Dnes je sobota 10. mája 2025, meniny má Viktória a zajtra Blažena
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
OGO
OFFROAD Expert
|
[quote="bahno"]...Ogo,neboj,pochopil som ta spravne,len som mozno reagoval malo kvetnato na tvoj vkus.... .[/quote] Ty si nejaký domýšľavý...čo tu sem pletieš môj vkus ? čo má môj vkus s preberanou témou ? Čo ty vieš o mojom vkuse ? "...Druhy Tesla sa len tak nenarodi,(ci nebude zoslany  ) a keby sa aj narodil,terajsi mocipani by dali bohovy pozor,aby sa na ziadnom jutub neobjavil  .Tak sa tam objavuju kadejaki ''zazracni'' vynalezcovia,ktori niesu pre zaujmy ''elit'' nebezpecni a v pohode odvadzaju pozornost kde treba  " Neviem, čo si vlastne chcel týmto povedať. Ale je evidentné, že to nie je o téme, ktorú som naznačil, alebo pán to tam jasne vysvetľuje. Zrejme si to nepochopil.
|
Ned, 19.02.2023, 21:27 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.03.2013, 19:37 Príspevky: 2155 Bydlisko: Lipt. Mikuláš
|
Trochu ma zmiatlo to, čo si o Tisovi napísal. Lebo človek, ktorý si o tom trochu naštudoval, resp. vnímal čo rozprávali ľudia, by také niečo napísať ani povedať nemohol. Odporúčam pozrieť aj druhú stranu mince: https://youtu.be/4OKiVBdYR8E
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Ned, 19.02.2023, 21:39 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2552 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|

Trocha ta opravim.Praveze ako clovek co vnima co rozpravali ludia som napisal,co som napisal.Akurat mi to rozpravali ludia s inym pohladom,ako maju ti,co to rozpravali tebe.Musis chapat,ze kolko ludi,tolko nazorov.Uznavam,ze tiso bol postaveny pred tzv. sofiinu volbu......bud pojde s adom a po zniceni(''spojencami''  ) republiky vytvori novu(pod adovym vedenim),alebo zachova vernost republike a sabnu sa o nu madari s poliakmi.Tazka volba a nechcel by som byt v jeho kozi.On sa rozhodol znicit svoju republiku(ako meciar po hadraku) a na jej troskach vytvorit novu.Len mozno tak nenavidel rusov(ako spravny cernoprdelnik  ),ze sa rozhodol spojit s adom a nebral do uvahy adove plany so slovanmi.Tak s adom napadol zssr a to nijako neobkecas,co ako sa budes snazit.Spolu s adom aj prehral a prehru zaplatil zivotom.Normalna vec vo vojne a normalny osud porazeneho.Pohlad tych starcov(pozrel som trocha video co si postol)neovplyvni moj pohlad,ktory som ziskal od stareho otca pred 50 rokmi.On mal vtedy zhruba tolko rokov ako ja teraz a tak vtedy premyslal a spominal daleko realnejsie,ako ti dedovia z toho videa.Navyse,aj ked nenavidel komousov,nebol ani ziadny nabozensky fanatik a to je velmi dolezita vec v nazerani z urciteho uhla pohladu.To je jedna vec.Druha vec je ako vravis,pohlad z druhej strany.Ludia u nas dako nenadavali na nemcov.....u nas mali nemci tylakov a ti sa chovali k ludom uuuuplne inak,ako napr.v ostrom gruni,klaku,nemeckej.....skus tam povedat prezivsim,ze cernoprdelnik tiso s kamosmi nemcami boli taki ludomili,ako ich prezentuju.Jednoducho,kazda vojna rozdeli ludi....tak to bolo u nas,v byvalej juhoske,teraz na ukrajine a zas u nas......proste,kolko ludi,tolko nazorov.
|
Ned, 19.02.2023, 23:35 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8011 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Štv, 23.02.2023, 21:54 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
|
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Pia, 24.02.2023, 7:13 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8011 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Sob, 25.02.2023, 13:11 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Efi, pozeral som ten obrázok kde má byť žaba, ale nejak ju neviem nájsť. U nás som vídaval žaby ale len v potokoch, močiaroch, bažinách, na stromoch len vtákov. Tým netvrdím, že tam nie je...
Ten druhý obrázok - tam asi niekto cvičí podpor ležmo vľavo dole na plochej streche.
PS: Dneska poobede som bol na šťavicu v Tornali, a koho nestretnem ? Fero Švajko, možno si ho aj poznal...
|
Sob, 25.02.2023, 19:50 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

Ja tiez tu zabu nemozem najst a na tom druhom obrazku sa mi najprv zdalo,ze tam niekto sedi na motorke a nie,ze tam prasi volaku kamaratku  . Inak,kto zhadzujete nejake to kilecko,doporucujem pred obedom pozret robov prejav..... https://www.youtube.com/watch?v=pLAAyj4V-Ac....z tych pokryteckych dristov vas urcite prejde chut na zradlo a kto by mal aj napriek tomu nutkanie hodit daco do seba,mohol by skusit ''prezut'' zuzanin ''prejav'' od 1.50 https://www.youtube.com/watch?v=lz9kIvFgpcc....a mate o post do vecera postarane.Mozno cez vstupny otvor  vyhodite aj ranajky.Tak tvor ktory na volebnom plagate hlasal,ze chce aby sa slovaci nebali umierat by sa chcel pred smrtou schovat do bunkra  ?To kde sme?Namiesto toho,aby stal na cele nebojacnych adeptov na zomieranie by sa chcel niekde zasivat? Inak,ked pocuvam ako nas modroknizkovy warlord zurivo dementuje prejavy niektorych ''houxerov''  o moznom vyslani nasich chlapcov ''branit demokraciu'',tak by som bol celkom nachylny verit,ze nejake take vyslanie sa naozaj chysta.Lebo zatial sa vsetko,co nas modroknizkar oznacil za houxy ukazalo ako skutocnost.Nepotvrdilo sa len to,co myslel ako pravdu....- jeho hanlive oznacovanie oponentov a ludi so zdravym rozumom.
|
Ned, 26.02.2023, 13:16 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
A načo sa zaoberať vecami, ktoré len pokazia náladu ? Tento parlament nespadol z neba, navolili si ho ľudia. Tak to musíme strpieť, lebo nič iné nevieme vyprodukovať. Sú staré porekadlá, ktoré naznačujú ako to je. Napríklad vrana k vrane sadá. Takže súčasný parlament je výsledkom volieb ľudí, volili osoby, ktoré sú im blízke. Teda klamárov, podvodníkov, plagiátorov, vojnových štváčov, profesionálnych zabávačov a pod. Oni nevedia vyprodukovať nič viac, len to, čo robili doteraz, teda klamali, podvádzali, a pod. Som presvedčený o tom, že sú sakramentsky radi, že majú voličov, ktorých oklamať je tak ľahko. Keby že viem pred nejakými 20 rokmi ako ľahko sa dá bezprácne zabezpečiť, tak idem do politiky.
|
Ned, 26.02.2023, 19:53 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
Ogo mal si sa ozvat. boli by sme skocili na cafe.. A ta zabba bude asi Rosnicka, tie su zelene a splyvaju s listim, no neviem to niak najst.. 
|
Ned, 26.02.2023, 20:07 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
[quote="efendi"]Ogo mal si sa ozvat. boli by sme skocili na cafe.. [/quote]
No mňa to napadlo, lenže som bol s manželkou...akože nechcem sa na ňu vyhovárať, ale.... Nuž fakt škoda, zavolali by sme aj Fera Švajku. Ináč Fero býva odo mňa na 500 metrov pešo, nestretnem ho nikde, čo je rok dlhý ale v Tornali na šťavici...
|
Ned, 26.02.2023, 20:41 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Ogo,zaoberat sa tymi vecami treba.Hlavne treba otvarat ludom oci,kedze vecsina naroda ma pamet muchy a nedokaze si zapametat ako sa chovali ti ktori politici.Preto ma robert take preferencie a preto moze teraz kritizovat na momentalnej vlade to,co robil sam ked bol vo vlade on.Ked pustim robertovim obdivovatelom jeho dristy ked sa dral do politiky,jeho dristy ked uz bol pri koryte a jeho dristy teraz,tak cumia s otvorenou hubou a az teraz si davaju veci do suvislosti.Ono je jedna vec pocuvat co nadejny politik drista teraz a druha vec je spomenut si,co dristal a ako sa choval predtym.Takze keby kazdy co trocha vnima realitu otvoril oci aspon trom,styrom.....  .Tak by sa rozne skladkove lejdy,kadejaki mafianski starteri ci birmovani komunisti a sfetovane kreatury do vlady nikdy nedostali.Ak by pravda volby neboli zmanipulovane tak,ako nam to ukazali vysledky v ''baste demokracie''  .
|
Ned, 26.02.2023, 21:00 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Bahno., zaoberať by sa s tým mal ten, komu nie je jedno, čo za vláda tu vládne a ako vládne. Preto neuznávam aby niekto „ľuďom otváral oči“. Lebo sa môže stať, akože učme prváčika rovnice, ale on nevie ani čítať ani počítať. Slušný človek do politiky zrejme nepôjde, preto sa tam dostávajú ľudia 3 - 4 úrovne, a to netvrdím ja, to tvrdia študovaní politológovia, že to, čo nám tu momentálne vládne, to je tá 3-4 cenová kategória, ale oni sa tam dostali cez riadne voľby, no a kto ich volil ? no občania, ktorým vyhovuje táto 3 - 4 kategória. A s tým sa nedá robiť nič. Z hovna sa bič nedá upliesť.
|
Ned, 26.02.2023, 22:57 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
|
OGO píše: no a kto ich volil ? no občania, ktorým vyhovuje táto 3 - 4 kategória. A s tým sa nedá robiť nič. Z hovna sa bič nedá upliesť. A to je presne odpoveď na to, prečo by sme sa o tom mali rozprávať a prečo by sa ľudom mali otvárať oči.
|
Ned, 26.02.2023, 23:01 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Presne takto to vidim aj ja. Ogo,to nieje o uceni riesit rovnice prvacika co nevie citat a pocitat.To je prave o jeho uceni citat a pocitat.Lebo teraz ho nieze ucia ratat rovnice....oni mu vysledky rovnice rovno naserviruju.A kedze prvacik nema taku pamet,tak si nepameta,ze tie vysledky serviruju stale ti isti a vysledky stale neodpovedaju realnym vypoctom.Takze prvacikom nedochadza,ze chyba nieje v rovniciach,ale v ''uciteloch''  a tych treba vyhadzat zpoza ''katedry''.Takze prvacikovia musia vnimat aj to co vravia ''rodicia''  ,aj ked sa to diametralne lisi od toho,co im do hlav tlacia ''ucitelia''.Ked sa nato vysereme,tak sa nemozme divit,ze prvacikovia vidia realitu len ocami svojich ''ucitelov''.
|
Pon, 27.02.2023, 7:09 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Google [Bot] |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|