Dnes je piatok 9. mája 2025, meniny má Roland a zajtra Viktória
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
OGO
OFFROAD Expert
|

Za to sa čudujem, lebo kus do toho vidím. Zadržanie človeka môže byť len z prísnych zákonných dôvodov, keďže hlavným cieľom zadržania je obvykle návrh na vzatie do väzby. Policajt (OČTK) aby človeka mohol zadržať, musí mať súhlas prokurátora a prokurátor musí byť kompletne oboznámený s prípadom, aby vedel, či ten súhlas dá alebo nedá lebo v opačnom prípade si to zlízne on, že čo za nezákonné praktiky umožňuje konať polícii, teda orgánom činným v trestnm konaní (OČTK) a teraz nezáleží na tom, či je to NAKA alebo úplne obyčajný príslušník OO-PZ zaradený do funkcie orgánu činného v tr. konaní. Ak dôvody zadržania sa ukážu ako oprávnené, tak prokurátor podá návrh na vzatie do väzby sudcovi. Ak to nevyzerá na väzbu, tak zo zadržania obvykle prepúšťa prokurátor. Ale títo na druhý deň boli prepustení !!! To znamená len jedno - policajt (OČTK) nemal také dôkazy, ktoré by prokurátor akceptoval na podanie návrhu na vzatie do väzby sudcovi, tým pádom je to pre toho pána policajta až deklasujúca hanba, že taký silný zákonný prostriedok ako je zadržanie osoby nemal dostatočne vydokladovaný a tým pádom zadržaný sa mohol na druhý deň s úsmevom porúčať....fakt neviem, čo za kádre sú na tej nake...pokiaľ sa vec dodzigá hneď na začiatku, takobvykle to tak sa aj priebežne už s tým vlečie...ach jaj...ďalšia vec, ak neprešla tá väzba, a zadržaní boli prepustení na slobodu, tak teraz môžu s kľudom po sebe poupratovať. To potom dokazovanie bude o ničom...
|
Pia, 23.06.2023, 22:59 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2552 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|
Ja sa zas cudujem,ze sa cudujes a zaroven pises,ze do toho vidis  .To si poslednych 30 rokov nezil na slovaci?Ja by som sa cudoval vtedy,keby ich v tej base boli nechali a oni sa zacali rozpominat a vykecavat  .Na nake su rovnake kadre ako v inych represivnych zlozkach.Tam ide len o to,co na nich vedia kadre v tych inych represivnych zlozkach. Neboj nic...o tyzden sa vynori nejake nove svinstvo a prekryje toto stare....
|
Sob, 24.06.2023, 20:05 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Písal som, že vidím do toho, mal som na mysli zákonný postup. Ale nevidím do pozadia, kto poťahuje nitkami. Každý OČTK je procesne samostatný a tak ho nikto nemôže nútiť aby konal ináč ako zákonným spôsobom. Na to sa spolieha každý, že sa tu bude pracovať podľa zákona a nie z pozadia všakovakými intrigami. Snahou politikov je ohýbať zákon aby to vyhovovalo im, naposledy kedy chceli zrušiť § 363. Jeho tvorcom mal byť údajne Lipsic, vtedy to vyhovovalo, teraz už zrazu nevyhovuje. Vtedy to vyhovovalo lebo to mohli používať lipsicovci, teraz sa to používa proti nim a už im nechutí vlastná medicína.
|
Sob, 24.06.2023, 21:18 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
No,kto sa spolieha,ze sa u nas bude pracovat podla zakona,tak ten je neskutocne naivny a asi spadol z mesiaca.Pokial by sa clovek po vyse 30tich rokoch podvodov,intrig a zlodejin v politike zacal cudovat az teraz...  .Ved okrem tych intrig,podvodov a zlodejin sa v nasej politike od hadraku skoro nic ine nerobi.
|
Sob, 24.06.2023, 22:15 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
A možno práve preto to tu vyzerá takto. Lebo nie je vytýčená štátna doktrína na niekoľko rokov dopredu. Keď ideš stavať dom, tak prvé čo je, to sú základy, kvalitné dobré. Ináč ten dom je labilný. A presne toto u nás chýba. Výhľad na niekoľko rokov dopredu. Už dávno - dávno sme mali mať platy ako na klasickom západe, ale nejakým čarovaním sme len sluhami toho západu. Len taká drobnosť - sme závislí na dovoze základných potravín. Lebo kedysi sme si vedeli sami dopestovať, kvalitné potraviny. Kedysi sme vyrábali lacno elektrinu, teraz tú našu lacnú si kupujeme násobne drahšiu cez pofidérne kanály. Bez jedla a energie sme závislí na dovoze, takže vyskakovať my nemôžeme, lebo sa nemáme o čo oprieť. Ale je tu demokracia a máme banány. Asi je škoda rozoberať politiku, najmä tú našu. Z TV, rádia nonstop počujem - v budúcich voľbách hrozí, že sa vráti mafia. Akurát už človek nevie, čo je toto, čo tu práve teraz je.
|
Ned, 25.06.2023, 9:08 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

Tak toto zasa media vravia pravdivo.Hrozi,ze sa vrati mafia.Takze sa boja,za igorovu mafiu nahradi ficova,dzurindova,meciarova,ci ta prva z preoblecenych strannikov a roznych rezevnych kadrov ktora sa dostala k moci po prevrate......Asi im tato igorova sedi najviac. Takze na vyber z roznych mafii mame dost a je na ovcanoch ktoru si zvolia.A preto sa ja cudujem,ze si ludia znova a znova volia tie iste xichty ktore ich uz niekolkokrat ojebali a chystaju sa ich ojebat zas. Pozri,ako rastu preferencie ficovi.Pritom prave on mal moznost pozavierat a zostatnit majetok vsetkym ktori sa po prevrate zucastnili na rozkradnuti republiky,zniceni jej potravinovej a energetickej sebestacnosti,=spachali vlastizradu.A za vlastizradu by mal byt len jeden trest,v pripade politika aspon 3x vyssi(ziadna imunita!),ako u obycajneho cloveka.Ta sa od prevratu nestalo a tak je to dokaz,ze od prevratu u nas vladnu len mafie.Otazka je,ze ktora sa do vedenia statu dostane teraz. Mne osobne teraz volby stazuje to,ze ludia ktorych by som volil sa spajaju s pre mna absolutne nevolitelnymi. Ako taketo koalicie koncia sledujeme teraz v priamom prenose.
|
Ned, 25.06.2023, 10:19 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Zaujimava ''debata''. https://www.youtube.com/watch?v=wcu6FihDcYkUhrik tam povedal smutnu pravdu./za vodica autobusu v ktorom sa veziete chcete radsej zlodeja,alebo blazna/? Konecne aj ked asi nechtiac pravdivo zhodnotene moznosti slovenskeho volica.Bud si zvoli zlodejov,alebo blaznov.Ini sa do politiky netlacia.A pritom by volicovi stacilo,keby tam mohol zvolit aspon trocha cestnych ludi  .Lenze taki ani podla uhrika v ponuke niesu.
|
Pon, 26.06.2023, 9:10 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Neviem, či som to tu už písal, poslednú dobu som kus čítal o volebných prioritách našich politikov a v podstate mi vychádza, že je úplne jedno, koho ideme voliť, lebo každý jeden politik chce pre voličov len to najlepšie !!!
...nejak je tu ticho...asi sa politika týka len pár ľudí...a kde zmizol ten usa agitátor, nevieme ?
|
Štv, 29.06.2023, 21:50 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.03.2013, 19:37 Príspevky: 2155 Bydlisko: Lipt. Mikuláš
|
bahno píše: Zaujimava ''debata''. https://www.youtube.com/watch?v=wcu6FihDcYkUhrik tam povedal smutnu pravdu./za vodica autobusu v ktorom sa veziete chcete radsej zlodeja,alebo blazna/? Konecne aj ked asi nechtiac pravdivo zhodnotene moznosti slovenskeho volica.Bud si zvoli zlodejov,alebo blaznov.Ini sa do politiky netlacia.A pritom by volicovi stacilo,keby tam mohol zvolit aspon trocha cestnych ludi  . Lenze taki ani podla uhrika v ponuke niesu.Uhrík je realista. Vie, že sa do koalície nedostanú. A opozícia štát neriadi. Inak má môj hlas.
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Pia, 30.06.2023, 9:48 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Ja este nie som rozhodnuty koho si vyberiem,aby ma ojebal  .Este stale je moc dobre na to,aby sa pronarodne strany dostali do vlady a nie do opozicie.A ak ma pronarodna strana utvorit koaliciu s nejakou co uz vladla a skompromitovala sa,tak musi byt jasne,ze od takeho spolku nemozno cakat nic dobre pre nas. No a pokial sa k moci nedostane strana ktora ma v programe slovaxit,tak mozu slubovat modrejsie z neba a ruzove zajtrajsky ake chcu,u nas sa to bude menit len k horsiemu.Nasi novi ''bratia na vecne casy''  to uz maju osefovane. https://www.pokec24.cz/politika/obrovsk ... veta-v-eu/
|
Pia, 30.06.2023, 22:31 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

Možno na SK ešte nie je čas aby sa slušní ľudia dali do politiky. Alebo sa ten čas už minul. A teraz nemyslím tých „slušných“ ako Šeliga a Farská a ich preslávené pouličné úderky, myslím takých, čo na to majú. Osobne rád počúvam alebo čítam analýzy Chmelára. Je to vzdelaný človek a vyzerá to tak, že nemá pokrivenú chrbticu.
Dosť veľkým problémom našej politiky je, že ona nie je založená na hodnotách ale je založená na princípe proti niekomu. Najprv proti komančom, potom proti Mečiarovi, potom proti Ficovi... Potom by som povedal, že politici vo veľkom využívajú naivitu, prípadne nerozum voličov. Ináč nie je možné aby v parlamente boli plagiátori, osoby s kriminálnou minulosťou, podvodníci, komedianti, prípadne úplne neznáme osoby. Toto volebné obdobie by sa malo referenčne spracovať a nechať vyučovať na politologii, že ako sa dá z ústavnej väčšiny behom troch rokov totálne rozpadnúť, ako sa dá z premiéra dostať za ministra financií a potom na radového poslanca s historicky nejväčšou nedôverou a tak by sa dalo napísať plno vecí. Že ako pani prezidentka sa presadzuje za svoj národ, za svoju krajinu. Spomenul by som, že u nás je toľko politických strán, až je to nepriehľadné. A pritom každá chce len to najlepšie pre voličov ! Popritom to vyzerá tak, že počty politických strán rastú, vznikajú stále nové. Teraz momentálne sa rozbieha nová strana Piráti, kuknite ich stránku, celkom zaujímavé čítanie.
|
Sob, 01.07.2023, 12:54 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Tak slusni ludia by mozno aj do politiky sli,lenze nik ich tam nepusti.Ti, co politikov ovladaju predsa nemozu dovolit aby sa do politiky dostali ludia ktori by neboli korumpovatelni a ovladatelni.Ako by potom presadzovali svoje zaujmy? Pocuval som zo zaznamu toto.... https://hearthis.at/slobodnyvysielac/v- ... n-kotleba/Korony tam majcimu daval dobre zabrat,ale majciho odpovede vecsinou sedeli a boli velmi logicke a trefne  .Hlavne ficovi volici by to mali pozorne pocuvat.Rovnako aj fanusikovia roznych koalicii.Skoda,ze majci tak lipne na nabozenstve a tak moc sa stara zenam do maternic.
|
Sob, 01.07.2023, 21:41 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Tak ako som minule spomínal poslednú dobu som kus čítal o volebných prioritách našich politikov a v podstate väčšina neustále zdôrazňuje nejaké "európske hodnoty". Prosím vás, čo to je ? Lebo ja fakt neviem.
|
Ned, 02.07.2023, 13:04 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Ved pozri co sa deje vo francii,v rajchu,v severskych statoch ci v belgii(najnovsie v svajci) a tam sa europske hovnoty ukazuju v plnej nahote.Takze normalny clovek ktoremu zalezi na jeho rodine a jeho krajine, by mal na politika ktory sa tymi hovnotami ohana davat bohovy pozor.
|
Ned, 02.07.2023, 19:30 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
|
Str, 12.07.2023, 7:40 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|