda. Buď tu žijú samí milionári alebo debili.

Tak skor to druhe,, :smt151 inac plny suhlas,, :smt023

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Ned, 22.01.2023, 13:08
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ako statna moc zmanipulovala referendum....
Ked pozeram na predrefendove ''nezavisle'' :smt126 :smt126 :smt126 prieskumy,tak tam vychadzala ucast na referende niekde aj cez 90%.Cize co si povedala vecsina jebnutych rozmaznanych a lenivych ovcanov?
Predsa jednoduchu odpoved.../ked ich tam pojde tolko,tak ja nemusim/.A nesiel.

Ned, 22.01.2023, 16:30
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
Ale ako má pomôcť pán Boh tomuto národu, keď to národ nechce ?

Preto ja hovorim ze treba este vydrzat pokial nebude horsie ,ludom to zatial nevadi aku maju vladu a zivot :smt017

Pon, 23.01.2023, 18:12
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Milan píše:
OGO píše:
Ale ako má pomôcť pán Boh tomuto národu, keď to národ nechce ?

Preto ja hovorim ze treba este vydrzat pokial nebude horsie ,ludom to zatial nevadi aku maju vladu a zivot :smt017

Presne takk mas velku pravdu..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt023 :smt156

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Uto, 24.01.2023, 16:42
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Kua,ked som v 2020 vravel aby mi na igora nesiahali a nechali ho v opozicii,malokto mi veril a vsetci ho povazovali za mesiasa.Tak si zvolili namiesto podvodnika unterwassermana :-D .
Keby za tym pultom stal namiesto igora robo,tak by jeho rec znela stejne,len by vymenil mena.
https://www.youtube.com/watch?v=QTFKTQ0uMmk
Inak sa igorovi v tom prejave nedalo nic vytknut.Hadam len,ze zabudol spomenut,ze kde su tie 3 miliardy co smer kazdy rok kradol a igorovci ich nekradli.No a ked este vysplechol ,ze oni neukradli ani euro.....to uz prestavali posobit tabletky a igor zacal bluznit.Inak mal celkom dobry prejav.
Preto sa cudujem ludom,ze namiesto zlodeja a podvodnika si zvolili ineho zlodeja a podvodnika.
Inak,ked som pozeral ako nadsene frcala druzka nasho ''prcidenta'' blahozelat jeneralovi pavkovi s ktorym sa stroji navstivit toho uspesneho herca u nasich vychodnych susedov,tak by som hadam zacal doporucovat mladsim rocnikom aby zacali balit plne polne :cry: .

Ned, 29.01.2023, 10:55
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Maju spolocneho sponzora tak ho musela prist pozdravit a podporit :-D A maju ist v najlblizsej dobe na navstevu fetaka zelenaca do Kyjeva :-D Ze uz by Batuska mohol konecne zariadit,ze sa z neho nevratia :-D 2 alebo 3 muchy jednou ranou by boli poriesene :smt121

Ned, 29.01.2023, 13:27
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Sak vravim,ze idu navstivit toho perfektneho herca.Akurat ten mal toho ''sluhu ludu'' hrat na javisku,nie v skutocnosti.Neodsralo by to tolko ludi.
batuska si ho prave musi hyckat,nie zlikvidovat.Mrtvy hrdina vie byt nebezpecny.

Ned, 29.01.2023, 18:36
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
".....Kua,ked som v 2020 vravel aby mi na igora nesiahali a nechali ho v opozicii,malokto mi veril....."

- komu si to vravel ?
- kto ti je ten igor, že ti na neho siahli ?
- kto ti mal veriť a keby ti aj niekto veril, tak sa malo čo stať ?

Ned, 29.01.2023, 20:09
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
V robote sefstvo volilo igora(ty nevies kto je /volajtemaigor/ :smt126 ?),tak som im vravel,ze je to podvodnik a nech ho nevolia,aby ostal v opozicii.Tam bol dobry,lebo ako podvodnik a zlodej presne vedel co robia ini podvodnici a zlodeji a dobre nato ukazoval.Zbytocne,lebo ti zlodeji a podvodnici zas ziskavaju stratene hlasy.
Igor mi je dobry zlepsovac nalady,lebo urobil presne to,co som od neho cakal a paradne vyjebal so svojimi volicmi :smt023 .
Verit mi mali ti z okolia co ho volili a keby mi verili,tak by sa stalo to,ze by sa igor so svojou bandou do vlady nedostal.Neverili mi a tak to odsrali.Teraz odseru to,ze srali na referendum.Skoda,ze aj ja s nimi,aj ked som igora ani nikoho z tej bandy nevolil a na referende som sa zucastnil :cry: .

Ned, 29.01.2023, 20:48
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
.........Verit mi mali ti z okolia co ho volili a keby mi verili,tak by sa stalo to,ze by sa igor so svojou bandou do vlady nedostal.Neverili mi a tak to odsrali...........

Hmmm, neviem aké početné je to "okolie, co ho volili", ale reálne by si musel ovplyvniť desiatky a desiatky tisíc ľudí....teda komplet na celom území štátu....to by si musel disponovať celkom slušnou výbavou či už technickou alebo mentálnou...každopádne je fajn vedieť, že výsledok volieb je za to taký, lebo "ti neverili".
OK, nabudúce povyprávaj niečo o červenej čiapočke.

Ned, 29.01.2023, 21:20
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Co ti uleteli vcely,alebo si vstal zlou nohou :shock: ?Uznavam,ze som to napisal dost debilne a ty si ma chytil za slovo :oops: .Nemal som napisat,ze keby mi verili,ale skor,ze keby to vnimali tak ako ja.Spokojny :smt156 ?

Ned, 29.01.2023, 22:41
Frajer

Odpoveď s citáciou
Treba v prvom rade vysvetliť voličom, že keď budú srať na svoje volebné právo, tak nám tu bude vždy vládnuť banda debilov, ktorú si zvolia paštekári.
Na voľby nechodí ani polovica voličov (ak áno, tak len výnimočne).
Pri takej účasti sa potom "víťaz" volieb domnieva, že ho volilo 24 percent oprávnených voličov (olajno 2020)
Získali 24 percent hlasov z 50 percent voličov.
Neviem presné počty, ale u náš je tuším okolo 4 000 000 voličov.
Výsledky sa prepočítavajú na tento celkový počet.
Čiže matelko debilko si potom myslel, že ho volilo 1 000 000 ľudí. Ale v skutočnosti ich bolo 500 000.

Preto treba chodiť voliť, už len pre ten pocit, aby niekto nemohol povedať, že som dal hlas kokotovi len preto, že som nebol hlasovať.

Pon, 30.01.2023, 0:03
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Suhlas :smt023 !Na druhu stranu treba pozerat na to,ci ten novy ''mesias'' nahodou uz u koryta nebol a ak bol,ako sa jeho povolebne ciny zhodovali s predvolebnymi slubmi.A co robil tak 10-15 rokov predtym ako sa rozhodol ist ryzovat do politiky.Lenze ludia maju kratku pamet a tak sa nam vo vlade striedaju kadejake divne tvory a len si menia fleky ako 12ti mesiacikovia.
Potom by mali byt uplne zakazane kadejake ''nezavisle'' prieskumy,ktore velmi ovplyvnuju myslenie volicov,kazdy kandidat by mal mat v statnych mediach rovnaky cas na oblbovanie volicov a kazda strana by si svoju cinnost mala platit zo svojho.
A samozrejme by malo byt statom kontrolovane financovanie kadejakych mimovladok tak,ako to maju v ''baste'' :smt126 demokracie a v totalitnom rusku.V obidvoch to funguje.

Pon, 30.01.2023, 7:09
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
[quote="bahno"]Co ti uleteli vcely,alebo si vstal zlou nohou :shock: ?Uznavam,ze som to napisal dost debilne a ty si ma chytil za slovo :oops: .Nemal som napisat,ze keby mi verili,ale skor,ze keby to vnimali tak ako ja.Spokojny :smt156 ?[/quote]

Pán Boh daj šťastia, zdravia !

Nejde o moju spokojnosť, ja som to čítal a podľa textu to tak vyzeralo, že ten igor ti je nejaká súčasť, alebo nejaký veľmi blízky príbuzný, keď si sa o ňom tak vyjadril.
A že máš možnosť ovplyvňovať výsledok volieb.
Preto ma to tak zaujalo, preto som napísal tie otázky.

Pon, 30.01.2023, 12:37
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 679, 680, 681, 682, 683, 684, 685 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný