Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 07.06.2025, 23:47
Dnes je sobota 7. júna 2025, meniny má Róbert a zajtra Medard

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 126 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalší
 pinin 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
akurat som kukal ten link no a je mi jasne ze sa asi viaz z toho vybuchat nebude dat ale ked kurnik to auto je dost lenive keby to malo aspon dake to turbo bolo by to hned ine kafe :D a inak mas tam dake specialne upravy porobene na tom tvojom? myslim aj co sa optiky tyka ale aj jazdnych vlastnosti, ja som napr uvazoval kupit tam bixenon

Str, 05.03.2008, 20:51
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať ...
...ked mas potrebu pretekat, mal si si kupi Eclipse :-) :-D ... pre mna je postacujuce zrychlenie i tah na redukcii v terene...

... upravy som orientoval skor na funkcnost v terene, miesto ovesania auta plastom aby vyzeralo "COOL" tunningovo...

Str, 05.03.2008, 21:05
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
heh ale tak vies ked ide clovek na dlhsiu trasu tak vtedy pozna ze mu chyba par koni pod kapotou ale to je jedno :D a co sa tyka toho tuningu to s tebou uplne suhlasim tiez nie som zastanca somarin na aute a mal som na mysli taky terenny upgrade ze aky si dodal tomu autu, to by ma hlavne zaujimalo?! a co sa tyka tych svetiel tak ten xenon je predsa len lepsie svetlo tak to ma len tak napadlo ze by sa oplatilo tych par tisic vrazit do ziaroviek

Str, 05.03.2008, 21:09
Učeň

Odpoveď s citáciou
Ludia nemate tiez taky problem ze vam vas Pinin papa olej? pretoze mne ho strasne zere a neviem prist na to kadial ta hnusoba olejnata moze unikat. KEd odstavim auto na dlhsie tak vobec nevidno ze by ten olej tiekol coz zase znamena ze sa to v motore zrejme musi niekde stratit :( a ozaj neviete niekto dake nahradne diely na to pozhanat ako napr predne reflektory a tak?

Ned, 09.03.2008, 10:45
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
stolo1 píše:
Ludia nemate tiez taky problem ze vam vas Pinin papa olej? pretoze mne ho strasne zere a neviem prist na to kadial ta hnusoba olejnata moze unikat. KEd odstavim auto na dlhsie tak vobec nevidno ze by ten olej tiekol coz zase znamena ze sa to v motore zrejme musi niekde stratit :( a ozaj neviete niekto dake nahradne diely na to pozhanat ako napr predne reflektory a tak?

Nejaké ND viem zohnať ale s prednými svetlami (pekné,nepoškodené) je problém,moc ich nie je a keď tak dosť drahé.Ale iné ND sa dajú zohnať,nie je problém.

Ned, 09.03.2008, 10:55
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
stolo1 píše:

Ešte me napadlo,koľko to má najazdené keď to žerie olej?Dymí to na čierno? :cry:

Ned, 09.03.2008, 10:56
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
najazdene je 83 000 a nezastrehol som ze by dymelo zatial takze fakt neviem kde a v com je ten problem a co sa tyka svetiel tak teraz som chcel menit a strcit tam xenonove ziarovky a zistil som ze pravy reflektor bol poskodeny normalne je v tm ciernom plaste diera a kvoli tomu mi tam isla vlhkost a cele svetlo sa rosilo tak teraz rozmyslam ci tu dieru dako zalepit alebo silikonom vyplnit lebo svetla to je vazne dost draha zalezitost

Ned, 09.03.2008, 11:40
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
este k tomu oleju teraz som tam dolieval asi 7 deci oleja a je tak v strede tak som zvedavy za aku dobu to zase zmizne niekde mimo ale dalsi poroblem co som teraz spozoroval je ze mi akosi kolisu otacky na volnobehu vobec sa to nedrzi okolo 1000 ale skoro to az ide skapat a to si uz duplom neviem vysvetlit kde je pes zakopany

Ned, 16.03.2008, 10:48
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Gici píše:
čaute, chel by som si kupiť elektrony na pinina, mam už nejake vyhľadnuté, 7JxR16 neviem či možu isť také alebo nie.

... samozrejme, ze to tam das. Vsetky Pininy su od vyroby na 16" diskoch. Nechapem na akych si to kupil.

Na 7JxR16 mozes bez uprav dat: 215/65R16 alebo 225/60R16

Str, 16.04.2008, 21:04
Čumil

Odpoveď s citáciou
Ahojte ktory pinin ma redukciu?

Uto, 25.11.2008, 14:23
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
milos121 píše:
Ahojte ktory pinin ma redukciu?

jednoducha odpoved:

model 3dv. 1,8 GDi a 2,0 GDi
model 5dv. 2,0 GDi

1,8GDi sa do 5 dv. nemontovala. Bola k mani jedine v JP a s turbom.

Nezamienat s motorom 1,8MPi.... I ked kazde minus malo u tohto modela nejake plus. Ale to je diskusia na 9 piv... :-)

Uto, 25.11.2008, 15:51
Čumil
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ahoj sem rád že se alespoň někde o Pininu diskutuje.Fakt je ten že to neni pravověrný off ale za mou roční zkušenost mě v lecčem překvapil.Vytknul bych mu snad jediné a to malou světlou výšku.Nemáte někdo ponětí zda by to šlo nazvedat?[/code]

Uto, 09.12.2008, 10:55
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Miky.maus píše:
Ahoj sem rád že se alespoň někde o Pininu diskutuje.Fakt je ten že to neni pravověrný off ale za mou roční zkušenost mě v lecčem překvapil.Vytknul bych mu snad jediné a to malou světlou výšku.Nemáte někdo ponětí zda by to šlo nazvedat?[/code]

samozrejme ze mame... moj je v stadiu dokoncenia, takze foto neskor, ale napriklad toto foto...
Obrázok

A co sa tyka pravovernosti, tak o tom by som vedel viest obrovsku diskusiu :-) . Model 2,0 ma tuhu zadnu, redukciu, uzavierku diferaku, ram a nezavisly predok... Co ma v podstate LC 120, FJCruiser, 4Runner, Pajero IIgeneracie, Hummer H3... takze ani oni niesu pravověrný off ???

Uto, 09.12.2008, 12:14
Čumil
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No tak to je foto co na netu shanim pekne dlouho,pro inspiraci.A jaky upravy jsi uz na svem Pininku udelal?Ja mam prave taky 2.0 GDI petidver,s uzaverkou zadku,zatim bez uprav,ale silne premejslm ze bych to prizvednul,nebot pri projizdce s kamaradovo seriovou Nivou sem jaksi nestihal :o)))

Uto, 09.12.2008, 12:38
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak ten Pinin je nádherný,hlavne ten predný nárazník s maskou je super,nkde sa nato dajú zohnť veci na zdvihnutie a koľko to asi koštuje ? :wink:

Uto, 09.12.2008, 12:46
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 126 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný