Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 18.06.2025, 11:46
Dnes je streda 18. júna 2025, meniny má Vratislav a zajtra Alfréd

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 41 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 Ludia na co su offroadakom CBcky? 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Aby som poriadne vyzeral už mám 3 antény a jedno CB ktoré chystám namontovat budúcí týžden a k danej téme neni jedno akú anténu kupuješ a kde ju dáváš ak chces mat dobrý príjem .

Ned, 09.12.2007, 9:06
Mitsubishi Woman
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
lolicko píše:
Az mi je blbe sa to pytat. Urcite to tu je vacsine jasne

Milý Lolicko, nedá mi nezareagovať na Tvoju otázku. Ja som baba (priznávam zvlášť Karlitovi :wink: ), ale takúto blbosť by som sa neopýtala ani ja, hoci som dosť netechnický typ. Ako si si myslel, že sa ľudia v teréne dorozumievajú? Dymové signály? Kričia si cez kopec? Robia konferenčný hovor?

Ak si sa nad tým aspoň trošku takto zamyslel, tak si si odpovedal sám. A nie je čo riešiť.

Aj keď si síce účeň, ako píšeš a máš právo sa pýtať, tak sa teda pýtaj. Ale otázky, na ktoré existuje dôstojná odpoveď. Toto fórum nie je chat.

Ned, 09.12.2007, 9:58
Profil WWW
CVOK HOBBISTA
Obrázok užívateľa

Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Lolicko,

vysielačka v aute nie je vôbec zlá, teraz som si k ježiškovi kúpil druhú - Allamat 296 - pôjde do Patrola a Danitu prerobím na cigaretofajrungelemnt a magnetickú anténu, aby som mohol dať aj do osobáku, alebo niekomu požičať na zraze.
Prijímaš a vysielaš. Kanál 10 Ti na cestách (hlavne dialnice) môže zašanovať nejakú tu korunku, či tvrdnutie v zápche - kamioňáci vedia a kecajú. Ďalej Ti to môže oživiť nudnú jazdu ak niekoho nascanuješ a nadviažeš konverzáciu. Chytať rádio amatérov... no a tak . Viac menej ako popísala Zuz, so špeciálnym akcentom pre mňa :-D :-D :-D

-ka-

Ned, 09.12.2007, 10:18
Profil WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:-D , som si teraz u čechov na CB- 10 vypočul takýto rozhovor:

" -Jó , chlapi , musíte se takhle predjíždet ? Nemúžete jít všichni stejnou rychlostí , trebárz vosumdesát . Vždyť se tady nedá jezdiť ! . "
" -A sedíš v kamionu ? "
" -To ne . "
" -Tak nepičuj , a zmiz ."

Ned, 09.12.2007, 10:49
CVOK HOBBISTA
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja tiež rád 10ku - aj večer v garáži, bo dialnica je 2 km za nami... a slováci sú na konverzáciu proste bomba. :-D

Čo veta, to kok.t, piˇa .... samý debil a iné prirovnania...

-ka-

Ned, 09.12.2007, 10:53
Profil WWW
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No tak mila Zuz :D pytal som sa nie zbytocne lebo nech by som sa zamyslal akokolvek nevedel by som ze sa to moze zist aj na nieco take ako pisal Karlito. To ze sa medzi seou dorozumievaju v terene mi bolo jasne. No a nakoniec som sa vdaka tomuto topicu dozvedel vela veci. Nieje to len tak supnut antenu na strechu a ide to. Forum nieje chat? Su to diskusne miestnosti kde sa moze laik ako ja opytat na co kolvek ked o tom nema paru a ludia co su tu sa vyznaju. Mozno by si si o tych CB mala precitat. Dozvies sa viac. Nielen to co vies. ALOHA

Ned, 09.12.2007, 10:53
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ano Loličko , ale tu sa odporúča najprv čítať a potom pýtať .Už som ako poškriabaná platna . Hlavne preto , lebo už tu bolo skoro všetko rozobrané , a potom je to také furt dokola .

Inak , predstav svoj ofík , trebarz v rubrike môj offroad , a tam ti budeme chodiť tárať . :wink:

Ned, 09.12.2007, 10:59
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
lolicko píše:
No tak mila Zuz :D pytal som sa nie zbytocne lebo nech by som sa zamyslal akokolvek nevedel by som ze sa to moze zist aj na nieco take ako pisal Karlito. To ze sa medzi seou dorozumievaju v terene mi bolo jasne. No a nakoniec som sa vdaka tomuto topicu dozvedel vela veci. Nieje to len tak supnut antenu na strechu a ide to. Forum nieje chat? Su to diskusne miestnosti kde sa moze laik ako ja opytat na co kolvek ked o tom nema paru a ludia co su tu sa vyznaju. Mozno by si si o tych CB mala precitat. Dozvies sa viac. Nielen to co vies. ALOHA

ono ide len o to, že všetko čo si sa v tejto téme ako vravíš "dozvedel" by si sa dozvedel keby si vynaložil trochu vlastnej námahy a predtým to tu trochu preliezol. ber to konštruktívne a nešprajcuj sa. niesi ani zdaleka jediný čo miesto predchádzajúceho hladania volil najpohodlnejšiu cestu...opýtať sa rovno. ale netreba to viac riešiť

Ned, 09.12.2007, 11:03
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No jo neratal som kolko je tu topicov ale skoro nikdy neviem najst to co ma prave zaujima. Nemusis to rozoberat vsetko odznova. Ak vies kde sa taky topic nachadza tak daj link a netreba stresovat. Sakra uz aby som sa bal aj na nieco sa opytat

Ned, 09.12.2007, 11:03
CVOK HOBBISTA
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja zas mladého aj chápem. Tiež som bol v eufórii a chcel som a ... sedieť a lúskať fórum, uuufff - tak som sa vypytoval. Zas tak nič strašné sa Kapo nestalo, nie? Trošku sme si z neho urobili prdel, hneď na začiatku, no a tiež sa mu napovedalo wo co go.... hneď ho zdžubať, to nie.

-ka-

Ned, 09.12.2007, 11:04
Profil WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Karlito píše:
Ja tiež rád 10ku - aj večer v garáži, bo dialnica je 2 km za nami... a slováci sú na konverzáciu proste bomba. :-D

Čo veta, to kok.t, piˇa .... samý debil a iné prirovnania...

-ka-

Tak som sa ti motal minulý týždeň okolo garáže ? :-D Som sa mohol zastaviť na kafe :smt017 .

Inak , šoférčina je hodne stresová práca , aj ja som za volantom naučil tak hrešiť :smt105 .

Ned, 09.12.2007, 11:06
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Karlito :smt039

Ned, 09.12.2007, 11:06
Mitsubishi Woman
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Karlito píše:
Ja zas mladého aj chápem. Tiež som bol v eufórii a chcel som a ... sedieť a lúskať fórum, uuufff - tak som sa vypytoval. Zas tak nič strašné sa Kapo nestalo, nie? Trošku sme si z neho urobili prdel, hneď na začiatku, no a tiež sa mu napovedalo wo co go.... hneď ho zdžubať, to nie.

-ka-

Tak ja sa teda pýtam: načo sú offroaďákom terénne gumy??? :smt017

(PS: Odpoveď nepotrebujem, to len pre tých, čo by nepochopili, že je to joke)

Ned, 09.12.2007, 11:13
Profil WWW
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Co dodat. Nemam slov

Ned, 09.12.2007, 11:15
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
zuz píše:

Tak ja sa teda pýtam: načo sú offroaďákom terénne gumy??? :smt017

(PS: Odpoveď potrebujem)

No :smt017 aby v teréne neoplodnily offroudáčky ? :smt121

Ned, 09.12.2007, 11:17
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 41 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný