Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 07.05.2025, 21:43
Dnes je streda 7. mája 2025, meniny má Monika a zajtra Ingrida

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 srandicky???srandicky!!! 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
Odpoveď s citáciou
Poslať 
to:petertn-v sulade s heslom-nie je potrebne vyhrat ale zucastnit sa-sa budem vsemozne snazit stat sa rovnejsim ;-) ;-) ps.cheffadmin- aj plebs musi vyjadrit svoj nazor,inak sa zacne burit... to je z historie ako takej

Sob, 14.02.2009, 17:33
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja nikomu jeho nazor neberiem ... :wink:

Sob, 14.02.2009, 21:32
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
juroBSP píše:
2peterB
Nesuhlasim. Taka struktura, aku ma sme.sk v diskusiach je pre mna neprijemna (nuti moje oci klzat po riadkoch, ktorych obsah ma nezaujima), pretoze primarne ma zaujimaju priame nazory citatelov na danu temu a nie nazory citatelov na nazory inych citatelov. Takze pre mna je system diskusie na forach phpBB prijatelnejsi. Ale asi je to i otazka zvyku.
Naviac: Kolko ludi, tolko nazorov... :)

Vsak prave preto som napisal ze by ten strom musel byt otvaraci/zatvaraci - chapes co myslim ? Priparne by si videl iba priame rekacie a ak by niekto daval reakciu na rekaciu - tak by si tam videl iba take male plusko - na ktore keby si klikol tak by sa ti "rozbalila" dalsi level reakcii - ak by tam bola dalsia rekacia na niektoru z rekaci - zase to plusko. Ked by to bolo rozpalene svietilo by tam minuskoa tym by si to zase zatvoril ...

Pon, 16.02.2009, 9:13
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Prakticka ukazka, na co je dobre quotovanie:

finder píše:
Ak nie su dotazy optimalizovane (admin sa sekne pri implementaci alebo je uplny debil :D), databazovy server dostane tak cez pic.u, ze provider okamzite ukonci cinnost, s tym, ze daj si to do poriadku a potom sa ozvi.

Jelikoz nybrz mam k jednej webhostingovej firme velmi blizko, musim konstatovat, ze Finder by si zasluzil poziciu webhostingoveho poradcu pre vsetkych trkvasov, ktori na taketo daco ani nepomyslia. A ci uz verite ci nie, takyto pristup je neuveritelne zriedkavy. S tym blokovanim to, bohuzial, nie je az take jednoduche, ale rozhodne sa vzdy lepsie vychadza so zakaznikom, ktory ma nejake povedomie o tom, ze server nepatri iba jemu (co si vsak tak 90% ludi mysli - platim predsa za to, tak si s tym mozem robit co chcem, nie? - to, ze plati zlomok ciastky nakladov na prevadzku servera ho nejako moc uz netankuje, to predsa "nie je jeho starost")... Takze Finder, klobuk dolu, ak budes potrebovat nejaky webhosting za premiovu cenu (teda ak sa o to budes starat ty), tak posli PM :-)

Pon, 16.02.2009, 12:23
Profil ICQ WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný