Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 06.07.2025, 20:47
Dnes je nedela 6. júla 2025, meniny má Patrik, Patrícia a zajtra Oliver

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 46 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
 Off Road Festival Beša - resume 
Autor Správa
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
B12 píše:
...ale no tak akú hanbu...videl si gumy?to sú cestné!!!keď si offroaďák mohol by si vedieť že neupravená tam výsť určite nemohla......

edit:M4 dobre vraví, radšej nequotuj ked nie si ochotný si to editnúť...resp naučiť sa to. nabuduce to pojde cele do perdele
d.

Ohohooo pan kolega :smt133 ja vas musím pochvalit za tolku odvahu a povedat ze vy na to mate srdce a raz bude hadam aj nejake to auto s nejakým 5 az 7 litrovim motorcekom po ktorom vam tak srdce piští ..........he he :smt135

Pon, 29.06.2009, 23:57
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Laci ja som nemohol sak vies mam tiez co robit aby som pripravoval. Vlani som na Besi bol a rozjazdoval toho roku cas mi neprial ale asi bola good zabava ako vlani a o kusok lepsia.

Pon, 29.06.2009, 23:58
Profil WWW
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
joso píše:
Laci ja som nemohol sak vies mam tiez co robit aby som pripravoval. Vlani som na Besi bol a rozjazdoval toho roku cas mi neprial ale asi bola good zabava ako vlani a o kusok lepsia.

Neboj Joso o nic si neprisiel...

Uto, 30.06.2009, 0:12
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
a chcem podakovat Laciteem-u za super akciu ...
podla mna aj pocasie vyslo takmer ukazkovo, ani zima ani moc horuco, prasit sa tiez neprasilo :twisted: ....
k trati : najprv sa zdalo ze to bude az moc narocne po tych dazdoch, nakoniec to bolo len narocne .... mozno tych jam s vodou keby bolo menej, to asi vela ludi odradilo ..ale zas divacky to bolo proste uzasne ..
takze zarucene dovi o rok 8-)

*pt*

Uto, 30.06.2009, 15:11
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať no
no mne sa tam lubilo a tesm sa ak bude to rozlucenie so sezonou. trat sa mi pacila,bola mi akurat lebo na Patrole (ten cierny s križom vzadu..)mam nachuja gumy-balony cestne. ajak poprsalo tak na luke v tom krasnom bahienku to semnou mavalo riadne. este nasetrim na riadne gumy a casom aj navijak. bolo super! ja osobne som sa vyblaznil az az. :twisted: OFFROADU ZDAR!!!!!

Uto, 30.06.2009, 16:47
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať re
Za celu prievidzsku partiu chcem vysloviť velke podakovanie usporiadatelom,bola to vynikajuco pripravena akcia dovolim si povedať na vysokej europskej urovni,určite to bola jedna z najťažších tratí určena pre seriovky,dobre jedlo ,ochotní usporiadatelia ,skratka pohoda,ešte treba doladiť bajpasiky,a cisternu s vodou a dufať že po takomto kladnom ohlase budeme mať buduci rok kde zaparkovať. Laco a spol Dakujeme.

Uto, 30.06.2009, 19:38
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
eLHacik ten Patrol máš bombový...
A teraz k veci:
Chcem sa poďakovať všetkým organizátorom, ale aj súťažiacim za super akciu.
Organizátori-odviedli ste fakt kus poctivej práce.
Predajné stánky, muzika, moderátory- na jednotku. Možno len na margo security- tam Vám to jeden kolega trocho kazil,
keď v prítomnosti mnohých malých detí tam vykrikoval dosť nemiestne reči a na plné hrdlo spomínal
vagínu.
Pre mňa ako začínajúceho offrouďáka som po prvom zhliadnutí hard trate len skonštatoval- niektoré úseky maximálne náročné, či technicky, alebo na pripravenosť vozidiel. Môžem sa len poďakovať súťažiacim, že nám ukázali, ako sa v týchto náročných podmienkach jazdí. Klobúk dolu.
Malá poznámočka na okraj:s pribúdajúcim záujmom o off bude aj rásť počet zúčastnených divákov na festivale. Preto bude potrebné niektoré úseky trate divácky viac sprístupniť.Lebo faktom je, že tie najtechnickejšie a divácky najatraktívnejšie úseky boli dostupné pre malé množstvo divákov. Ale to sa myslím časom všetko dorieši.
A fakt sa neprášilo... :roll:

Uto, 30.06.2009, 20:08
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
Odpoveď s citáciou
Poslať 
...v duchu cheff admina "ked nemas co pisat-nepis"----uz som prispel prispevkom ale neda mi nereagovat na nejake negativa ktore sice mozu-nemusia triafat do cierneho--....kazda takato snaha urobit akekolvek podujatie po mnoho vikendov prace,vybavovania atd,-miesto driemania v nedelu na sedacke pred tv je ohromny kus prace pred ktorou treba vzdat hold....ak niekto ma podla seba vyhrady k podujatiu,mohol by to z korektnosti voci usporiadatelovi a objektivite voci ostatnym co sa napr.nezucastnili.napisat organizacnemu timu v PM....verim za aj kritika je hnacim motorom v pred ,ale organizatorovi moze byt dost tazke kazdy neg.ohlas individualne a hlavne VEREJNE vyvratit....PS:setrime ludi co pre nas vsetkych su ochotni tvorit zabavu,naozaj sa nadru az az....

Uto, 30.06.2009, 20:45
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Peter myslim, ze to je nazor rozumnych ludi a naozaj treba byt ohladuplny, lebo len ten neurobi chybu, kto nic nerobi!

+421905264896, nkdisco@gmail.com

Uto, 30.06.2009, 20:51
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A ešte pár mojich postrehov:

Malý offrouďáci
Obrázok

Obrázok
Obrázok

Takto jazdí víťazná dvojica
Obrázok
Obrázok

...
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Aj takto sa dá zabávať
Obrázok
Obrázok
Obrázok :P

Uto, 30.06.2009, 21:11
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pfka1 píše:
...v duchu cheff admina "ked nemas co pisat-nepis"----uz som prispel prispevkom ale neda mi nereagovat na nejake negativa ktore sice mozu-nemusia triafat do cierneho--....kazda takato snaha urobit akekolvek podujatie po mnoho vikendov prace,vybavovania atd,-miesto driemania v nedelu na sedacke pred tv je ohromny kus prace pred ktorou treba vzdat hold....ak niekto ma podla seba vyhrady k podujatiu,mohol by to z korektnosti voci usporiadatelovi a objektivite voci ostatnym co sa napr.nezucastnili.napisat organizacnemu timu v PM....verim za aj kritika je hnacim motorom v pred ,ale organizatorovi moze byt dost tazke kazdy neg.ohlas individualne a hlavne VEREJNE vyvratit....PS:setrime ludi co pre nas vsetkych su ochotni tvorit zabavu,naozaj sa nadru az az....

:smt158

Uto, 30.06.2009, 21:22
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dakujem pozdravujem všetkych

Uto, 30.06.2009, 22:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ahoj pozdravujem všetkých účastníkov Off festivalu Beša :smt125 Ak porovnám ročník pred tým tak Laci a jeho team spravili veľký krok vpred. Som rád že sme sa stretli vtakom počte a podporili tuto akciu.
LACI ďakujeme a dúfam, že o rok sa stretneme znova. Všetko dobré a vela úspechov do budúcich ročníkov prajem chlapcom z Off klubu Beša pod vedením Laciho.... :smt158

Str, 01.07.2009, 9:04
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A ešte pár foto:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
http://www.4x4club.sk/pictures/files/ ... _thumb.jpg[/img]
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Str, 01.07.2009, 9:40
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
predposledná foto je aj tak najlepsia :lol: :smt007

:smt165

~~~~( o) ) – o - - - ( o ) ) – o ---) )

Jeep ZJ 5.2 V8,nápravy patrol Y61, 7.5" long arm,flowmaster a kopec iného..
Jeep XJ 4.0 cestná leštenka

Str, 01.07.2009, 12:02
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 46 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný