Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 3:35
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 259 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Ďalší
 Tisovec 2008 - resume 
Autor Správa
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A zase je jedna sqvelá akcia za nami, ktorej sa nedá nič vytknúť, teda až na nás účastníkov. :-)

MIrec01 píše:
takisto ked kamarat odrthol silenbloky na rozvodovke tiez nikdo nezastavil a to okolo nas preslo 30aut a to z BR a BB a daky ATVckari a kazdy sral na nas a to sme potrebovali jednu sroubu ete stastie ze bratia z CZ su ochotnejsi ako mi slovaci .

Tož, ja som tiež nezastavoval každému stojacemu autu, /ved by som nič iné ani nerobil./ Ale ak by nikto kývol, alebo ležal na búdke, tak určite zastavým a rád pomôžem. /aj ked nie som čech/ :wink:

Naposledy upravil Kapo dňa Str, 16.04.2008, 18:43, celkovo upravené 1

Str, 16.04.2008, 18:21
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Juro BSP je naozaj super chalan, tiež mi pomohol, a ani ma nepoznal, dokonca niekoľko krát. Ja som na akcii dokonca nikoho nepoznal, len cez fórum, dnes už našťastie poznám viacerých osobne a všetci mi ochtne pomohli. Ozaj Jurovi som zabudol osobne poďakovať, tak že Ďakujem za pomoc.

Str, 16.04.2008, 18:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takých, čo sa človeku lepia na zadok je myslím vždy rozumnejšie púšťať pred seba. Jednak je kludne možné, že majú skutočný dôvod mať naponáhlo a druhak ak sú to fakt agresívni dravci takisto nieje dôvod nepustiť ich ak si chce človek užívať naplno jazdu podla svojho vkusu...a napokon darcov orgánov nieje nikdy dosť. Božie mlyny melú spolahlivo. AJ ja som sa istý čas dosť lepil, lenže to som potreboval dohnať moju skupinu, ktorá sa zdržiavala čakaním na mňa.

Str, 16.04.2008, 18:29
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Eddef, fajn - radi sme Ta s partakmi spoznali. Za taku pomoc netreba ani takto extra dakovat. Myslim, ze kazdy naozajstny offroadak je spokojny, ak jeho auto, vybavenie, pripadne skusenosti niekomu posluzia. V tvojom pripade Ty si spokojny, lebo sme Ta potiahli, ak si nemohol sam a ja som spokojny, ze som bol v pravej chvili na spravnom mieste, s vhodnym vybavenim. Nakoniec, ved napr. navijak mam namontovany aby tahal, ci uz mna, alebo inych. Inak by to bola iba neefektivna, zbytocna a velka mrtva vaha.

Naposledy upravil juroBSP dňa Str, 16.04.2008, 21:32, celkovo upravené 1

Str, 16.04.2008, 18:45
Profil WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
diesel píše:
... AJ ja som sa istý čas dosť lepil, lenže to som potreboval dohnať moju skupinu, ktorá sa zdržiavala čakaním na mňa.

Á tak ty si to bol. :-D

Str, 16.04.2008, 18:46
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo pocuj ale ty si sa mi uspesne vyhybal cely vykend :lol: akurat tusim v piatok vnoci som ta videl z auta si bol na patrole v dolinke a odvtedy nic

Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach
Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba

Str, 16.04.2008, 18:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
2Kapo:nie, nie, ja som sa každému kto ma púšťal pred seba výrazne poďakoval. :wink: :D tak myslím že to každý aj chápal. :-D

Str, 16.04.2008, 18:51
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pridám sa tiež a chválim nádherný víkend zorganizovaný Tisovčanmi podporený skvelým počasím, no a tiež som vďaka tejto super akcii spoznal mnoho skvelých ľudí.

PS: Palo-cherokee - dik za pomoc so zohriatim kaše pre maličkú a kapovi dik za kávičku :smt144 :smt145

Str, 16.04.2008, 19:09
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pridám zážitok, ktorý sa stal niekomu v Tisovci, ked "vyťahovač" vytiahol zapadnutého a vytiahnutý zapadnutý mu vravý: " no choď už do piče a nezavadzaj". :D

Str, 16.04.2008, 19:17
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ďakujem aj ja organizátorom za super akciu a všetkým zúčastneným za pekný víkend a možnosť osobne spoznať niektorých ľudí, z ktorými sme sa doteraz poznali len cez net.

Ďakujem všetkým z našej skupinky za... keby som to tu rozpisoval tak ma asi drb... :-D ) proste za super víkend.

"ďakujem" všetkým miestnym podnikateľom a prevádzkovateľom pohostinských zariadení (česť výnimkam), ktorí nejak nepochopili
možnosť prísť k celkom slušnému zisku

GaboSB píše:
PS: Palo-cherokee - dik za pomoc so zohriatim kaše pre maličkú ...:smt144 :smt145

niet začo, rado sa stalo :D poznám to veľmi dobre.

Str, 16.04.2008, 19:43
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Kapo píše:

MIrec01 píše:
takisto ked kamarat odrthol silenbloky na rozvodovke tiez nikdo nezastavil a to okolo nas preslo 30aut a to z BR a BB a daky ATVckari a kazdy sral na nas a to sme potrebovali jednu sroubu ete stastie ze bratia z CZ su ochotnejsi ako mi slovaci .

Tož, ja som tiež nezastavoval každému stojacemu autu, /ved by som nič iné ani nerobil./ Ale ak by nikto kývol, alebo ležal na búdke, tak určite zastavým a rád pomôžem. /aj ked nie som čech/ :wink:

Ja len doplním Mirca. Jednalo sa o situáciu, keď sme mali zjavne rozobraté auto, deka na zemi a chlap s kľúčami pod ním. Myslím že takýto zhluk indícii by aj mohol napovedať tomu, že nie všetko asi bude O.k. No ale zjavne slnko nie pre a na všetkých asi rovnako svieti.

A s tým zastavovaním to berem, nie vždy to šlo, hlavne na úzkych cestách a v kolóne. Ono vlastne ale ani netrebalo zastavovať, stačilo spomaliť a buď posunkom alebo krátkou vetou "O.K.?" sa dotázať. Zdržanie všeho všudy 3-5sec. My sme to urobili asi 20-30x a zjavne nás to o zážitok z troppy neochudobnilo.

Ex. Lada Niva 1.6

Str, 16.04.2008, 20:24
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
Odpoveď s citáciou
diesel píše:
Takých, čo sa človeku lepia na zadok je myslím vždy rozumnejšie púšťať pred seba. Jednak je kludne možné, že majú skutočný dôvod mať naponáhlo a druhak ak sú to fakt agresívni dravci takisto nieje dôvod nepustiť ich ak si chce človek užívať naplno jazdu podla svojho vkusu...a napokon darcov orgánov nieje nikdy dosť. Božie mlyny melú spolahlivo. AJ ja som sa istý čas dosť lepil, lenže to som potreboval dohnať moju skupinu, ktorá sa zdržiavala čakaním na mňa.
------tiez pochvalim bolo ok,podakujem patrol spz dt/tahal ma navijakom ked som si odj,bal pred.dif/ale k tomu ze pusti magora dopredu-ideme krokom dlhoooo ,dlhooo cakame pri kazdom klesani,tak mi to neda idem pozriet ze co za problem a-dva patroly/ocividne partia/nijak neupravene,aby som neurazil patrolakov,patrola doma deriem na robotu,-tam mali vlastnu sutaz skoda ze so sebou.pred kazdou jamou ich vystupilo 6!!!!ks velka navigacia_trochu doprava stoj trochu do lava stoj_PODKLADANIE skal pod kolesa,ked neboli skaly tak gurtnu rozbalit pouzit zabalit odlozit,potom sa odfotit-toto niekolko krat pred kazdym strasnyyyym problemom-no nejeblo by vas?

Str, 16.04.2008, 21:35
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
peter gyurusi píše:
Obrázok

Aby som videl poriadne na cestu musel som sa pozerat s hora

zeby dvojnik Davida Coperfilda??

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Str, 16.04.2008, 21:36
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Našiel som niečo pre moju polovičkuObrázok
Obrázok

Str, 16.04.2008, 21:46
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vždy, keď sa koná masovejšia akcia, sú aj problémy, aj blbosti - a tie nechcené sa podaria aj inak rozumným a fajn ľuďom;
mňa osobne nejak neoslovuje to chlastanie a ožraté oči, čo som u niektorých videl, to nebolo od pivečka raz za čas od smädu (a nechápem, čo z toho jazdenia vlastne mali...)
napriek všetkému - nekazme si krásne dojmy, nech žije Tisovec, kamaráti a dobrá vôľa

Str, 16.04.2008, 22:03
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 259 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný