Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 25.06.2025, 8:41
Dnes je streda 25. júna 2025, meniny má Tadeáš a zajtra Adriána

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Terrano 2 - buchanie, hucanie, bzukanie, predna naprava 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jo jeden z tich dvoch.

otazka: ked mam dole volnobezky mozem s autom jazdit ze ?
resp. chcem vylucit problem volnobeziek lebo vyzeraju neposkodene.

tak ciste teoreticky ked dam dole volnobezky a s autom by som urobil opar kilometrov a nebolo by pocut ziaden buchot trepot, tak viem ze ich mam vymenit...

ak takto mozem ist, ako mam tu os zatoto aby sa mi tam nedostal bordel ... ? nechcem ist do blata, ale predsa aj na obycajnej asfaltke moze prach, piesok, ine necistoty nasadat na os.... hm hm hm ?

Pia, 21.08.2009, 11:27
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ahojte ludkovia,

konecne som sa dostal k mojim milovanym volnobezkam. zhodil som ich dole. zubky vyzeraju ok, proste vyzera to cele dobre az na jeden detail.

Obrázok

neviem ako sa to vola, takze suciastka v strede obrazku :) to je ok, vyzewra to akoby to bolo v sebe nalisovane, skusil som to nejako oddelit nejde, co je asi ok :).

pravu stranu ked som zhodil tak onen system na obrazku vysie vyzera takto (zhruba stred)
a jeho druha cast (pravo dole) bola nejako volne vlozena v teja casti ktoru odskrutkujete....

Obrázok

jednoducho sa to da poskaladat

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

otazka znie. musim presnu polohu tych casti, ci len tak nejako podla lavej strany nahodit a poskladat ?

ked tu pravu volnobezku takto chytim, ukazovakom viemm hybat vnutornym ozubenym kolesom hore dole... ta vola je ok ?

Obrázok

na tej pravej volnobezke mi chyba ten kryt. cisto teoreticky ak to bude fungovat mohol by som miesto orginal krytu normalne privarit kusok zeleza a tym si vlastne ten kryt takto vyrobit? hmm, ide mi len o to ze pokial su ozaj funkcne... (lebo vyzeraju neposkodene) tak nieje dovod kupovat druhe, len sa troska pohrat s tym :)

zatial mam miesto volnobeziek sacok :)) (aby sa to nezasralo). skusim s tym asi aj pojazdit (troska po suchej ceste, nic by sa nemalo stat...) nech viem isto ze to su volnobezkky.

Obrázok

Obrázok

hmm?

Ned, 27.09.2009, 18:46
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
joo, inac volnobezky vymenene, vsetko ide jak ma :)

vdaka

Uto, 13.10.2009, 9:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dal si AVM? Prisiel si na to co bolo odfajcene na tych starych?

Uto, 13.10.2009, 10:08
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jo manualne AVM,
pravdu povediac neprisiel som na to... zuby vyzeraju v pohode... akurat ze vnutorna volnobezka na pravej strane bola rozpadnuta. sklada sa z troch casti ktore su v sebe. Neviem ci nalisovane... ale su v sebe poskladane(podla lavej vyzera ze na pevno) ked som ju daval dole (pravu) tak mi v ruke ostali jednotlive tri casti... tak mozno to bol dovod...

s novymi to zatial ide :)

Uto, 13.10.2009, 10:22
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný