Dnes je sobota 24. mája 2025, meniny má Ela a zajtra Urban
Autor |
Správa |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Zdá sa Ti....
.......že si opustený?
.......že nikoho nezaujímaš?
.......že si úplne bezvýznamný?
.......že na Tebe nikomu nezáleži?
.......že nikto o Tebe nechce nič vedieť?
.......že nikoho nezaujíma, čo vlastne robíš?
TAK SKÚS TENTO ROK NEPODAŤ DAŇOVÉ PRIZNANIE!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Str, 30.09.2009, 0:53 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
|
Vývoj nelze zastavit, aneb takhle se to nějak stalo :
Muž objevil ZBRANĚ a vynalezl LOV. Žena objevila LOV a vynalezla KOŽICHY.
Muž objevil BARVY a vynalezl MALOVÁNÍ. Žena objevila MALOVÁNÍ a vynalezla MAKE-UP.
Muž objevil SLOVO a vynalezl KONVERZACI. Žena objevila KONVERZACI a vynalezla DRBY.
Muž objevil HRY a vynalezl KARTY. Žena objevila KARTY a vynalezla ČARODĚJNICTVÍ.
Muž objevil ZEMĚDĚLSTVÍ a vynalezl JÍDLO. Žena objevila JÍDLO a vynalezla DIETU.
Muž objevil PŘÁTELSTVÍ a vynalezl LÁSKU. Žena objevila LÁSKU a vynalezla MANŽELSTVÍ.
Muž objevil ŽENU a vynalezl SEX. Žena objevila SEX a vynalezla MIGRÉNU.
Muž objevil OBCHODOVÁNÍ a vynalezl PENÍZE. Žena objevila PENÍZE a tehdy se to všechno posralo!!!
|
Str, 30.09.2009, 11:21 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
Keďže fotbalový zápas so Slovinskom o postup na MS sa blíži a lístky sú beznádejne vypredané mám pre "skalných" jedinečnú ponuku: tri lístky na sedenie! Cena dohodou...

|
Str, 30.09.2009, 12:09 |
|
 |
Disco
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.06.2008, 11:01 Príspevky: 715 Bydlisko: New Castle SVK
|
Michi super, len si zabudol, ze nevhodne pre alergikov 
_________________LR Diskovery II tD5, Fishing & Hunting +421905264896, nkdisco@gmail.com
|
Str, 30.09.2009, 12:22 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8013 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|

Bavěj se dva medvědi v lese, že už je sex s medvědicema nebaví,
tak to zkusej spolu v křoví.
Za chvíli jeden zařve:
"Ty vole, viděl nás zajíc! Ta svině to všude vykecá, musíme ho zabít."
Začnou ho honit po lese a zajíc skočí do rybníka, medvědi začnou šátrat po dně a vytáhnou rybu.
"Rybo, neviděla jsi zajíce?"
"Neviděla, vy dva buzeranti
Žena se svléká a ptá sa manžela:
"Co tě víc vzrušuje - moje pěkná tvář nebo moje sexy tělo... ?"
On si ji prohlíží odshora až dolů a říká:
"Tvůj smysl pro humor !"
Letí letadlo plné lidí a náhle ztroskotá. Spadne na pustý ostrov a přežije pouze jeden člověk a ten si říká: ˝Pane bože, teď jsem v prdeli, zabijou mě kanibalové!˝
Zjeví se mu bůh a řiká: ˝Ještě nejsi v prdeli, vezmi kámen a bouchni kanibalského náčelníka do hlavy.˝
Tak vezme kámen, praští náčelníka. Najednou se mu znovu zjeví bůh a říká: ˝Teď si teprve v prdeli.
Víte co zaručí, že ženská bude řvát ješte půl hodiny po orgasmu??
Když si ho utrete do zaclony
Slon se ptá velbloudice: "Proč máš svá prsa na hřbetě?"
"Hmmm," odpovídá velbloudice, "zajímavá otázka od někoho, komu visí šulin z ksichtu..

_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Str, 30.09.2009, 13:24 |
|
 |
cherokee
Frajer
Registrovaný: Ned, 14.01.2007, 17:11 Príspevky: 209 Bydlisko: vychod mojej izby
|
|
Str, 30.09.2009, 13:57 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
|
|
Str, 30.09.2009, 21:04 |
|
 |
bacilpyrin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 10:33 Príspevky: 747 Bydlisko: Trenčianske Teplice, Košice
|
_________________ Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
LAND ROVER Discovery II.
|
Štv, 01.10.2009, 8:26 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8013 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
# # # # #
# # # # # #
# # # # # Žiji docela skromně a obyčejně, jako ostatní ženy. Ráno # # # # # vstanu, umyju piču, uvařím Mirkovi snídani, posnídáme, já
# umyju # piču a
# #
# # # # jdu
# # # # # na nákupy, Mirek do vlády. Hned # jak se vrátím, umyju piču, # uvařím # # # # # oběd,protože Mirek se někdy # staví na oběd domů. Po obědě # umyju # # # # piču,Mirek # # # # # si # dá šlofíka, tak jen umyju piču trochu uklidim a znovu # umyju piču.
# # # # # Večer
# # # # # třeba jdeme s Mirkem někam ven, za kulturou. Řeknu Vám, # # někdy se # # # # # vracíme tak pozdě, že už se mně ani nechce mýt piču a # # jdeme si # # # # lehnout."
# # # # # Redaktorka Elle se dívá trochu # perplex a pochvíli ticha se # zeptá:
# # # # # "Paní Thalmanová, # nepřeháníte to trochu s tou hygienou?"
# # # # # Paní Thalmanová se # rozesměje: "Ale ne. Nám tu piču pořád # někdo kreslí na # # # # # dveře".
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Pia, 02.10.2009, 7:05 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
V narvaném fotbalovém hledišti v Anglii /nevím na kterém/,
> # # je mezi dvěma chlapy volné sedadlo.
> # # Jednomu z nich to nedá a povídá tomu druhému:
> # # "Tak to teda nechápu, že si někdo může koupit lístek, a nepřijít."
> # # "Víte, ten lístek jsem koupil před čtrnácti dny pro manželku,
> # # jenže ona mezitím zemřela."
> # # "Oh, promiňte, je mi líto. - Proč jste ale nevzal někoho ze
> # # známých nebo z rodiny?"
> # # "Všichni jsou na pohřbu
|
Pia, 02.10.2009, 15:59 |
|
 |
zapar
Koumák
|

Subject:* Fwd: Vysokoškolák z Moravy...
> Synáček z Moravy studuje v Praze na univerzitě a dojdou mu peníze. Tak
> zatelefonuje domů: "Táto, představ si, u nás na škole otevírají kurs,
> kde učí psy mluvit!" "Tož, nekecé! A co to koštuje?" diví se otec.
> "No, pošli Alíka a patnáct tisíc a já ho nechám zapsat," syn na to.
> Peníze se psem dorazily a student je pár měsíců v pohodě. Po čase ale
> hotovost dojde, a tak tátovi volá znovu. "Alík? Ten mele páté přes
> deváté, to už se nedá poslouchat ," vypráví zvědavému otci, "ale
> představ si, že na fakultě otevírají kurs, kde učí psy číst!" "Tož
> kurňa, když už mluví, tak ať i číst umí!" furiantsky na to otec.
> "Jasně, pošli pětadvacet táců a já ho přihlásím," odvětí syn. Na
> konci školního roku nezbývá než odjet domů. Co se psem? Tak ho syn
> zastřelí. Doma se táta hned ptá: "Tak kde ho máš?" "Ále, představ
> si, dneska ráno si u snídaně čteme noviny. Říkám Alíkovi: Tak dneska
> jedem dom! On složí noviny a
> říká: To jsem zvědavej, jestli mě zas
> táta vezme s sebou, až půjde do lesa šukat Novákovou."
> Táta zrudne a skočí klukovi do řeči:
> "Doufám, žes ho zastřelil, hajzla jednoho prolhanýho!"
> "Si piš, tato."
>

|
Sob, 03.10.2009, 16:12 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Vcera som zhliadol District 9, a celkom som sa pobavil, ked som narazi na toto http://img7.imageshack.us/img7/2102/lunikix.jpg
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Sob, 03.10.2009, 18:36 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
Tak to je fakt super,,a vraj mensina, 
|
Sob, 03.10.2009, 18:45 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|

ODKAZOVÁ SLUŽBA:
Dobrý deň. Vitajte na linke mentálnej pomoci. Ak trpíte posadnutosťou, stláčajte opakovane 1.
Ak trpíte nerozhodnosťou a závislosťou od iných, poproste niekoho, aby stlačil 2.
Ak trpíte syndrómom viacnásobnej osobnosti, stlačte 3, 4, a 5.
Ak ste paranoik, už teraz vieme, kto ste a čo chcete. Zostaňte na linke, práve sledujeme a zaznamenávame váš hovor.
Ak si myslíte, že ste mimozemšťan, stlačte 7 a váš hovor bude teleportovaný do materskej lode.
Ak ste schizofrenik, pozorne načúvajte vnútornému hlasu, ktorý vám povie, ktorý gombík máte stlačiť.
Ak trpíte manio-depresiou, nezáleží na tom, ktorý gombík stlačíte, aj tak vám nikto neodpovie.
Ak ste dyslektik, stlačte 9696969696969696.
Ak máte amnéziu, stlačte 8 a uveďte svoje meno, adresu, telefónne číslo, dátum narodenia, číslo osobnej poistky a rodné meno vašej matky.
Ak trpíte dvojcestnou nervovou poruchou, po zvukovom signály, prosím, nechajte odkaz. Prípadne aj pred signálom, alebo po signály. Prosím, čakajte na zvukový signál.
Ak trpíte krátkodobou stratou pamäti, stlačte 9.
Ak máte nízke sebavedomie, zaveste. Všetci operátori sú zaneprázdnení a vôbec nemajú čas sa s vami baviť.
Ak ste blondínka, nič nestláčajte, mohli by ste to pokaziť.
|
Sob, 03.10.2009, 21:52 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
|
Ned, 04.10.2009, 18:43 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|