Dnes je sobota 10. mája 2025, meniny má Viktória a zajtra Blažena
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
OGO
OFFROAD Expert
|
|
Str, 12.06.2024, 19:41 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2552 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|
Sak jasne....amik vzdy ''obhajuje''  demokraciu tam,kde je co ukradnut. Plus sevastopol,plus moznost (po vzati ukrajiny do nato)vykrikovat,ze ''dobyvacni'' russssaci (dufam,ze som napisal dost s pre ''demokratov''  ) sa zas o kus priblizili k nasmu ''obrannemu''  spolku.....no,nekup to  !
|
Štv, 13.06.2024, 14:20 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Čítam - vraj mala čaputová nejaký príhovor - no tak som si prečítal pod článkami komentáre - tak odhadom 70-80 % komentárov je úplne proti nej, a to som napísal diplomaticky, čítal som komentáre pod asi 3-4 spravodajskými portálmi, ktoré obvykle čítavam, no dostala tam "pekné" ohodnotenie. Ináč najväčšia nálož bola asi v Čechách, kde ju vyznamenal český prezident a ona vyznamenala jeho. Za mňa 100 bodov.
|
Pia, 14.06.2024, 22:06 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Ja som prihovor ani nepocuval. Stacilo mi vidiet nadpis. Vraj ''moje milovane slovensko''  . Tak nam skladkova otocila o 540° a ''tuto krajinu'' zacala odrazu nazyvat slovenskom. A dokonca milovanym  . Tie vyznamenania prave sedia!Take tvory si ich mozu davat akurat medzi sebou.Nik normalny by ich od nich neprevzal. Lenze skladkova uz ide do prdele a my by sme sa mali venovat skor podrazom,ktore na nas chysta nova vlada. Toto je napriklad velmi zaujimava infoska..... https://www.youtube.com/watch?v=CJRTyTZG8ks....byvali preobleceni sudruhovia potvrdzuju prislovie o starom psovi..... Z toho by sa volici konecne mohli poucit,ze opakovanim stale stejneho postupu sa nikdy k inemu vysledku nedopracuju.
|
Sob, 15.06.2024, 8:34 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

Ja to nevidím ako niečo čo by nemohlo byť. Keď taký kaliber ako kiska alebo caputová môžu mať to zabezpečenie, tak prečo nie aj predseda vlády ? kiska aj caputová preukázateľne niekoľkokrát konali proti Slovensku, a to či už v rovine politickej alebo trestnej. Ale keďže Slovensko nemá dostatočne silné orgány na to aby sa právo dodržiavalo aj na najvyššej úrovni, tak sa nič nedeje. Mňa zaujala správa, že sa niečo deje ohľadne tých darovaných tryskáčov. Čistý trapas, lebo nevedia nájsť právnu analýzu, či sa darovať mohli alebo nie. A na to pán darca Naď na tlačovke začne mávať nejakým papierom, že analýza je a on ju má. Kokos, niečo neskutočné. Aj na najmenšom obecnom úrade je každá štátna písomnosť evidovaná, opatrená pečiatkou s dátumom. Na ministerstve obrany ju nevedia nájsť ??!!! Kokos ako je možné, že neprešla registratúrnym záznamom ???? Ako je možné, že Naď ju má ???? Ako oddôvodní, že ju má ??? a že nie je zaznamenaná v štátnom registri ministerstva obrany ??? Ako je možné, že hoci ju Naď má, nikomu ju neposkytol ???? Najviac zaujímavé je ale, že ako sa vlastne vysporiadali s medzinárodnou vojenskou zmluvou medzi nami a CCCP, ktorá bola dohodnutá oboma štátmi ako nevypovedateľná ???? Ako to darovanie mohla odobriť prezidentka caputová ???? Ako mohla darovať strategické zbrane vláda v odvolaní ???? Tu je tak veľa otázok, že na Slovensku sa toto nikdy nevyrieši. Ten, čo by mal ešte pred darovaním zakročiť, teda generálny prokurátor si pomýlil svoj úrad a v podstate nekoná. Som veľmi zvedaví ako sa toto všetko utrasie, lebo rusáci sú na medzinárodné vojenské nevypovedateľné zmluvy hodne citlivý. u nás to možno vyšumí, lebo sa boja postupovať v zmysle spravodlivosti, ale dozvuky to mať bude.
|
Sob, 15.06.2024, 20:36 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

O to zabezpecenie az tak nejde.Aj ked by som pre niektorych namiesto dozivotneho zabezpecenia videl skor dozivotie..... Na druhu stranu.....za svoje funkcne obdobie kazdy z nich zarobil ci nakradol tolko,ze po odchode od koryta by som im uz nedal nic. Je nas ''zamestnanec'' a radovy zamestnanec co aspon daco robi pre stat dostane po skonceni pracovnej zmluvy holy k..... Ale narazal som na to obmedzovanie zhromazdovania. Takze nemozes protestovat (niezeby som na nejake protesty chodil....nato je este moc dobre) pred domom nejakeho skorumpovanca,budes chciet usporiadat protest proti vlade a nebudes moct,lebo sa tam prave vtedy bude konat zhromazdenie za  vladu.....A suuhovia si uz osefuju,ze vzdy,ked sa bude mat konat protest proti....  . Ad migy.....snad si nemyslis,ze keby bol vladol robo a minister vojny bol ''kapitan'',zeby tie migy na okrajinu nesli? Hadam niesi tak naivny.Sak vsetko co igorovci robili,zacali robit robovci. Len mali stastie,ze ich ''zvrhli''  igorovci a tak museli za robovcov porobit vsetky tie nepopularne opatrenia. A tym padom bol na cele ''revolucie'' ktora zacala proti robovi v jej zavere na jej cele robo  . To nevymyslis....to je politika. A este mu bohove pomohol ten pokus o vrazdu. Vypada,ze sa z toho vylize v pohode bez nasledkov a este mu to nazenie dalsich sympatizantov. A umozni mu to utiahnut sroby daleko vecsim momentom,ako pred tym atentatom. Plus tie kecy o slobodnom vyjadrovani.....po ''sudruzsky'' to znamena,ze sice mozes slobodne vyjadrit svoj nazor,ale ci po jeho vyjadreni ostanes na slobode..... 
|
Sob, 15.06.2024, 22:06 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8011 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Ned, 16.06.2024, 10:23 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

- obmedzovanie zhromazdovania.... - protestovat pred domom nejakeho skorumpovanca.... Toto sú prvky, ktoré nastupujú ak zlyháva úradná moc. To je to, čo od začiatku píšem. Na SK absolútne nefunguje právo, vymožiteľnosť práva. Kto by išiel protestovať pred dom nejakého skurumpovaného politika, keď by ho úplne normálne a právne čisto odsúdili a zavreli ??? A hlavne rýchlo a bez prieťahov ??? No ale to by muselo fungovať právo !!! Tu na SK sa niektoré prípady naťahujú celé roky, však za tú dobu je už všetko inak. Na konkrétnu ilustráciu - Valka zavraždili v jeho dome v Limbachu 8. novembra 2010., a tu teraz píšu, že .... V kauze vraždy advokáta Valka ešte nie je vytýčený hlavný termín pojednávania... https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... ednavania/Koľko je to rokov ??? To nie je normálny súdny proces, to je jedna justičná katastrofa. Základom je právo a vymožiteľnosť práva ! Ďalej treba si uvedomiť, že akú právnu silu má občiansky protest pred domom nejakého skorumpovaného politika. Žiadnu. Nulovú. Ľudia sa zídu, poklebetia, zakričia si, zamávajú mávatkami a ide sa domov. A to je tak všetko. Druhá vec: Na základe posledných masových protestov občanov voči politike vlády sa preukázalo, že to nie sú klasické občianske nepokoje - protesty, ale sú organizované politickými stranami, v našom prípade hlavne PS !!! Nedávno som čítal článok, kde boli konkrétne spomenuté výdavky na taký protest už len prenájom pódia, zvukotechniky, výroba transparentov a mávatok - to sú ťažké tisíce a tisíce eur a to vari budú platiť naši nespokojní voliči ???? https://ereport.sk/kto-plati-protesty-opozicie/Ale kdeže, oni sú tam len ako kulisa, všetko platia politické strany, ktoré to organizujú, lebo prehrali vo voľbách tak sa snažia touto cestou vyvolať akože občianske nepokoje v štáte. Veď keby od protestujúcich občanov začali organizátori vyberať peniaze na uhradenie výdavkov na protest, kto tam prišiel ???? akonáhle by sa rozšírilo, že sa za protestovanie musí platiť tak by tí ľudia stade zutekali ako myši !!! ....A este mu bohove pomohol ten pokus o vrazdu..... No, to je téma na špekulácie. Pre tých, čo radi špekulujú, je tu link kde sa XY celkom podrobne zaoberá, ako to vlastne bolo ??? čítajte, lebo to za chvíľu asi zmažú... https://magazin.ksbforum.info/clovek-sp ... lni-ludia/
|
Ned, 16.06.2024, 11:34 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

Nezmazu. To je tam uz dost dlho. Vznikne nato asi viac verzii...ako vzdy.....,v kazdom pripade to vlada vezme ako dovod na utiahnutie zavitov. Obcianske protesty nikdy niesu spontanne,ale vzdy ich niekto vyvola pre svoj prospech.Protestujuci su tam len ako uzitocni idioti a preto ja na protesty nechodim. Obciansky protest pred domom vladneho skorumpovanca nema ziadnu pravnu silu.Ukazuje len na nasratost ludi. Silu bude mat az vtedy,ked budu nasrati fest a na nejaku pravnu silu sa vyseru. Silu potom budu mat v tom,co budu drzat v rukach  ...a kluce to uz asi nebudu. Aj ked taka vidlicova 80ka.....  . ....Zakladom je pravo......nemyslim si. Pravo to su zakony napisane pre vrchnost,aby mohla bez problemov ovladat plebs. Nato vrchnost vymysla za-kony.A za-kony su napisane tak,aby ich traja pravnici dokazali vysvetlit na 4 sposoby. Kazdy iny a kazdy logicky vysvetlitelny. Takze nahovno. Valka zavrazdili.....mal nieco na vtedajsich mocnych a ako vravim,v politike sa na mocnych nesiaha.To v zachvate megalomanstva skusil len igor a hned dostal poza usi. Niezeby mali vyberat prachy od protestujucoich ovcanov....,prave stat by prachy co ukradne nam vsetkym nemal davat stranam.Mali by si to platit sami strannici,ako si clenovia platili za komancov. Na riadne protesty je u nas este bohove a tak budu protestovat len ludia ktorych zblbne jedna,druha,ci tretia strana. Aby boli protesty ucinne,musia protestujucim najprv umierat deti. Potom ich matky dokopu jebnutych chlapov ktori to nechali dojst tak daleko k tomu,aby pohli ritou a zo zlych casov zasa skusili urobit dobre.A ako pozname z historie(ci aj sucastnosti),ti picusi namiesto toho,aby sli robit poriadky s tymi co to sposobili,pojdu sa mlatit s rovnakymi chudakmi ako su sami. Chore. Pustil som si peleho prejav. Keby som doteraz zil na mesiaci,tak by som si povedal,/toto bude prezident,akeho by som volil sam/. Lenze z mesiaca som nespadol,doterajsie fungovanie noveho precidenta mi nasepkava,ze z toho prejavu mu mozem verit len to,ako opisuje chovanie ludi za vojny a ako sme optimisticky pozerali na nase totalne okradnutie a ojebanie preoblecenymi sudruhmi v 89tom. Inak to boli klasicke kecy politika zabetonovaneho pri svojom koryte. Ani som to nedopozeral. Ked som videl zuzin kysly vyraz,tak mi to trocha spravilo naladu......ale pelemu s jeho minulostou verit nemozem. Ako herec je inak paradny  !
|
Ned, 16.06.2024, 19:20 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

Prejav Pelegriniho som nepozeral nepočúval. V poslednú dobu už nezvyknem počúvať prejavy politikov, lebo tie prejavy nepochádzajú z ich hláv ale sú napísané nejakým tímom, ktorý to vypracoval. Politikov, ktorí bez papiera nevedia podať riadny ucelený prejav je málo. Chápem, že ak má niekto historický a dôležitý prejav ako teraz Pelegrini, tak potrebuje nejaké body o ktorých bude hovoriť, ale aby mal tam napísané všetko od á po zet, tak to je prd platné, lebo ak by mu náhodou tie papiere niekto ukryl, tak čo bolo by ticho ???? Caputová, kiska, a ost. bez papiera tliachali jednu frázu za druhou. Keď boli v TV, tak už dopredu vedeli aké otázky im dajú a dopredu sa na odpovede pripravovali. Keď sem-tam došlo v TV na nejaké iné otázky, tak už tliachali. Najlepším príkladom toho bola tá Jeremiášová, bábková herečka, ktorá riadila informatiku, o ktorej nevedela nič. A tak to aj vyzeralo. A už nepozerám ani politické diskusie, lebo naši politici nepoznajú taktiku a stratégiu pri diskusiách. Na jednoduchú otázku kde by mohli odpovedať áno - nie, tak začnú siahodlho kecať o ničom a v podstate ani neodpovedajú na otázku. Alebo sa nechajú ako malé deti vyhecovať blbými otázkami od ešte blbejších moderátorov typu makara, jančárová alebo ten múdri z markízi. A popritom by ich mohli s úsmevom naperách doslova znemožniť pred kamerami v priamom prenose, ako napr. to nie raz spravil JUDr. Harabin, keď mu kládli blbé otázky a on im tak isto blbo odpovedal načo moderátor mu povedal, že onodpovedi nerozumie, a Harain s úsmevom mu povedal, že to je jeho problém a mal sa viac a lepšie pripraviť na reláciu a moderátor sa začal červenať. A nikdy nezabudnem kedy moderátor chcel vyžmýkať JUDr. Cupera, ten sa ho opýtal s úsmevom, či pán moderátor to čo tvrdí myslí vážne, a moderátor samozrejme že áno, a že prečo sa ho na to Cuper pýta, tak mu Cuper s úsmevom povedal, že to čo moderátor tvrdí je trestný čin v priamom prenose a on na neho za to podá oznámenie a moderátor v tú ranu začl koktať a bol v perdeli. No lenže táto garnitúra politikov na to nemá aby vedeli takto komunikovať. A preto už poslednú dobu ich ani nepozerám - nepočúvam.
|
Pon, 17.06.2024, 11:21 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Tiez ich nepozeram,ale pocuval som ho popri vareni obeda.Mala ho manzelina pusteneho na mobile. Vypada to,ze to nemal napisane,ale nadrel sa to. Ja ani neposudzujem politikov podla toho co vravia,ale podla toho,co robili. Takze preobleceny sudruh ha rabin sice vedel debilneho moderatora zotriet,ale ked som si spomenul,ze kto bol pri zavadzani za-konov co nam zas odstrihli z akejtakej slobody,tak sudruh sudca by sa v mediach radsej ani nemal ukazovat. takze politikov delim na tych co ma uz ojebali a na tych,co to este nestihli. Od hadraku tam bol samy podvodnik,ci priam zlocinec bez ohladu na to,ci vedel dobre komunikovat,alebo nie. Ale skodit,kradnut a klamat im slo uplne hviezdickovo.
|
Pon, 17.06.2024, 14:39 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8011 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|

Troska to tu oprasime,,, Počtěte si... PLYN - ROZESÍLEJTE !!! - Včerejší zpráva o plynu. POSÍLEJTE VŠEM AŤ TO NAROD VÍ‼ U nás je to přísně tajná informace! V Bruselu i v Praze vypukla mezi politiky panika. Rusko prolomilo plynovou blokádu Evropy. Události v Bulharsku mají rychlý spád. Jakmile ruská velvyslankyně v Bulharsku Eleonora Mitrofanová oznámila, že nevidí žádné problémy v obnovení plnohodnotného zásobování Bulharska plynem z Ruska, daly se události rychle do pohybu. Nový ministr energetiky Bulharska Rossen Hristov nechal zastavit “pro administrativní nesrovnalosti” výstavbu plynovodu do Řecka, kterou Bulharsku vnutily USA za předchozí vlády Petkova. Američané totiž chtěli do Bulharska přes Řecko dodávat svůj zkapalněný plyn. Hned poté Hristov zrušil kontrakty na dodávky plynu LNG, který se měl přes turecké a řecké přístavy dopravovat loděmi do Bulharska podle smluv uzavřených Petkovem – jako důvod zrušení smluv Hristov uvedl likvidační ceny, které si Bulharsko nemůže dovolit”. A do třetice Hristov oznámil, že dodávky ruského plynu do Bulharska jsou nevyhnutelné, a obvinil předchozí vládu Petkova z úmyslného poškozování, a požádal Rusko o pomoc v boji proti energetické chudobě! Bulharsko čekají nové volby a všichni politici vědí, že kdo sežene levný plyn a elektřinu ten vyhraje. Brusel i Praha se obávají, že po Bulharsku bude obdobný vývoj následovat v Itálii, a potom v celé Evropě!!! Rusko i Bulharsko jsou letití spojenci a v politice zachovávají neutrální vztahy. Ani Hitler nedonutil Bulharsko, aby Rusku vyhlásilo válku. Bulharsko si stále cení osvobození ze staletí trvajícího osmanského jha Ruskem. Podle Putinovy velvyslankyně Eleonory Mitrofanové stačí do Kremlu vyslat posly a zaplatit rubly a hned může být teplo a levno i v Čechách!!! Mimochodem, přímé dodávky levného plynu z Ruska už mají sjednané kromě Bulharska také Maďarsko, Rakousko a Německo!!! Aby se něco změnilo v Česku, muselo by jako v Bulharsku dojít k pádu vlády bruselského (i amerického) chráněnce Petra Fialy, jinak nás čekají likvidační časy!!! Vyhnání od koryt se vlastizrádci bojí, proto je embargo na tak důležité informace!!! POSÍLEJTE VŠEM AŤ TO NAROD VÍ‼ Takze kde je zdravy rozum UNIA ??????? 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Pia, 04.10.2024, 8:44 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Efi,mas aj daky zdroj? Volako sa mi o tom nedari nic blizsie najst.
|
Ned, 06.10.2024, 22:09 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
ceny plynu v usa sú cca 4-x lacnejšie ako v europe, tak koľko to bude vladať ešte potiahnuť europa ?
|
Pon, 07.10.2024, 7:42 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
bahno píše: Efi,mas aj daky zdroj? Volako sa mi o tom nedari nic blizsie najst. No doslo to meilom je to asi z telegramu.. overyt by sa to dalo tak ze pozret si co je v Bulharsku, a potom by to uz bolo jasne ale niak verym tomu..no uvidime.. 
|
Str, 09.10.2024, 12:02 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|