Dnes je utorok 13. mája 2025, meniny má Servác a zajtra Bonifác
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2552 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|
Efi,kim na svoj narod zvysoka sere  .Sice nieje amicky ritolez,ale je amicky(teda amickych jastrabov a zbrojarskych magnatov) padny argument na vytahovanie penazi od obycajnych amikov. By som povedal,ze si ho ti jastrabi a magnati platia a hyckaju  . Skorumpovanych malokto potresta....jedine,zeby sa nechceli rozdelit,ci sa korupciou obohatili malo a tak by z toho mal malo aj kim(ci iny vladca  ),tak sa nejaky mensi korupcnik privre,ci obesi v demokratickejsej spolocnosti. Akurat sa mi vidi,ze si unijni mocipani zacinaju brat z kima priklad.Takze onedlho mozeme byt na tom ako korejci.....bez aut,bez zradla....bez tepla(oni tam aspon nemaju zimu).....cenzura uz je.....potom sa k moci dostane nejaky europsky kim(ada)  ....A to sa razdva moze stat.
|
Štv, 14.04.2022, 21:56 |
|
 |
tibik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 15.03.2009, 22:18 Príspevky: 2349 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
bahno veru že tu zimu maju a ešte aku , ale inak suhlas 
_________________ Ex. XJ. 2,5td 1998. WJ 2,7 crd 2002. zatial leštenka . Grand Vitara 2,0td 2006 3dv. WK/WH 3crd. 2006. Prejdem kade chcem - skoro všade !
|
Pia, 15.04.2022, 8:39 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Tak prosím, dneska som sa dočítal, že Kotleba prišiel o mandát poslanca a zaniká aj klub ĽSNS, nemá dostatok členov. Z pohľadu občana SR mi stále nedochádza, čo vlastne chcel dosiahnuť pán Kotleba svojou aktivitou.... https://www.topky.sk/cl/10/2298735/Kotl ... tok-clenovNo ale nemusíme zúfať, lebo na Slovensku chce vzniknúť ďalších desať nových politických strán! Mimo iného, v článku sa uvádza, že na Slovensku momentálne funguje vyše 160 politických strán a hnutí, z toho vyše 90 je v likvidácii. https://www.topky.sk/cl/10/2297557/Zrej ... ych-stran-
|
Uto, 19.04.2022, 22:57 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
fiha, obvinili Kalinaka aj Fica, niečo sa deje...plus že vraj sa objavil obsah Lučanského mobilu, samé pikošky,
|
Str, 20.04.2022, 12:20 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

Co chcel dosiahnut.....nuz hadam to,co aj ostatni politici.Coraz plnsie koryto.Akurat on chcel oddialit znicenie narodneho povedomia v ovcanoch a neuvedomil si,ze proti srackam zabalenym v zlatom obale nema u ovcanov sancu. Zaujimave(ci hrozne  ) je,ze ho za nacizmus odsudili ti,co v susednej krajine nacizmus horlivo podporuju a fasistom majciho nazyvaju ti,co raketovou rychlostou u nas fasizmus realizuju.....to nevymyslis  . No a cim viac stran,tym viac ich sympatizantov,tym viac rozdeleni volici.....a vovovovoto gou,ne?Divide et.....  .A ti,co tahalu za nitky spoza opony mozu byt spokojni  . ...obvinili kaliho a roba.....co by sa malo diat?Divadielko pre ovcanov,alebo po nasom,jedni mafosi chcu zlikvidovat druhych.Za starych cias by sa strielali tomygunmi,teraz sa budu bit prostrednictvom skorumpovanych sudov. A robovia dostanu ochutnat vlastnu polievocku  .Aby sa daco zmenilo,museli by povesat vsetkych co sa zucastnili vladnutia od hadraku a zacat od zakladov.Lenze by zas nastala situacia,aka bola po 48mom.Vyhadzat stare struktury nieje problem,ale odkial vzat nove s praxou je otazka na ktoru je velmi tazko najst odpoved. A preto sa to zvycajne skonci tak,ze namiesto starych svin nastupia nove rovnako,alebo este viac nenazrate.
|
Str, 20.04.2022, 12:48 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Koluje informácia o tých ruských raketách čo naša vláda darovala Ukrajine, že tam je zmluva s rusmi, že systém nemôžu predať iným bez ich súhlasu, lebo ak predajú bez súhlasu, tak pokuta vo výške ceny systému. Je to informácia spoza buka, toto by mohli preveriť naše médiá, len či to je predmetom novinárskej práce ?
|
Str, 20.04.2022, 13:02 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Ved o tom sa vravi uz davno.Predmetom novinarskej prace to moze byt,ale nasi ''novinari'' maju tiez svojich panov.....rovnako,ako nasa vlada a musia posluchat.A tymi /panmi/ nemyslim slovensky narod. No a novinarov ktori o tom pisu zvycajne nik ''uvedomely'' nevnima.Inak,nam to moze byt v podstate jedno.Vypada to,ze sa to ruti do takych sraciek,ze ci je o nejaky s300(pripadne nejaku lod,ci letun) viac ci menej,na tom vobec nezalezi.Ktovie,ci ten system este vobec existuje  .Propaganda na obidvoch stranach frci tak,ze gebls by sa v dnesnej dobe plazil len kanalmi a tak uz clovek ani nevnima tie tony sraciek z ''informacnych'' medii.Ja som len dufal,ze rus ukrajinu schramsne rychlo(lebo ked sa uz rozhybal,tak ho nic nezastavi,bez ohladu na silacke dristy usackych agentov v nasej vlade),nech to co najmenej boli obycajnych ludi a on z nejakeho(urciteho) dovodu robi opak.Naozaj mi to pripada tak,ze aj vlada aj dzoua ma na povrazku jeden babkovodic .A jeho umysly s europou su jasne.
|
Str, 20.04.2022, 13:32 |
|
 |
Fefe
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 16.11.2008, 20:51 Príspevky: 1050 Bydlisko: Bratislava
|

OGO píše: Koluje informácia o tých ruských raketách čo naša vláda darovala Ukrajine, že tam je zmluva s rusmi, že systém nemôžu predať iným bez ich súhlasu, jedine čo potvrdil aj napr. Nógrádi Gyorgy odborník na bezpečnostnú politiku, ekonóm, vysokoškolský profesor, kandidát vojenských vied,absolvent NATO, ........ že slovensko hrubo porušilo zmluvu s ruskom a nemohlo BEZ SÚHLASU výrobcu systém odovzdať ďalej. ************************************************************ o sankciách okolo porušenia zmluvy neviem a kompetentný musia povedať v akej rovine je zmluva alebo či má formát utajenia. ************************************************************ Čo je ešte horšie týmto aktom sme dali svetu na známosť,že medzinárodné zmluvy sú nám ukradnuté a ako člen NATO si budeme robiť čo sa nám zachce tak ako aj USA. Veľmi zlý signál v diplomatickom smere svetu ktorý sa ťažko bude naprávať ( ak sa vôbec podarí ) a budeme-sme v diplomatických očiach sveta obyčajný ďalší zradcovia. Jednoducho sme si podkopali svoju dôveru.
_________________ Nissan Pathfinder R51 2005 128kW malá "expedičná" úprava: ASFIRpredný nárazník + ochrana spodku, IRON MANpodvozok, BFG KO2pneu,navijáčik, ARB uzávierky diferenciálov + kompresor
|
Str, 20.04.2022, 15:23 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Fefe,aspon si mi napravil naladu dobrym vtipom  .Sak zmluvy sa porusuju stale,akonahle jedna zmluvna strana nadobudne dojem,ze sa na zmluvu moze vysrat,ze nato si robi co chce nieje ziadne tajomstvo,ze diplomacia je len krajsi vyraz na ojebavanie a co sme v diplomatickych ociach,nato sa mozme zvysoka vysrat.Naco sa ale vysrat nemozme je to,co si pomysli rus.Ci sa takym blbom ktori si zo zmluv robia prdel a kopu do krajiny z ktorej beru zivotne dolezite suroviny a ci by takej krajine nebolo lepsie tie suroviny stopnut. Inak,naka konecne urobila daco uzitocne a splnila ucel,za ktorym ju robovia zalozili  . https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... a-40394331Doverovat si mozme maximalne my medzi sebou,v politike a vysokych prachoch sa dovera nenosi.Tam ma vecsiu vahu to,co kto na koho vie a ako ho moze vydierat,nie to,ako mu doveruje.
|
Str, 20.04.2022, 16:03 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8011 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
 netreba zabudat,, ze,,,polievka sa nepapa tak horuco ako sa vary,  , ono to este bude mat aj dohru.. 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Str, 20.04.2022, 17:32 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
To je jasne.A ta dohra nas asi vyjde draho. Zaujimavy pohlad a aj celkom uveritelny.... https://www.litterate.cz/trocha-velikon ... ropagandy/....takze nas ta dohra vyjde asi este drahsie. Zvlast,ked vezmem do uvahy,co vymyslaju tito nedoleziti hlupaci  . https://www.novinky.cz/domaci/clanek/os ... u-40388698....ci ''uzitocni''(komu?) idioti  ?
|
Str, 20.04.2022, 19:16 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
|
Štv, 21.04.2022, 10:12 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Myslim,ze po darovani tych rachejtli ukrajine uz migy nehraju ziadnu rolu....ci ich uz darujeme(teda nasa ''vlada'') alebo nie. Ale pozeram,ze boj mafie a kosanostry u nas nabera obratky.... https://www.youtube.com/watch?v=jo3ZpMbaLtc....ked uz aj ''kapo di kapi'' zacina vypadat volaky neisty.
|
Pia, 22.04.2022, 20:14 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

Nuž situácia je taká, že sa opakuje história., teda aspon ja to tak vidím laicky, a síce Mečiar, Dzurinda aj Fico majú niečo spoločného a síce to, že istého času boli miláčikmi národa, ale zrejme im sláva a moc stúpla do hlavy a opustili politiku, ktorá ich dostala k moci. Lebo napr. taký Fico raz mal aj celú vládu sám, už neviem kedy to bolo, nechce sa mi hľadať. Takže mali všetko. Mohli všetko. Ale im sláva a chamtivosť zatemnila mozog, a zabudli, že kto ich zvolil do moci – obyčaný ľud. A to zväčša chudobní, v nádeji, že bude lepšie. No a Fico na to akosi zabudol, peniažky delili medzi sebou. Keby nasypal medzi ľud, tak by ho volili furt. Lenže boli nenažraní a vykašlali sa na ľudí. A popritom by stačilo tak málo. Ľudia sú vďační aj za málo, nenažranci chcú stále viac a viac. Ja si myslím, že hlavne tá doba, kedy Fico mal vládu sám, tak to bola premárnená šanca. Vtedy mohol spraviť veľmi veľa, mal neobmedzené možnosti, mali všetko pod kontrolou. Nuž ale premrhal šancu, a výsledok je tu.
|
Pia, 22.04.2022, 23:15 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
To je pravda.Mna najviac zaraza fakt,ze aki su ludia jebnuti a aku maju kratku pamet.Nik si uz nechce pametat,ze robo robil zhruba rovnake svinstva ako terajsi mocipani(len nieje taky jebnuty a robil ich menej okato) a teraz knuci ,ze ich niekto robi jemu.Keby bol pri moci on,robil by presne to,co tito novi,akurat by to dokazal krajsie zabalit.Mozno by proti rusom tak nevyskakoval,ak ho ma na povrazku ruska mafia,ale inak by sa jeho vladnutie nelisilo od vladnutia tejto sucastnej bandy. Tak je len dobre,ze mu nacelnici z konkurencneho gangu davaju ochutnat jeho vlastnu medicinu.Len to zasa protificovsky naladeni ovcania zoberu ako fakt,ze na slovaci nastupuje spravodlivost  .Nie ako konkurencny boj dvoch mafii. Na druhu stranu zasa treba zobrat do uvahy aj to,ze ci politik vobec moze robit to,co sluboval pred volbami.Ci nemusi kracat len po chodniku ktory mu vytycili ti,co ho ku korytu dostali a akekolvek vybocenie zo smeru ma za nasledok odstavenie od koryta.
|
Sob, 23.04.2022, 7:22 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|