Dnes je nedela 6. júla 2025, meniny má Patrik, Patrícia a zajtra Oliver
Off Road Festival Beša - resume
Autor |
Správa |
OFFroad Srbsko TOPOLA
Začínajúci koumák
Registrovaný: Pon, 26.05.2008, 8:29 Príspevky: 144 Bydlisko: Nitra
|
B12 píše: ...ale no tak akú hanbu...videl si gumy?to sú cestné!!!keď si offroaďák mohol by si vedieť že neupravená tam výsť určite nemohla......
edit:M4 dobre vraví, radšej nequotuj ked nie si ochotný si to editnúť...resp naučiť sa to. nabuduce to pojde cele do perdele d.
Ohohooo pan kolega  ja vas musím pochvalit za tolku odvahu a povedat ze vy na to mate srdce a raz bude hadam aj nejake to auto s nejakým 5 az 7 litrovim motorcekom po ktorom vam tak srdce piští ..........he he 
|
Pon, 29.06.2009, 23:57 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|
Laci ja som nemohol sak vies mam tiez co robit aby som pripravoval. Vlani som na Besi bol a rozjazdoval toho roku cas mi neprial ale asi bola good zabava ako vlani a o kusok lepsia.
|
Pon, 29.06.2009, 23:58 |
|
 |
OFFroad Srbsko TOPOLA
Začínajúci koumák
|
joso píše: Laci ja som nemohol sak vies mam tiez co robit aby som pripravoval. Vlani som na Besi bol a rozjazdoval toho roku cas mi neprial ale asi bola good zabava ako vlani a o kusok lepsia.
Neboj Joso o nic si neprisiel...
|
Uto, 30.06.2009, 0:12 |
|
 |
*pt*
Učeň
Registrovaný: Pia, 26.10.2007, 21:00 Príspevky: 68 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
a chcem podakovat Laciteem-u za super akciu ...
podla mna aj pocasie vyslo takmer ukazkovo, ani zima ani moc horuco, prasit sa tiez neprasilo  ....
k trati : najprv sa zdalo ze to bude az moc narocne po tych dazdoch, nakoniec to bolo len narocne .... mozno tych jam s vodou keby bolo menej, to asi vela ludi odradilo ..ale zas divacky to bolo proste uzasne ..
takze zarucene dovi o rok 
_________________ mfg
*pt*
Uto, 30.06.2009, 15:11 |
|
 |
eLHacik
Začínajúci koumák
Registrovaný: Ned, 28.06.2009, 18:12 Príspevky: 121 Bydlisko: Brodzany ,okres PE
|
no mne sa tam lubilo a tesm sa ak bude to rozlucenie so sezonou. trat sa mi pacila,bola mi akurat lebo na Patrole (ten cierny s križom vzadu..)mam nachuja gumy-balony cestne. ajak poprsalo tak na luke v tom krasnom bahienku to semnou mavalo riadne. este nasetrim na riadne gumy a casom aj navijak. bolo super! ja osobne som sa vyblaznil az az.  OFFROADU ZDAR!!!!!
|
Uto, 30.06.2009, 16:47 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
Za celu prievidzsku partiu chcem vysloviť velke podakovanie usporiadatelom,bola to vynikajuco pripravena akcia dovolim si povedať na vysokej europskej urovni,určite to bola jedna z najťažších tratí určena pre seriovky,dobre jedlo ,ochotní usporiadatelia ,skratka pohoda,ešte treba doladiť bajpasiky,a cisternu s vodou a dufať že po takomto kladnom ohlase budeme mať buduci rok kde zaparkovať. Laco a spol Dakujeme.
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
|
Uto, 30.06.2009, 19:38 |
|
 |
Pavol
Učeň
Registrovaný: Pia, 25.07.2008, 19:15 Príspevky: 13 Bydlisko: pod Ćebraťom
|

eLHacik ten Patrol máš bombový...
A teraz k veci:
Chcem sa poďakovať všetkým organizátorom, ale aj súťažiacim za super akciu.
Organizátori-odviedli ste fakt kus poctivej práce.
Predajné stánky, muzika, moderátory- na jednotku. Možno len na margo security- tam Vám to jeden kolega trocho kazil,
keď v prítomnosti mnohých malých detí tam vykrikoval dosť nemiestne reči a na plné hrdlo spomínal
vagínu.
Pre mňa ako začínajúceho offrouďáka som po prvom zhliadnutí hard trate len skonštatoval- niektoré úseky maximálne náročné, či technicky, alebo na pripravenosť vozidiel. Môžem sa len poďakovať súťažiacim, že nám ukázali, ako sa v týchto náročných podmienkach jazdí. Klobúk dolu.
Malá poznámočka na okraj:s pribúdajúcim záujmom o off bude aj rásť počet zúčastnených divákov na festivale. Preto bude potrebné niektoré úseky trate divácky viac sprístupniť.Lebo faktom je, že tie najtechnickejšie a divácky najatraktívnejšie úseky boli dostupné pre malé množstvo divákov. Ale to sa myslím časom všetko dorieši.
A fakt sa neprášilo... 
|
Uto, 30.06.2009, 20:08 |
|
 |
pfka1
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 30.01.2008, 6:38 Príspevky: 284 Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
|
...v duchu cheff admina "ked nemas co pisat-nepis"----uz som prispel prispevkom ale neda mi nereagovat na nejake negativa ktore sice mozu-nemusia triafat do cierneho--....kazda takato snaha urobit akekolvek podujatie po mnoho vikendov prace,vybavovania atd,-miesto driemania v nedelu na sedacke pred tv je ohromny kus prace pred ktorou treba vzdat hold....ak niekto ma podla seba vyhrady k podujatiu,mohol by to z korektnosti voci usporiadatelovi a objektivite voci ostatnym co sa napr.nezucastnili.napisat organizacnemu timu v PM....verim za aj kritika je hnacim motorom v pred ,ale organizatorovi moze byt dost tazke kazdy neg.ohlas individualne a hlavne VEREJNE vyvratit....PS:setrime ludi co pre nas vsetkych su ochotni tvorit zabavu,naozaj sa nadru az az....
_________________ ked to nejde silou,skus to este silnejsou silou...pripadne si precitaj navod na pouzitie...........REBELY FOREVER-AND YOU?(':smt134')
|
Uto, 30.06.2009, 20:45 |
|
 |
Disco
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.06.2008, 11:01 Príspevky: 715 Bydlisko: New Castle SVK
|
Peter myslim, ze to je nazor rozumnych ludi a naozaj treba byt ohladuplny, lebo len ten neurobi chybu, kto nic nerobi!
_________________LR Diskovery II tD5, Fishing & Hunting +421905264896, nkdisco@gmail.com
|
Uto, 30.06.2009, 20:51 |
|
 |
Pavol
Učeň
Registrovaný: Pia, 25.07.2008, 19:15 Príspevky: 13 Bydlisko: pod Ćebraťom
|
|
Uto, 30.06.2009, 21:11 |
|
 |
OFFroad Srbsko TOPOLA
Začínajúci koumák
|
pfka1 píše: ...v duchu cheff admina "ked nemas co pisat-nepis"----uz som prispel prispevkom ale neda mi nereagovat na nejake negativa ktore sice mozu-nemusia triafat do cierneho--....kazda takato snaha urobit akekolvek podujatie po mnoho vikendov prace,vybavovania atd,-miesto driemania v nedelu na sedacke pred tv je ohromny kus prace pred ktorou treba vzdat hold....ak niekto ma podla seba vyhrady k podujatiu,mohol by to z korektnosti voci usporiadatelovi a objektivite voci ostatnym co sa napr.nezucastnili.napisat organizacnemu timu v PM....verim za aj kritika je hnacim motorom v pred ,ale organizatorovi moze byt dost tazke kazdy neg.ohlas individualne a hlavne VEREJNE vyvratit....PS:setrime ludi co pre nas vsetkych su ochotni tvorit zabavu,naozaj sa nadru az az....

|
Uto, 30.06.2009, 21:22 |
|
 |
Juro
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 12.12.2007, 23:16 Príspevky: 408 Bydlisko: Rybnik LV
|
Dakujem pozdravujem všetkych
|
Uto, 30.06.2009, 22:35 |
|
 |
marcus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 09.12.2007, 22:40 Príspevky: 1128 Bydlisko: Nové Zámky
|
Ahoj pozdravujem všetkých účastníkov Off festivalu Beša  Ak porovnám ročník pred tým tak Laci a jeho team spravili veľký krok vpred. Som rád že sme sa stretli vtakom počte a podporili tuto akciu.
LACI ďakujeme a dúfam, že o rok sa stretneme znova. Všetko dobré a vela úspechov do budúcich ročníkov prajem chlapcom z Off klubu Beša pod vedením Laciho.... 
_________________TOYOTA 4 Runner 3.0V6 , off road club NZ, www.4x4nz.sk
|
Str, 01.07.2009, 9:04 |
|
 |
marcus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 09.12.2007, 22:40 Príspevky: 1128 Bydlisko: Nové Zámky
|
_________________TOYOTA 4 Runner 3.0V6 , off road club NZ, www.4x4nz.sk
|
Str, 01.07.2009, 9:40 |
|
 |
pablo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 12.09.2007, 18:24 Príspevky: 1377 Bydlisko: Púchov
|
_________________ ~`<| _________ oooo __ ~~ | / ../ …\ … \ \ _|____\ ~~~[_ - - - ______ --- _ \ - \\\\\\ -\ ~~~~( o) ) – o - - - ( o ) ) – o ---) )
Jeep ZJ 5.2 V8,nápravy patrol Y61, 7.5" long arm,flowmaster a kopec iného.. Jeep XJ 4.0 cestná leštenka
|
Str, 01.07.2009, 12:02 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|