Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 12.05.2025, 17:06
Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 17 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Skusenosti s autobazarom 
Autor Správa
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
pridam sa k vacsine nazorov, ist so skusenejsim a popozerat poriadne, vyskusat skusenym vodicom, ... lebo aj pri cene 5k EUR ta vymena vyfuku, DPF, turba, dvojhmotaku a spojky mozno prekvapi .... Pojazdit, popozerat zospodu - staci aj lahnut pod nu - Ochcavka 4x4 je vyssia ako klasiky a mala by mat 6 stupnovu prevodovku. Tu mala uz prva 4x4 s 1.9 TDI. CI je ta tvoja dobra z fotiek ti nik nepovie ...

Štv, 19.09.2013, 19:33
Koumák

Odpoveď s citáciou
adam85 píše:
chlapi dik za info.
brat kupoval auto v nemecku a vsetko sedelo. tak neviem, ci sa radsej nevyberiem kupit nieco aj ja tam... :(

zbytočná cesta. mne odtiaľ doviezli bavoráka. išiel dobre, tak mi ani nenapadlo zisťovať reálne km (u nás som vtedy ani veľmi nemal kde). potom som ho oprel, predal ako búračku a kupec mi potom volal, že bolo stočené o 100 000. takže tak s autami z nemecka. odvtedy už vôbec neriešim tie čísla na odometri (niečo sa síce dá zistiť na nete, ale keď je to dovezené zvonka, je to aj tak lotéria). keď kúpim, vymením, čo treba (na čo mi ostanú peniaze) a jazdím.

Štv, 19.09.2013, 20:23
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 17 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný