Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 26.05.2025, 3:23
Dnes je pondelok 26. mája 2025, meniny má Dušan a zajtra Iveta

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 53 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
 Design vs. funkcnost 
Autor Správa
Mašinista
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
fero píše:
Môj skromny nazor. Ked mam off s liftom tak si tam nedam dake trapne univeryalne pneu ale niečo poriadne. Off ma byt funkcny ale aj dobre vzyerat. Ja mam Matadory MP 75 a som max. spokojny podla mna velmi malo hučia.
caf

Akykolvek automobil, teda vcitane terenneho auta, ma primarne v maximalnej moznej miere plnit poziadavky majitela. Preto je kazde auto ine, a upravy toho ktoreho vozidla smeruju tiez vzdy inde. Hodnotenie okolitej verejnosti je vo vztahu k tomuto uplne irelevantne. Takze ak budem Patrolom tahavat na voziku Audiny z holandska, tak si tam logicky nedam MTcka; auto bude na moje potreby uplne vyhovujuce. Kamionu tiez nikto neda o tri koruny navyse za km za to, ze bude mat dvadsatsedem xenonov a airbrush na budke.

Suhlasim ze MTcka na tom Jeepe vyzeraju lepsie - ale ja ich neplatim a nemusim pocuvat. Na popisovane ucely su uplne zbytocne; sada relativne cestnych gum a pripadne jeden par tesco retazi je funkcna kombinacia (a jedny protektor MT v pivnici?). Veci maju sluzit na to, na co su urcene, a nie na machrovanie - samoucelne upravy 'pre vyzor' spadaju do kategorie 'deravych' vyfukov a spojlerov na Zigulaku. Sice je to na p*%#, ale vsetci okolo odpadnu.

Ja osobne by som dal AT, ale to je moj subjektivny nazor - predsa len si neodpustim aspon aku taku bojovu pripravenost. Su funkcne v lete v zime, zivotnost a cena dobra, a v pripade nudze sa na nich da aj trochu mimo cesty. A v najhorsom to zachrania retaze.

Pia, 25.07.2008, 16:42
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Teraz ked po novom musia byt zimne pneumatiky v zime....budete kupovat nejake vyslovene "ZIMNE" ci staci ak je na pneumatike napisane M+S?

Sob, 26.07.2008, 0:33
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dobrá otázka. To by mě taky zajímalo,jak to je.

MoostanQue - :smt023

Sob, 26.07.2008, 21:06
Profil WWW
Mašinista
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
laci73 píše:
Teraz ked po novom musia byt zimne pneumatiky (...)

Po akom novom? Cislo zakona?

Sob, 26.07.2008, 21:28
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MoostanQue píše:
laci73 píše:
Teraz ked po novom musia byt zimne pneumatiky (...)

Po akom novom? Cislo zakona?

asi mysli tento, este ale nema cislo
http://www.topky.sk/cl/100157/289726/VI ... j-premavke

ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon

Sob, 26.07.2008, 21:33
Mašinista
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja viem co mysli... ale rad by som si najprv precital, ako 'odbornici' definovali zimne gumy, a az potom riesil, co s tym. Este to ani nie je na svete. Nas sa to aj tak nedotkne - to su tam vacsie sprostosti (v navrhu zakona).

Sob, 26.07.2008, 21:37
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pokial viem tak prezident vratil v stredu novy cestny zakon znovu na prehodnotenie.

Ned, 27.07.2008, 6:46
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
... zimna pneumatika je jasne definovana oznacenim M+S alebo logom kopceka so snehovou vlockou... pokial to pneumatika ma od výrobcu nieje co riesit...

Ned, 27.07.2008, 8:07
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
fiberopt píše:
... zimna pneumatika je jasne definovana oznacenim M+S alebo logom kopceka so snehovou vlockou... pokial to pneumatika ma od výrobcu nieje co riesit...

M+S mam napisane aj na mojich celorocnych a na tom sa neda na snehu jazdit, zato na zimych mam kopcek so snehovou vlockou...a to je normalna klasicka zimna guma s makkou zmesou na behuni.
Som v stadiu kupovania novych pneumatik, a tak uvazujem ci zase BFG AT alebo nejake zimne MICHELIN alebo NOKIAN.

Ned, 27.07.2008, 8:32
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
BFG AT majú aj snehovú vločku na kopčeku, aj M+S. :smt077

Naposledy upravil diesel dňa Ned, 27.07.2008, 8:53, celkovo upravené 1

Ned, 27.07.2008, 8:49
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
laci73 píše:
fiberopt píše:

M+S mam napisane aj na mojich celorocnych a na tom sa neda na snehu jazdit, zato na zimych mam kopcek so snehovou vlockou...a to je normalna klasicka zimna guma s makkou zmesou na behuni.
Som v stadiu kupovania novych pneumatik, a tak uvazujem ci zase BFG AT alebo nejake zimne MICHELIN alebo NOKIAN.

... je jasne, ze celorocna nebude podavat take vykony ako zimna a ani to od nej nikto nepozaduje :-) ... ale predpisane oznacenie, ktore definuje zimnu pneu ma, takze polemika o ich pouzivani po prijati noveho zakona je bezpredmetna...

Ned, 27.07.2008, 8:50
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
diesel píše:
BFG AT majú aj snehovú vločku na kopčeku, aj M+S. :smt077

pozeral som, ale na mojich BFG vlocka nie je. Mam BFG rugged trail A/T,len m+s ale na snehu to dost vozi, je pravda ze dezen maju uz asi len 4mm.

Ned, 27.07.2008, 20:03
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
2laci: All Terrain T/A som myslel...

Obrázok

Pon, 28.07.2008, 6:02
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ludo píše:
Dado...pokial mozem...na jesen som kupil Yokohamy Geolandar AT-S....bol som prekvapeny ze origo made in Japan......zatial absolutna spokojnost....ale ak tak pozri na nete....oproti znackovej predajni skoro 50 % ceny dolu

Ja sa prikláňam k tomuto názoru. Asi pred mesiacom som obul Yokohamy Geolandar AT-S a som milo prekvapený. Mal som na Jeepe obuté Pirelli Skorpion, GoodYear Wrangler, General Grabber AT2, Ale tieto Yokohamy sú jednoznačne najlepšie čo sa cesty týka, sú určite najtichšie, najkomfortnrjšie, v teréne porovnateľné na moje prekvapenie s Garbberami (samozrejme v blate), auto menej skáče a menej sa húpe a pláve.

Pon, 28.07.2008, 13:45
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
KOŤO píše:
ludo píše:
Dado...pokial mozem...na jesen som kupil Yokohamy Geolandar AT-S....bol som prekvapeny ze origo made in Japan......zatial absolutna spokojnost....ale ak tak pozri na nete....oproti znackovej predajni skoro 50 % ceny dolu

Ja sa prikláňam k tomuto názoru. Asi pred mesiacom som obul Yokohamy Geolandar AT-S a som milo prekvapený. Mal som na Jeepe obuté Pirelli Skorpion, GoodYear Wrangler, General Grabber AT2, Ale tieto Yokohamy sú jednoznačne najlepšie čo sa cesty týka, sú určite najtichšie, najkomfortnrjšie, v teréne porovnateľné na moje prekvapenie s Garbberami (samozrejme v blate), auto menej skáče a menej sa húpe a pláve.

zajtra mi maju prist nove AT od BFG, dam vediet ci tam ta vlocka je :-D

inak, ked policajt vidi gumu AT alebo MT dezenu asi ho insie zaujimat nebude, to je aspon moj nazor

ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon

Pon, 28.07.2008, 14:33
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 53 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný