Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana
Autor |
Správa |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
A zase je jedna sqvelá akcia za nami, ktorej sa nedá nič vytknúť, teda až na nás účastníkov.
MIrec01 píše: takisto ked kamarat odrthol silenbloky na rozvodovke tiez nikdo nezastavil a to okolo nas preslo 30aut a to z BR a BB a daky ATVckari a kazdy sral na nas a to sme potrebovali jednu sroubu ete stastie ze bratia z CZ su ochotnejsi ako mi slovaci .
Tož, ja som tiež nezastavoval každému stojacemu autu, /ved by som nič iné ani nerobil./ Ale ak by nikto kývol, alebo ležal na búdke, tak určite zastavým a rád pomôžem. /aj ked nie som čech/ 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
Naposledy upravil Kapo dňa Str, 16.04.2008, 18:43, celkovo upravené 1
|
Str, 16.04.2008, 18:21 |
|
 |
Eddef
Začínajúci koumák
Registrovaný: Štv, 06.12.2007, 19:15 Príspevky: 111 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Juro BSP je naozaj super chalan, tiež mi pomohol, a ani ma nepoznal, dokonca niekoľko krát. Ja som na akcii dokonca nikoho nepoznal, len cez fórum, dnes už našťastie poznám viacerých osobne a všetci mi ochtne pomohli. Ozaj Jurovi som zabudol osobne poďakovať, tak že Ďakujem za pomoc.
|
Str, 16.04.2008, 18:25 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Takých, čo sa človeku lepia na zadok je myslím vždy rozumnejšie púšťať pred seba. Jednak je kludne možné, že majú skutočný dôvod mať naponáhlo a druhak ak sú to fakt agresívni dravci takisto nieje dôvod nepustiť ich ak si chce človek užívať naplno jazdu podla svojho vkusu...a napokon darcov orgánov nieje nikdy dosť. Božie mlyny melú spolahlivo. AJ ja som sa istý čas dosť lepil, lenže to som potreboval dohnať moju skupinu, ktorá sa zdržiavala čakaním na mňa.
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Str, 16.04.2008, 18:29 |
|
 |
juroBSP
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 22:10 Príspevky: 356 Bydlisko: BA/SE
|
Eddef, fajn - radi sme Ta s partakmi spoznali. Za taku pomoc netreba ani takto extra dakovat. Myslim, ze kazdy naozajstny offroadak je spokojny, ak jeho auto, vybavenie, pripadne skusenosti niekomu posluzia. V tvojom pripade Ty si spokojny, lebo sme Ta potiahli, ak si nemohol sam a ja som spokojny, ze som bol v pravej chvili na spravnom mieste, s vhodnym vybavenim. Nakoniec, ved napr. navijak mam namontovany aby tahal, ci uz mna, alebo inych. Inak by to bola iba neefektivna, zbytocna a velka mrtva vaha.
_________________Nissan Patrol K260 - Biely Spaniel = BSP, kratky, 2,8TD

Naposledy upravil juroBSP dňa Str, 16.04.2008, 21:32, celkovo upravené 1
|
Str, 16.04.2008, 18:45 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
|
diesel píše: ... AJ ja som sa istý čas dosť lepil, lenže to som potreboval dohnať moju skupinu, ktorá sa zdržiavala čakaním na mňa.
Á tak ty si to bol. 
|
Str, 16.04.2008, 18:46 |
|
 |
masurko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.09.2007, 12:05 Príspevky: 1818 Bydlisko: Trencin
|
Kapo pocuj ale ty si sa mi uspesne vyhybal cely vykend  akurat tusim v piatok vnoci som ta videl z auta si bol na patrole v dolinke a odvtedy nic
_________________ "Bolesť trvá len chvíľu, víťazstvo trvá navždy" Ex: JEEP CHEROKEE 4.0i, 4.5" lift Ex: Patrol K260, 2.8D homemade pickup Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba
|
Str, 16.04.2008, 18:48 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
2Kapo:nie, nie, ja som sa každému kto ma púšťal pred seba výrazne poďakoval.  tak myslím že to každý aj chápal. 
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Str, 16.04.2008, 18:51 |
|
 |
GaboSB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR
|
Pridám sa tiež a chválim nádherný víkend zorganizovaný Tisovčanmi podporený skvelým počasím, no a tiež som vďaka tejto super akcii spoznal mnoho skvelých ľudí.
PS: Palo-cherokee - dik za pomoc so zohriatim kaše pre maličkú a kapovi dik za kávičku 
_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Str, 16.04.2008, 19:09 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
|
Pridám zážitok, ktorý sa stal niekomu v Tisovci, ked "vyťahovač" vytiahol zapadnutého a vytiahnutý zapadnutý mu vravý: " no choď už do piče a nezavadzaj". 
|
Str, 16.04.2008, 19:17 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
ďakujem aj ja organizátorom za super akciu a všetkým zúčastneným za pekný víkend a možnosť osobne spoznať niektorých ľudí, z ktorými sme sa doteraz poznali len cez net.
Ďakujem všetkým z našej skupinky za... keby som to tu rozpisoval tak ma asi drb...  ) proste za super víkend.
"ďakujem" všetkým miestnym podnikateľom a prevádzkovateľom pohostinských zariadení (česť výnimkam), ktorí nejak nepochopili
možnosť prísť k celkom slušnému zisku
GaboSB píše: PS: Palo-cherokee - dik za pomoc so zohriatim kaše pre maličkú ... 
niet začo, rado sa stalo  poznám to veľmi dobre.
|
Str, 16.04.2008, 19:43 |
|
 |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59 Príspevky: 586 Bydlisko: Zvolen
|

Kapo píše: MIrec01 píše: takisto ked kamarat odrthol silenbloky na rozvodovke tiez nikdo nezastavil a to okolo nas preslo 30aut a to z BR a BB a daky ATVckari a kazdy sral na nas a to sme potrebovali jednu sroubu ete stastie ze bratia z CZ su ochotnejsi ako mi slovaci . Tož, ja som tiež nezastavoval každému stojacemu autu, /ved by som nič iné ani nerobil./ Ale ak by nikto kývol, alebo ležal na búdke, tak určite zastavým a rád pomôžem. /aj ked nie som čech/ 
Ja len doplním Mirca. Jednalo sa o situáciu, keď sme mali zjavne rozobraté auto, deka na zemi a chlap s kľúčami pod ním. Myslím že takýto zhluk indícii by aj mohol napovedať tomu, že nie všetko asi bude O.k. No ale zjavne slnko nie pre a na všetkých asi rovnako svieti.
A s tým zastavovaním to berem, nie vždy to šlo, hlavne na úzkych cestách a v kolóne. Ono vlastne ale ani netrebalo zastavovať, stačilo spomaliť a buď posunkom alebo krátkou vetou "O.K.?" sa dotázať. Zdržanie všeho všudy 3-5sec. My sme to urobili asi 20-30x a zjavne nás to o zážitok z troppy neochudobnilo.
_________________Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vás na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami!  Ex. Lada Niva 1.6
|
Str, 16.04.2008, 20:24 |
|
 |
pfka1
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 30.01.2008, 6:38 Príspevky: 284 Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
|

diesel píše: Takých, čo sa človeku lepia na zadok je myslím vždy rozumnejšie púšťať pred seba. Jednak je kludne možné, že majú skutočný dôvod mať naponáhlo a druhak ak sú to fakt agresívni dravci takisto nieje dôvod nepustiť ich ak si chce človek užívať naplno jazdu podla svojho vkusu...a napokon darcov orgánov nieje nikdy dosť. Božie mlyny melú spolahlivo. AJ ja som sa istý čas dosť lepil, lenže to som potreboval dohnať moju skupinu, ktorá sa zdržiavala čakaním na mňa. ------tiez pochvalim bolo ok,podakujem patrol spz dt/tahal ma navijakom ked som si odj,bal pred.dif/ale k tomu ze pusti magora dopredu-ideme krokom dlhoooo ,dlhooo cakame pri kazdom klesani,tak mi to neda idem pozriet ze co za problem a-dva patroly/ocividne partia/nijak neupravene,aby som neurazil patrolakov,patrola doma deriem na robotu,-tam mali vlastnu sutaz skoda ze so sebou.pred kazdou jamou ich vystupilo 6!!!!ks velka navigacia_trochu doprava stoj trochu do lava stoj_PODKLADANIE skal pod kolesa,ked neboli skaly tak gurtnu rozbalit pouzit zabalit odlozit,potom sa odfotit-toto niekolko krat pred kazdym strasnyyyym problemom-no nejeblo by vas?
_________________ ked to nejde silou,skus to este silnejsou silou...pripadne si precitaj navod na pouzitie...........REBELY FOREVER-AND YOU?(':smt134')
|
Str, 16.04.2008, 21:35 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
peter gyurusi píše:  Aby som videl poriadne na cestu musel som sa pozerat s hora
zeby dvojnik Davida Coperfilda??
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Str, 16.04.2008, 21:36 |
|
 |
LOSOS
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky
|
Našiel som niečo pre moju polovičku

_________________Off road Nové Zámky LOSOS http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.
|
Str, 16.04.2008, 21:46 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
vždy, keď sa koná masovejšia akcia, sú aj problémy, aj blbosti - a tie nechcené sa podaria aj inak rozumným a fajn ľuďom;
mňa osobne nejak neoslovuje to chlastanie a ožraté oči, čo som u niektorých videl, to nebolo od pivečka raz za čas od smädu (a nechápem, čo z toho jazdenia vlastne mali...)
napriek všetkému - nekazme si krásne dojmy, nech žije Tisovec, kamaráti a dobrá vôľa
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Str, 16.04.2008, 22:03 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|