Dnes je streda 7. mája 2025, meniny má Monika a zajtra Ingrida
Autor |
Správa |
pfka1
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 30.01.2008, 6:38 Príspevky: 284 Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
|
to:petertn-v sulade s heslom-nie je potrebne vyhrat ale zucastnit sa-sa budem vsemozne snazit stat sa rovnejsim  ps.cheffadmin- aj plebs musi vyjadrit svoj nazor,inak sa zacne burit... to je z historie ako takej
_________________ ked to nejde silou,skus to este silnejsou silou...pripadne si precitaj navod na pouzitie...........REBELY FOREVER-AND YOU?(':smt134')
|
Sob, 14.02.2009, 17:33 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Ja nikomu jeho nazor neberiem ... 
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Sob, 14.02.2009, 21:32 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
juroBSP píše: 2peterB Nesuhlasim. Taka struktura, aku ma sme.sk v diskusiach je pre mna neprijemna (nuti moje oci klzat po riadkoch, ktorych obsah ma nezaujima), pretoze primarne ma zaujimaju priame nazory citatelov na danu temu a nie nazory citatelov na nazory inych citatelov. Takze pre mna je system diskusie na forach phpBB prijatelnejsi. Ale asi je to i otazka zvyku. Naviac: Kolko ludi, tolko nazorov... 
Vsak prave preto som napisal ze by ten strom musel byt otvaraci/zatvaraci - chapes co myslim ? Priparne by si videl iba priame rekacie a ak by niekto daval reakciu na rekaciu - tak by si tam videl iba take male plusko - na ktore keby si klikol tak by sa ti "rozbalila" dalsi level reakcii - ak by tam bola dalsia rekacia na niektoru z rekaci - zase to plusko. Ked by to bolo rozpalene svietilo by tam minuskoa tym by si to zase zatvoril ...
_________________ Lestenka
|
Pon, 16.02.2009, 9:13 |
|
 |
Jameson
Frajer
|

Prakticka ukazka, na co je dobre quotovanie:
finder píše: Ak nie su dotazy optimalizovane (admin sa sekne pri implementaci alebo je uplny debil  ), databazovy server dostane tak cez pic.u, ze provider okamzite ukonci cinnost, s tym, ze daj si to do poriadku a potom sa ozvi.
Jelikoz nybrz mam k jednej webhostingovej firme velmi blizko, musim konstatovat, ze Finder by si zasluzil poziciu webhostingoveho poradcu pre vsetkych trkvasov, ktori na taketo daco ani nepomyslia. A ci uz verite ci nie, takyto pristup je neuveritelne zriedkavy. S tym blokovanim to, bohuzial, nie je az take jednoduche, ale rozhodne sa vzdy lepsie vychadza so zakaznikom, ktory ma nejake povedomie o tom, ze server nepatri iba jemu (co si vsak tak 90% ludi mysli - platim predsa za to, tak si s tym mozem robit co chcem, nie? - to, ze plati zlomok ciastky nakladov na prevadzku servera ho nejako moc uz netankuje, to predsa "nie je jeho starost")... Takze Finder, klobuk dolu, ak budes potrebovat nejaky webhosting za premiovu cenu (teda ak sa o to budes starat ty), tak posli PM 
_________________ Zlaté zlatíčko so 150 koňmi pod kapotou... /Hyundai Terracan CRDi/
|
Pon, 16.02.2009, 12:23 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|