Dnes je streda 18. júna 2025, meniny má Vratislav a zajtra Alfréd
Ludia na co su offroadakom CBcky?
Autor |
Správa |
LOSOS
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky
|
Aby som poriadne vyzeral už mám 3 antény a jedno CB ktoré chystám namontovat budúcí týžden a k danej téme neni jedno akú anténu kupuješ a kde ju dáváš ak chces mat dobrý príjem .
_________________Off road Nové Zámky LOSOS http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.
|
Ned, 09.12.2007, 9:06 |
|
 |
zuz
Mitsubishi Woman
Registrovaný: Uto, 29.05.2007, 11:34 Príspevky: 1204 Bydlisko: BA
|
lolicko píše: Az mi je blbe sa to pytat. Urcite to tu je vacsine jasne
Milý Lolicko, nedá mi nezareagovať na Tvoju otázku. Ja som baba (priznávam zvlášť Karlitovi  ), ale takúto blbosť by som sa neopýtala ani ja, hoci som dosť netechnický typ. Ako si si myslel, že sa ľudia v teréne dorozumievajú? Dymové signály? Kričia si cez kopec? Robia konferenčný hovor?
Ak si sa nad tým aspoň trošku takto zamyslel, tak si si odpovedal sám. A nie je čo riešiť.
Aj keď si síce účeň, ako píšeš a máš právo sa pýtať, tak sa teda pýtaj. Ale otázky, na ktoré existuje dôstojná odpoveď. Toto fórum nie je chat.
_________________ 4x4 za každých okolností
|
Ned, 09.12.2007, 9:58 |
|
 |
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
Lolicko,
vysielačka v aute nie je vôbec zlá, teraz som si k ježiškovi kúpil druhú - Allamat 296 - pôjde do Patrola a Danitu prerobím na cigaretofajrungelemnt a magnetickú anténu, aby som mohol dať aj do osobáku, alebo niekomu požičať na zraze.
Prijímaš a vysielaš. Kanál 10 Ti na cestách (hlavne dialnice) môže zašanovať nejakú tu korunku, či tvrdnutie v zápche - kamioňáci vedia a kecajú. Ďalej Ti to môže oživiť nudnú jazdu ak niekoho nascanuješ a nadviažeš konverzáciu. Chytať rádio amatérov... no a tak . Viac menej ako popísal a Zuz, so špeciálnym akcentom pre mňa
-ka-
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Ned, 09.12.2007, 10:18 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Nó  , som si teraz u čechov na CB- 10 vypočul takýto rozhovor:
" -Jó , chlapi , musíte se takhle predjíždet ? Nemúžete jít všichni stejnou rychlostí , trebárz vosumdesát . Vždyť se tady nedá jezdiť ! . "
" -A sedíš v kamionu ? "
" -To ne . "
" -Tak nepičuj , a zmiz ."
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Ned, 09.12.2007, 10:49 |
|
 |
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
Ja tiež rád 10ku - aj večer v garáži, bo dialnica je 2 km za nami... a slováci sú na konverzáciu proste bomba.
Čo veta, to kok.t, piˇa .... samý debil a iné prirovnania...
-ka-
+420 604 240 223
|
Ned, 09.12.2007, 10:53 |
|
 |
Lolo
Frajer
Registrovaný: Pia, 19.10.2007, 23:40 Príspevky: 220 Bydlisko: Podhradie(Pd)
|
No tak mila Zuz  pytal som sa nie zbytocne lebo nech by som sa zamyslal akokolvek nevedel by som ze sa to moze zist aj na nieco take ako pisal Karlito. To ze sa medzi seou dorozumievaju v terene mi bolo jasne. No a nakoniec som sa vdaka tomuto topicu dozvedel vela veci. Nieje to len tak supnut antenu na strechu a ide to. Forum nieje chat? Su to diskusne miestnosti kde sa moze laik ako ja opytat na co kolvek ked o tom nema paru a ludia co su tu sa vyznaju. Mozno by si si o tych CB mala precitat. Dozvies sa viac. Nielen to co vies. ALOHA
_________________ Kia sportage 2001 deluxe (loooong)
|
Ned, 09.12.2007, 10:53 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
|
Ano Loličko , ale tu sa odporúča najprv čítať a potom pýtať .Už som ako poškriabaná platna . Hlavne preto , lebo už tu bolo skoro všetko rozobrané , a potom je to také furt dokola .
Inak , predstav svoj ofík , trebarz v rubrike môj offroad , a tam ti budeme chodiť tárať . 
|
Ned, 09.12.2007, 10:59 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
lolicko píše: No tak mila Zuz  pytal som sa nie zbytocne lebo nech by som sa zamyslal akokolvek nevedel by som ze sa to moze zist aj na nieco take ako pisal Karlito. To ze sa medzi seou dorozumievaju v terene mi bolo jasne. No a nakoniec som sa vdaka tomuto topicu dozvedel vela veci. Nieje to len tak supnut antenu na strechu a ide to. Forum nieje chat? Su to diskusne miestnosti kde sa moze laik ako ja opytat na co kolvek ked o tom nema paru a ludia co su tu sa vyznaju. Mozno by si si o tych CB mala precitat. Dozvies sa viac. Nielen to co vies. ALOHA
ono ide len o to, že všetko čo si sa v tejto téme ako vravíš "dozvedel" by si sa dozvedel keby si vynaložil trochu vlastnej námahy a predtým to tu trochu preliezol. ber to konštruktívne a nešprajcuj sa. niesi ani zdaleka jediný čo miesto predchádzajúceho hladania volil najpohodlnejšiu cestu...opýtať sa rovno. ale netreba to viac riešiť
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Ned, 09.12.2007, 11:03 |
|
 |
Lolo
Frajer
|
No jo neratal som kolko je tu topicov ale skoro nikdy neviem najst to co ma prave zaujima. Nemusis to rozoberat vsetko odznova. Ak vies kde sa taky topic nachadza tak daj link a netreba stresovat. Sakra uz aby som sa bal aj na nieco sa opytat
|
Ned, 09.12.2007, 11:03 |
|
 |
Karlito
CVOK HOBBISTA
|
Ja zas mladého aj chápem. Tiež som bol v eufórii a chcel som a ... sedieť a lúskať fórum, uuufff - tak som sa vypytoval. Zas tak nič strašné sa Kapo nestalo, nie? Trošku sme si z neho urobili prdel, hneď na začiatku, no a tiež sa mu napovedalo wo co go.... hneď ho zdžubať, to nie.
-ka-
+420 604 240 223
|
Ned, 09.12.2007, 11:04 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
|
Karlito píše: Ja tiež rád 10ku - aj večer v garáži, bo dialnica je 2 km za nami... a slováci sú na konverzáciu proste bomba. Čo veta, to kok.t, piˇa .... samý debil a iné prirovnania... -ka-
Tak som sa ti motal minulý týždeň okolo garáže ?  Som sa mohol zastaviť na kafe  .
Inak , šoférčina je hodne stresová práca , aj ja som za volantom naučil tak hrešiť  .
|
Ned, 09.12.2007, 11:06 |
|
 |
Lolo
Frajer
|
Karlito 
|
Ned, 09.12.2007, 11:06 |
|
 |
zuz
Mitsubishi Woman
Registrovaný: Uto, 29.05.2007, 11:34 Príspevky: 1204 Bydlisko: BA
|
Karlito píše: Ja zas mladého aj chápem. Tiež som bol v eufórii a chcel som a ... sedieť a lúskať fórum, uuufff - tak som sa vypytoval. Zas tak nič strašné sa Kapo nestalo, nie? Trošku sme si z neho urobili prdel, hneď na začiatku, no a tiež sa mu napovedalo wo co go.... hneď ho zdžubať, to nie.
-ka-
Tak ja sa teda pýtam: načo sú offroaďákom terénne gumy???
(PS: Odpoveď nepotrebujem, to len pre tých, čo by nepochopili, že je to joke)
_________________ 4x4 za každých okolností
|
Ned, 09.12.2007, 11:13 |
|
 |
Lolo
Frajer
|
Co dodat. Nemam slov
|
Ned, 09.12.2007, 11:15 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
|
zuz píše: Tak ja sa teda pýtam: načo sú offroaďákom terénne gumy??? (PS: Odpoveď potrebujem)
No  aby v teréne neoplodnily offroudáčky ? 
|
Ned, 09.12.2007, 11:17 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|