|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác
Autor |
Správa |
mk96
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 23.05.2013, 10:49 Príspevky: 388 Bydlisko: mam tiez
|
pridam sa k vacsine nazorov, ist so skusenejsim a popozerat poriadne, vyskusat skusenym vodicom, ... lebo aj pri cene 5k EUR ta vymena vyfuku, DPF, turba, dvojhmotaku a spojky mozno prekvapi .... Pojazdit, popozerat zospodu - staci aj lahnut pod nu - Ochcavka 4x4 je vyssia ako klasiky a mala by mat 6 stupnovu prevodovku. Tu mala uz prva 4x4 s 1.9 TDI. CI je ta tvoja dobra z fotiek ti nik nepovie ...
|
Štv, 19.09.2013, 19:33 |
|
 |
sahara04
Koumák
Registrovaný: Uto, 21.08.2012, 11:45 Príspevky: 150 Bydlisko: okres BJ
|
adam85 píše: chlapi dik za info. brat kupoval auto v nemecku a vsetko sedelo. tak neviem, ci sa radsej nevyberiem kupit nieco aj ja tam...  zbytočná cesta. mne odtiaľ doviezli bavoráka. išiel dobre, tak mi ani nenapadlo zisťovať reálne km (u nás som vtedy ani veľmi nemal kde). potom som ho oprel, predal ako búračku a kupec mi potom volal, že bolo stočené o 100 000. takže tak s autami z nemecka. odvtedy už vôbec neriešim tie čísla na odometri (niečo sa síce dá zistiť na nete, ale keď je to dovezené zvonka, je to aj tak lotéria). keď kúpim, vymením, čo treba (na čo mi ostanú peniaze) a jazdím.
|
Štv, 19.09.2013, 20:23 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|