ahojte ludkovia,
konecne som sa dostal k mojim milovanym volnobezkam. zhodil som ich dole. zubky vyzeraju ok, proste vyzera to cele dobre az na jeden detail.
neviem ako sa to vola, takze suciastka v strede obrazku

to je ok, vyzewra to akoby to bolo v sebe nalisovane, skusil som to nejako oddelit nejde, co je asi ok

.
pravu stranu ked som zhodil tak onen system na obrazku vysie vyzera takto (zhruba stred)
a jeho druha cast (pravo dole) bola nejako volne vlozena v teja casti ktoru odskrutkujete....
jednoducho sa to da poskaladat
otazka znie. musim presnu polohu tych casti, ci len tak nejako podla lavej strany nahodit a poskladat ?
ked tu pravu volnobezku takto chytim, ukazovakom viemm hybat vnutornym ozubenym kolesom hore dole... ta vola je ok ?
na tej pravej volnobezke mi chyba ten kryt. cisto teoreticky ak to bude fungovat mohol by som miesto orginal krytu normalne privarit kusok zeleza a tym si vlastne ten kryt takto vyrobit? hmm, ide mi len o to ze pokial su ozaj funkcne... (lebo vyzeraju neposkodene) tak nieje dovod kupovat druhe, len sa troska pohrat s tym
zatial mam miesto volnobeziek sacok

) (aby sa to nezasralo). skusim s tym asi aj pojazdit (troska po suchej ceste, nic by sa nemalo stat...) nech viem isto ze to su volnobezkky.
hmm?